Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ha! Eluśka przyłapana!!!! wiedziałam że z Twojego odpoczynku to dupa a nie leżakowanie będzie 🙂 znam Cię 😜

naskrobałyście ponad 15 stron! 🙂 szalone 🙂 ja poleżałam, popatrzyłam na tv i teraz idę się wykąpać i myszę ogolić w razie W 🙂

Loli ja mam tak samo z brzuszkiem...twardnieje co chwile...może to dobry objaw? akurat na jutro, było by miło mojej mamie i Twojemu bratu 😁

o cholera, no to rzeczywiście...ale teraz cieczka?? kurde w sumie to już jesień zaniedługo to psy tak mają...współczuję! też miałam suczkę...

ooo Dosik 😁 ale nie na długo bo się kąpać idę...

No niestety teraz i po prostu bleeee!!! Nie wiem jakos w tej ciazy to mi bardziej przeszkadza ehh no ale nic nie zrobie. Qrka a czy ty czasem juz nie powinnas tulić dzidziusia?? 🙂

no przestój się zrobił niezły 🙂
Agaa no raczej, kiedyś musi 🙂 🙂
oki ja lecę do tej łazienki, póki jeszcze w miarę jasno żebym coś widziała co robię 😜 bo nie mam zasłonki w oknie w łazience jeszcze także żeby sąsiedzi nie mieli ubawu ☺️

Dosik hmm a jaką masz pewność że jakaś teraz nie rodzi? 🙂 Ani85 dawno nie było, sioperka chyba dzisiaj też nie dawała znać...Iwwwa zameldowana, ale może właśnie teraz dusi... 🙂 🙂
kto wie kto wie 🙂