Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziewczyny sms od ani87:
" Rano jakas dr powiedziala ze z tego porodu nie bedzie. wyslalam meza do domu a za chwile mnie zbadali i mowia ze nie ma pecherza. niby wody odeszly a nie wiem kiedy. Leze pod oxy i ktg. dzis rodzimy.

No takiej sytuacji to jeszcze nie było:blink
Cholera co jest z tymi naszymi porodami?!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć dziewczynki ,ale się akcja zaczęła aż miło się czyta 😉trzymam kciuki żeby szybko poszło.Ja tez już chce buuuuu 😞tez od dwóch dni mam mdłości ,jutro do lekarza idę ciekawa jestem co mi powie jak co to dajcie znać 🙂

• Mamusia
Siedze dalej w domu, skorcze mam coraz regularniejsze mniej wiecej co 3 min.
Nie jestem pewna czy wody mi sie nie sacza przypadkiem. Skorcze sa coraz silniejsze.
Narazie jeszcze czekam bo szpital jest po drugiej str ulicy wiec nie chce tam lazic w te i wewte.
Moze cos pojdzie do przodu

Brzusie gdzie jestescie kurde wszystkie bo Was potrzebuje!!! 😞
Sebastian spakował rzeczy i sie wyprowadził a ja siedziałam i płakałam 😞
Widocznie musze zrozumiec ze mnie juz nie kocha, spytałam co z mała a on ze bedzie wpadał..
Masakra... 😞 CIężko mi strasznie.. 😞

Tylko ze to tak ciężko okropnie. chciałam żeby mała miała cała rodzine a nie mama tam a tata gdzie indziej bo ja tak mialam i to nie jest fajne..
ehh.. co mi z tego ze on wpadał bedzie? zostawił mnie znowu sama ze wszystkim 😞

• Mamusia
Elu wiem ze jest Ci trudno ja mam faceta który woli grać niż np pomasowac mi plecy 😮 tak wiec mam a praktycznie nie mam 🤢 może ten Twój się jeszcze opamięta jak zobaczy malutką ale pamiętaj czasem lepiej być samemu niż męczyć się na siłę bo dziecko widzi to ze rodzice się nie dogadują 😞

Wiem ale tak łątwo nie jest. Sebastian to samo miał gry, gry i gry.. ehh no nic az szkoda mowić i moich nerwów i teraz jestem ciekawa kiedy urodze 🤢 jemu chyba tylko wysle zdjęcie jak mała sie urodzi i podpisze. To Twoja córka.. 😞

• Mamusia
Eluś jak będziesz się tak denerwować to jeszcze dzisiaj wylądujesz na porodówce. Trochę kicha Ty masz taki wielki problem a wszystkie rodzą nawet nie ma kto Cię pocieszyć 😞 a wiesz powiem Ci szczerze że na twoim miejscu nawet bym mu znać nie dała że urodziłam poważnie i od razu złozyła bym pozew o alimenty ps. pozew mozna złozyć później przed sprawą wycofać może by baran przemyślał co zrobił zostawić tak kobietę przed samym porodem 😞

• Mamusia
Ela sorry ale usnęło mi się na chwilkę.
Już jestem 😘 Postaraj się nie myśleć o nim, bo, rzeczywiście będzie tak jak Gosia mówi.
Już naprawdę nie długo, widzisz jak dziewczyny poleciały 😉
Zaraz będziesz mieć swoją księżniczkę przy sobie, zobaczysz jak Cie zaabsorbuje 😘
A cóż Sebastian.. może lepiej jak zrobił to teraz, a niżeli później jakbyś się jeszcze nastawiała..

• Mamusia
Eluska no co za beszczel, wyprowadzil sie tak poprostu 😠 wiesz co, kochana ja wiem ze napewno jest ci teraz dosc ciezko i wogule ale widocznie on nie dorusl do tego kompletnie!!! i pod cycem mamusi mu dobrze.
Jeszcze zobaczysz ze mu sie cos odwidzi i wkoncu przejzy na oczy jak zobaczy mala, a wtedy to juz moze byc dla niego zapuzno.
Kochana 3maj sie ile sil, ja wiem ze latwo sie mowi, ale zaniedlugo bedziesz miala przy sobie Nikusie i tylo ona ci bedzie wystrczala do zycia na tym swiecie.
Ja wlasnie wrocilam z Olenka bo bylam ja zarejestrowac 🙂 i jem obiadek ale wsumie to oczka mi sie zamykaja od 4:30 nie spimy 😉

• Mamusia
elus kochanie 😘 😘 wiem ze ci ciezko 😘 i podpisuje sie pod postem Loli... Ale tez jestem zdania ze jestes tak zajebista laska ze stac cie na kazdego faceta!! i zaslozylas na kogos lepszego kto bedzie cie kochal, wspieral i pomagal... a jestes mloda yajebista dupcia pod kaydzm wygledem wiec jak on nie ocknie sie to ynajdyiesy sobie faceta.
po za tzm kiedy zobazcysz nikunie zrobisz wszystko zeby byla szczesliwa...
a on nie jest was wart.

Aska tak daje egzamin ale kiedy dziecko placze to zaglusza ten dzwiek, nam to pomaga przy zasypianiu.

Eluśka 😞 co za palant z niego 😠 zachował się jak dzieciak, a nie jak mężczyzna, a może się po prostu przestraszył, dlatego uciekł ?? Może jeszcze sobie poukłada wszystko i wróci, nie chcę dawać Ci złudnej nadziei ale czasem tak bywa, ze ich to po prostu przerasta. Co go wcale nie usprawiedliwia 😠 😠 😠 trzymaj się tam Kochana 😘