Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Kochane ja idę, padam psychicznie na twarz.
jeszcze się teraz naczytałam o wywoływaniu porodu i mnie zmroziło kompletnie 😞
jutro będzie lepszy dzień...oby!

dobranoc i dziękuję za dzisiejsze wsparcie 😘 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aga czytalam co Ci ta kumpela napisala o tej kroplowce...I mowilam ze ona jest na rozwarcie 😉
Ja ja dostalam i nic mi nie zrobila z rozwarciem... skurcze mialam i to bolalo... A tez malemu sie tetno od tego jeszcze bardziej skoczylo.
Wiec to wcale nie jest powiedziane czy cos Ci pomoze ☺️
Tylko znowu na kazdego inaczej to dziala... 😉
A Loli To z tym glaskaniem brzucha... hehe a mi jak jezdzilo po jelitach to myslalalm ze cos mnie tam kopie w srodku jeszcze 😜 haha
Jak Olenka dzis ??
Bo Marcel...ehhh nie mam sily na te jego ryki, a wiecznie go na rekach trzymac nie moge 😞

• Mamusia
wszytsko co przytylam 😜
Ale teraz pewnie ejszcze wiecej bo nie mam czasu zjesc nawet 😞 szybko cos tylko sobie zrobie ...ehh
😞

a on te koleczki ma delikatne i no babcie ciotki i inne gady nauczyly go na raczki i tak teraz musze walczyc z nim 😞 a jak juz tak ryczy to wole tez go na rece i spokuj ale znowu nic zrobic nie idzie...
Te 2 tygodnie bylo spokojnie bo nie bylo kolek itd a teraz sie zaczynaja. Ale co tam damy rade 😉

Aniu dacie rade oczywiście !! 🙂
to jest najgorsza rzecz nauczyc dziecko za duzo na rączki, ja wole nie mówic bo może i mojego tak rozpieszczą 😉 teraz pewnie masz multum odwiedzin itp no nie ?? nie denerwuje Cie to czasami?
Asik mój narazie nie gra ale juz poluje na mój laptop by zagrać przed spaniem wrrr 😠 😠

• Mamusia
domi...wrecz WKURWIAAA..
Rodzice czy moi czy karola to wiesz zawsze pomoga zajma sie nim, a znajomi siedza i siedza i siedza 😠 A jeszcze jak z dziecmi przyjda.... 😠 😠 niech te dzieciory szlak jasny trafi!! wisza nad nim, i a ciocia to a ciocia tamto a ciocia moge powiwes i ciul ze mniejsze od budki, ze nosi po calym chodniku...bo kurna musi bo ryk 🤨 I to w sumie chodzi o jedna znajoma... 😠 I ta jej mala typowo wisi nad lozeczkiem dotyka go brudnymi rekami, i dydusia i wszystko.. A MNIE TO DOPOROWADZA DO JANEJ KURWICY...

I znajomi chca sie zwalac mi grupami to my ze nie ma... on jest za maly i koniecv, i ze wieczorami tez nie bardzo, to z fochami ze czemu ze cos... i w sumie teraz zaczynaja sie umawiac itd ...
A mnie to meczy juz bo ciagle ktos...

No włąśnie znajome tez mi się skarżyły że tak było ajk urodziły i ja się tego boje że ciagle ktoś będzie wpadał chciał obejrzeć itp, rodziców czy tesciów to rozumiem bo on fakt pomogą ale znajomych to jeszcze obsłuż itp ;/ 😮 wiec nie dziwie Ci się ze się wkurzasz cholernie

• Mamusia
Asiu to jest cos jak Ci znajomi teraz pisza a urtodzials a jak sie czujesz a to a tamto... to jest to samo... kazdy ciekawy kazdy chce zobaczyc, potrzymac dotknac jak by to byla zabawka... i jak urodzicie pewnie tez was to czeka...
A znowu zwracac uwage to tak glupio bo patrza jak na debila...

zobaczycie jak wam sie to zacznie ...masakra mowie Wam. Wiadomo ze sie chce do ludzi wyjsc itd ale ehhh