Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Iwwaa z jakies 45 min metrem jak nic do domu. 🤨 🤔 😮

No nie tylko ty jestes ciekawa Perelka kiedy mnie chwyci, bo sama sie zastanawiam

A jeszcze najgorsze ze w metrze nie ma zasiegu i dupa 😞 a niech mnie chwyci jak on akurat bedzie jechal do domu to juz wogole paranoja

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No a ja mam nadzieje ze pujdzie to jakos raz dwa 😞

Ehh Elu zazdroszcze, ja dzis prubowalam zrobic przemeblowanie w moim malym pokoiku ale nie ma szans zeby polozyc lozeczko 😞
Nawet ubranka malej mam nadal popakowane 😞 i nie mam ich gdzie sobie poukladac 😞

• Mamusia
Tak sa na dole co maja troszku wiekszy pokoj niz my, ale cos ty oni to za tacy typowi jak by okreslic hmm (zydy) zaprzeproszniem wjec cos ty, a po drugie ja mieszkam na samej gorze i jak by oni mi puscicli swoja muzyke tzw. techno o 9-10 rano to bym chyba oszalala a tak to jeszcze z dolu mozna wytrzymac jakos 😞

• Mamusia
Hmm no ale jaka tutaj szafke na sciane kupic zeby ubranka w niej ukladac dla malej?? troszke chyba niewygodnie 😞
I to do konca nie widzisz co tam masz w niej, a co za kazdym razem spindrac sie po krzeslach?
Kurde mi to sie wlasnie marzy taka komoda co ma Bobas z szufladami bo to przecierz najwygodniejsze.

• Mamusia
zekoladka ten pokoj w ktorym ja mieszkam to nawet nie jest pokoj dwuosobowy tylko duza jedynka ale ze jest w dobrym standardzie i dobrej lokalizacji dlatego sie tutaj wprowadzilismy a to bylo ponad poltora roku temu wjec nawet nie wiedzielismy ze bedziemy miec bobaska. A mieszkania albo pokoju to juz szukam chyba z 3 miesiace jak nie lepiej 😞

• Mamusia
wiem wiem kochana.tak to jest jak szukasz to niema 😞ja też chciałam sie wyprowadzić zeby ten mój mnie nienachodził i zacząć wszystko od nowa ale dupa 😞 😞albo jakaś dziura gdzie samemu nieda sie mieszkać a dla dziecka to juz zupełnie nie sawarunki,albo drogo,albo w złym miejscu 😞 😞no i niestety musze zostać na tym mieszkaniu co teraz i meczyć sie z tym durniem 😞 😞 😞wczoraj np;wrócił ojarany,śmiał sie ze wszystkiego i do wszystkiego a jeszcze niedawno prosił zebym wyraziła zgode by mógł mi toważyszyć przy porodzie 😠i może jeszcze w takim stanie 😠

• Mamusia
A bo mi smutno bo bym chciała żeby Loli sobie zamieszkała jak człowiek w normalnych warunkach i miała spokojną głowę.
A tego mojego to chyba zabiję 😠 Dzwonili do niego z gazowni i oczywiście jak zwykle telefon w jajach nosi i nie słyszy nic!!!!!! To po chuj mu w ogóle ten telefon?!?!?! Tak bym już zjadła coś ciepłego. Jeszcze na ,, chwilę,, poszedł do samochodu i go godzinę nie było....A ja tu kuźwa siedzę głodna, wszystko w okół cuchnie i mnie skręca ze złości. Jeszcze przyłazi tu i się cieszy nie wiadomo z czego i mi durne pytania zadaje czy mam jakieś pieniądze przy sobie 😮 No ciekawe skąd niby!!!!!!! Miałam kupić butelkę i laktator , ale widocznie muszę poczekać do 10tego bo jemu to sto razy można gadać , ale w dupie to ma bo to przecież ja się będę męczyła i ja mam to wszystko na głowie!!!!!!!!!
Uffff ...Wygadałam się 😞

• Mamusia
hej Dziewczyny 🙂
Jak znow w szpitalu wyladowalam, tym razem z fałszywym alarmem, tzn, po ponad 3 godzinach nasialajacych sie skurczow postanowilam ze jedziemy do szpitala, w szpitalu zanim mnie przyjeli to sie Mały rozmyślil, no ale 4 dni siedziec tam musiałam.
Dowiedziałam się, że mam szyjke skrocona o 30%, rozwarcie w ujsciu zewnetrznym na 1/1.5 cm (zalezy od lekarza), a wewnętrzne zamkniete. Czyli do porodu daleko. Maly waży juz 2900 i ogólnie wsio jest ok.
A tu sie co pozmienialo?? któraś się juz rozpakowała??

ale nam się na sam koniec prawie wszystkim przykrzy ta ciąża 😞

strasznie zazdroszczę Anulce i reszcie dziewczyn co już urodziły! uhhhh...

przyszykowałam sobie ubranka na wyjście ze szpitala dla małej i właściwie to nie wiem co mam zabrać?! nie mam większych kaftaników! tylko taki komplet...a jak mała będzie duża to do niego nie wejdzie! i takie proste 'coś' wyprowadziło mnie z równowagi! albo:
sms od koleżanki: mam pogratulować już czy jeszcze nie? - nosz qrwuś! przecież dam znać jak by co 😠 albo:
mój M, bo on zamówi pizze, to nic że kolejne 30zł przejedzone, jak by mógł sobie zrobić coś domowego, pełen zamrażalnik! ale nie, bo pizza...no i co? i ja też się najadłam jak świnka i cierpię teraz! grrrrr ugryzę kogoś zaraz 🙂
wygadałam się i ja!

a gdzie Dosik? nie pojawiła się dzisiaj...przecież nie będę do niej codziennie smsa pisać czy to już czy nie 🙂

• Mamusia
ela nie daj mu kasy to dla ciebie 😠 😠bo jak to sie mówi jak sama o siebie nie zadbasz to nikt nie zadba tak przynajmniej mówi moja mama i faktycznie sie sprawdza.ostro oszczedzałaś żeby ci na wszystko wystarczyło i kombinowałaś żeby było jak najtaniej,zaoszczedziłaś,wiec kup to co planowałas i sie niedaj,tymbardziej jak niemyśli i nieodbiera telefonów 😠 😠 😠