Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bobas, właściwie to posiew jest z odbytu, z pochwy jest na ogólny stan, co sobie tam siedzi. Mnie też wyszedł GBS dodati, dodatkowo wyszly mi jakies inne paskudztwa, ale w ciąży to jest bardzo częste i nie ma za bardzo sie tym przejmowac. A ampicylinke można podać w trakcie porodu , bo nikt właściwie nie wyliczy ze za 4 godziny Dzidzia przyjdzie na świat 🙂 Część dzieci podłapuje i wtedy maja podawany antybiotyk po porodzie, a niektore to nawet nie rusza, więc nie ma sie czym przejmowac. A jak już wyszła Ci ta bakteria to na ile plusow? Lub jaki byl wzroast (skąpoy, obfity, b. obfity)??

wymas mialam z pochwy na 100% bo wiem gdzie mi lekarz grzebal ☺️ a dokladnego wyniku nie znam bo dostalam informacje na stronie inrernetowej ze wynik jest dodatni i reszte dowiem sie na kolejnej wizycie.Pisze to co mi lekarz powiedzla ze 4 godz przed musze miec podany antybiotyk zreszta Ania tez chyba tak miala?

Asia nie rob smaka!!!!!!!!!!!!! Bo u mnie w sklepia praktycznie nigdy nie ma a tez bym pocyckała taka tubke :P
Hahaha Eluśka i wózek jest Twój !!! 😁
Ja ide sie polozyc bo cos sie do dupki czuje a mała coś mało sie rusza 😲 do pozniej 😘

• Mamusia
Mleko z tubki tez bym zjadla;] Mnie wlasnie pobierali dwa wymazy, i bylam oprzekonana ze to jest z pochwy na GBS, a na wypisie bylo ze jednak nie. W sumie to i tak wyszło mi w wymazie z pochwy jakas baklteria wiec i tak antybiotyk musza podac:/ Jedno to to ze mowila nam babeczka nszkole rodzenia ze to bardzo czeste jest i nie ma sie czym przejmowac 🙂 wazne ze takie badania teraz sa bo od razu mozna zareagowac 🙂

• Mamusia
Nom jest mój 😜 I jeszcze może fotelik będzie mój 🙂 Tak więc kolejny ważny krok do przodu i powiem wam, że jak już klamka zapadła to mi...ulżyło 🤪 Kurcze no chciałam dzisiaj te ciasta upiec, nawet miód kupiłam, to grzebią się od rana z tym gazem i dupa blada no 😞 A Krystian zaproponował, że możemy jutro wieczorem jechać już do rodziców bo w środę o 9 rano jest msza a potem to rozpoczęcie w szkole 🤨

no mnie dzis lekarz badal i mowi ze glowke juz bardzo wyraznie czuje ale szyjka sie nie skraca jeszcze no i rozwarcia tez nie ma.A te bole podbrzusza to taka mala przepowiednia ze cos sie szykuje 🙂 (taki mi dokladnie powiedziala) 😁