Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

no troche mnie nie bylo i juz 17 stron 🙂
wrocilismy od znajomych fajnie bylo ale juz coraz gorzeje mi wysiedziec 🤢 zjadlam kolacyjke a teraz ide sie porelaksowac w wannie 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli kochana 🙂 coś mi tam mignęło że o moim strachu napisałaś 🙂 wiesz, to nie jest już tak że totalny luz blues! jest mały strach 🙂 ale nie taki paraliżujący,strach bardziej przed nieznanym 🙂 zwłaszcza jak sobie głupia porody oglądam - już nie będę bo tracę humor 😜 nie boję się bólu, nie mam na niego wpływu więc już się z nim godzę...NIEZNANEGO, PRZEŁOMU W ŻYCIU SIĘ BOJĘ! 🙂 ooo 🙂
hehe a dalej sioperka pisze o mnie terminator 😁 😁

Sioperka kochana 🙂 napiszę Ci ze szczegółami o moim porodzie i o strachu ewentualnym jaki towarzyszył 😜
"oli no wiesz pastelowy lila róż wpadający w landrynkowy ha ha ha " oplułam ekran!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁: 😁 😁 😁 😁 Madzik trzymam kciuki 😁 😁 jeśli to było to, to czekamy na wieści 😁

a u mnie wieczorem przed samym zaśnięciem też takie minimalne bóle okresowe...może i mi w końcu się coś tam przygotowuje... w sumie do terminu lekarza mam 4 dni, komu ufać jak nie jemu? hyh 🙂

Loli jeszcze Ci tyle powiem, że moja szwagierka urodziła 4 dni przed terminem, ale do tego momentu ANI JEDNEGO SYNDROMU PORODU!! po prostu - odeszły jej wody 🙂 także wcale nie musi być skurczów ( ja wolę żeby nie było! ). siedzisz potem tak jak Dosik i liczysz skurcze, czy to te, czy nie te?! jechać czy nie jechać? zaczęło się czy nie?? dlatego ja poproszę o odejście wód 🙂 hyh

qrka bardzo wcześnie Cię te biodra obudziły 😞 a jak byś spała na kołdrze np? na bardziej miękkim?

heloo :]
ja tez poproszę odejście wód! 😉
położyłam się jeszcze zanim Dawid poszedł do pracy i jeszcze trochę pospałam na szczęście, Agaa nic mi nie pomaga na biodra, zmiana pozycji na drugi boczek, ale to i tak na krótki czas 😞 także chyba do końca już tak będzie i mam nadziej ze po porodzie przejdzie 🤢 bo jak nie to mam przesrane. Wcięłam na śniadanko płatki z mlekiem i pewnie jeszcze do mojej Moni na kawkę skocze póki mogę 😜
ach! jutro termin, a ciekawe ile jeszcze faktycznie 🙃

• Mamusia
Hej brzusie,
ja jeszcze w dwupaku o dziwo bo po dzisiejszej nocy myslalam ze rano bede juz po.

Ja tez chce by wody mi odeszly!!!!
Wczoraj postanowilam wyprobowac przyspieszacz mężowy. O 23 ładnie wszystko pięknie, nic nie bolało nawet, a o 1 w nocy złapały mnie skorcze, ktore zreszta trwaja do teraz. Byly regularne co 3 minuty. Ale nie bolało aż tak bardzo. Daje się wytrzymać. Przyśpieszacz zadziałał, ale dziękuję bardzo!!!! Nigdy więcej. Te skorcze mam do teraz. W nocy chciałam już iść do szpitala, ale mój powiedział zaczekajmy, niech się rozkręci. Ale się nie rozkrecilo. Byłam rano oddac krew i mocz i poprosiłam w mojej klinice o ktg. I wychodziły co 3 min skórcze ale dochodziły góra do 50%. Babka mi powiedziała, że to są przepowiadające. Konsultacja z gin i wszystko jest w porządku. A mnie nadal te skorcze męczą. Juz mam dosc. Niech mi wody odejda i po robocie, a tak sie kurde czlowiek meczy i nie wie co dalej i kiedy. A jesli to jest skorcz przepowiadajacy to ja nie chce tych normalnych, bo juz teraz sie skrecam z bolu jak mam skorcz, wiec nie moge sobie nawet wyobrazic co bedzie dalej. Ja sie jednak wypisuje z listy do porodu. Ja juz nie chce.
Teraz czekam az sie rozkreci. A stary mój to z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
hej laseczki!o terminator już na forum trzymam cię za słowo i będę czekać na opis porodu i wiesz bez ściemy ,że niby nie bolało he he 😜 😜 😜 😉 😉 😉 😉
u mnie dziś nawet dobra noc tylko raz się obudziłam o 3 no ,ale potem gdzieś z godzinę nie spałam ,ale lepsze to niż komary nad uchem 😜 póki co u mnie nic cisza.....zero różowych wydzielin i innych takich tam paskudztw......zero bólu,mała tylko mało się rusza albo jeszcze śpi ,albo się mam nadzieję wycisza do porodu 😜 😜 😜 😜 😜
dziś na 15 śmigam do mojego gina ciekawe czy mnie na samolot weźmie,bo ostatnio byłam ,a on ma tak ,że co 2tyg mnie na nim bada.teraz wypada wizyta bez badania ginekologicznego ,ale może ze względu na zbliżający się termin jednak mnie zbada....hmmmm mam już dość
tego samolotu 🤢

Madzia ja nie wiem do końca czy mi się podoba to określenie 'terminator' 😜 pomyślę czy się nie obrazić hehe 🙂

kurde Iwwwa to trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!

qrka na pewno Ci przejdzie po porodzie! mi się wydaje że ten ból to przez noszony przez nas ciężar...

do dzieła dziewczyny!!! bo nudno 🙂 🙂

buahaha Ty masz jakiś specyficzny gust 😁 😁 bo i ten putin z władcy Ci się podoba! do tego mówisz że Twój mąż jest do niego podobny i teraz jeszcze terminator? 😁 hormony widzę Ci buzują 😜
Voldemorta z HP też lubisz? 😁

Madzia!!!!!!!!!!!! jak to napisałam to sobie pomyślałam żeby ktoś tego dwuznacznie w obecnej sytuacji nie zrozumiał!! 🙂 🙂 🙂 i kurde jednak 😜 więc kto tu zbok ten zbok 😁
noooo na pewno było by to dużo przyjemniejsze od tego co mi może gin zrobić;p tymbardziej że on ni jak nie przypomina Edwarda hahahha Chociaż ja mam wybujałą wyobraźnię, więc jak będzie bardzo boleć to sobie wyobrażę 😁

• Mamusia
dobra ,dobra już my wiemy ,o którą szyjkę Ci chodziło.a teraz niby niewinna,że dwuznacznie ......już my Cię znamy zboczku 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😉 😉 😉 😉 😉
hmmmm sioperzyć mi się przez tego Edwarda zachciało ,ale mój się ucieszy ha ha ha 😁 😁 😁
😎

• Mamusia
a ja umieram,jednak cos wczoraj załapałam 😞ledwie sie z łóżka wywlokłam 😞szalik na szyji stos chusteczek a głowa to mi chyba zaraz peknie i jeszcze cholernie mi gorąco wiec temperatura pewnie tez 😞 😞ale sie załatwiłam ale przynajmniej miałam odlotowy sen 🙂 🙂bo śniła mi sie moja malutka ,no może nie dokąca malutka,bo to było dziecko gigant,6 kilo to napewno 🤪dobrze ze mi sie niesniło jak ją rodziłam,no i karmiłam ja piersią 😜 😜