Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja tez nie smaruję. Brzusio, cycuchy i pupecia i owszem kremem na rozstępy, ale krocza oliwką nie 😜 jakoś się nie mogłam do tego przekonać.
Kurde ale jestem wypruta dziś, 😞 o 17 szkoła rodzenia a nie chce mi się jak cholera, ledwo co obiad przygrzewam, mam ochotę się położyć i tak leżeć i leżeć 🙃

• Mamusia
jestem....
eeehhh bylam w tej aptece, i potem przejsc sie po miescie zaszlam do sklepu po 5 zl i nie zgadniecie co kupilam za piatala..... STANIK DO KARMIENIA... 😜 szalu moze nie ma i nie bede go nosic czesto bo to troche sportowo wyglada itd ale na poczatek tak do szpitala czy gdzies pod bluzke bez dekoltu.. jak najbardziej...

szlam i zadzwonila tesciowa... 😠 😠 oczywiscie mnie znowu podkurwila jak to ona... Karol do niej zadzwonil ( bo ona z tesciem nie gada juz tydzien o ta akcje z fotami co mi kazala przyjsc) i zeby nie bylo ze sie nie oddzywa, no to go zjebala ze dzwoni do niej 😮 ze od wyplaty mu odciagna ze sluzbowego ....- no i?? z nowmalnego tez by placil nie?? to co za roznica?? 😮
i karol ze mnie boli itd ... to zadzwonila do mnie... 😮
z panika czy musi przyjsc do mnie...
-a ja ze nie...
- to sie rozdziwiala co mnie boli i dlaczego a na koncu stwierdzila ze MALY WIDOCZNIE SIE TAK ULOZYL DZIWNIE I DLATEGO BOLI.... 😮 🤢
-a potem zajebala A TO NA KIEDY MASZ TERMIN? 😮 ( kurwa babcia i nie wie kiedy wnuk ma sie urodzic???????????? 😠 😲 widac jak slucha i jak sie interesuje)
-ja ze za tydzien
- to ona JAK ZA TYDZIEN PRZECIEZ DZIS 19 A TY MASZ NA 28 😮 😮 🤢 🤢 😠 😠 😠 😠
( Noooo taaaa zapewneee.....:angry 🙂
- ja ze na 27 albo 30 ... i ze karol wroci to pomyslimy co dalej...
- to ze acha ale napewno przenosisz teraz wszystkie po terminie rodza 😮 😮... i ze ma nadzieje ze damy znac

no zalosna jest!!!! coraz bardziej.. na glowe dostala ona kiedys taka nie byla.... 😠 po huj ja mam do niej dzwonic jak ona i tak nie slucha co kto do niej mowi??? ehhh

wiec tak 🙂
dopiero niedawno wrocilam od lekarza pol dnia tam siedzialam najpierw KTG 40 min lezalam 😮bo Adas byl leniwy nie chcial sie wiercic 🙂potem wizyta z wynikiem u gina ta dala mi skierowanie na USG tam znowu w kolejce ale oplacalo sie bo widzialam synusia wedlug USG jestem w 35tygodnu i 6 dni a wedlug OM 35 tydzien i 2 dni. Adas wazy 2450g i jest zdowy 🙂 we wtorek kolejne KTG no i do 26 wrzesnia urodze bo lekarz powiedzal mi ze nie moge przenosic ciazy z powodu cukrzycy ciazowej 😮

• Mamusia
aaa no i ta buteleczka.. malenka... 3 lyzki moze ma... 2 zl dalam.

no i doszlam do domu...wzielam sobie sok nalalam na lyzke i haps....
KURWAAAAAAAAAAA JAKIE TO JEST OCHYDNE!!!!!!!!!!!!!!!:( 😞 😞 😞 🤢 🤢 🤢 😮 😮 😮 😮 😲 😲 😲
popilam tym sokiem ale czulam jak sie cofa....
no nic nalalam 2 lyzke... ze lzami w oczach patrze na to... w buzi czuje ten smak na ustach i nic
HAKUNA MATATA i haps 2..... i szybko za sok...

I nie zdazylam wypic tego soku i wszystko zwrocilam.... chciallam popic znowu zeby nie czuc tego smaku to juz nie moglam zatrzymac wymiotow...
WSZYSTKO ZWROCILAM...!!!
To jest cos okropnego!!!!!!!!!!! ochydne, smak kosmiczny.... 😮 😮 😮 KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!! 😮 😮 😮 😮

NIGDY WIECEJ!!

zeby szorowalam chyba 10 min... a dalej czuje smak w gardle.... 🤢 🤨 😠

i raczej to nic nie da skoro wsio wyzygalam... 😠 😮 🙃
Ale boli masakra ten brzuch normalnie jak bym miala kuzwa okres... 😮 i do tego brzuch twardy napiety... maly praktycznie nic... ehh juz nie wiem czy to skurcze czy co to jest..

LOLI A TY SKONCZ TEN SEKSIK WKONCU!!!!!!!!!!!!!

Oj ANulka biedulo musiałam pić ten ochydny olejek jeszcze teściowa Cie wkurzała a Ty na dodatek bóle masz ;*
kochana zaraz jak Karol będzie jedz do tego szpitala na KTG bo już się martwie o Ciebie ;*
a ten Olejek wywalaj ;*
Asiu dobrze ze wszystko jest ok i że mały ma już taka wage 🙂
fajnie ze masz to KTG tak często 🙃

no to super ze jedzie na KTG 🤪anulka zabierz ze soba torbe bo to juz moze ten czas 🙂
a loli widze ze chce przyspieszyc porod 🙂
ja dzis na tym KTG w szpitalu widzalam zestresowanych tatusow jak latali z torbami i potrzebnym wyposarzeniem 🙂 i mowie do mojego to cie czeka to sie przerazil 😁 😁 😁

• Mamusia
aaa Domi dodaj ze LOLI POSZLA RANOOO.... a jest POPOLUDNIE i nadal jej nie ma.... takze jaaaa nie wiem co oni tam robia 😜 ehhe

OJ to nie dobrze z tym sufitem...my sufity olalismy bo farba nam kapala jak woda i nie pokrywala i nikt nie mial cierpliwosci do nich... takze podziwiam go ze probuje walczyc 😉

no to loli ladnie zaszalala 😁
no ja nie chce zapeszyc ale martwie sie czy moj da rade 😮ale moze sie myle.Marwie sie bo on nie lubi patrzec jak ja cierpie a tu niestety bede cierpiec z bolu 😞 pozyjemy zobaczymy 🙂

• Mamusia
Hehe jestem jestem widze ze bylam tematem tabu nr 1 😁
A no wiecie troszke poszalalam, puzniej skoczylam z moim do sklepu bo juz wsumie pulki w lodowce puste zaczelam gotowac obiadek, zjedlismy jakis film ogladnelismy i moj wlasnie poszedl do pracy.
A wy tutaj 42 strony zapisalyscie 🤪