Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A wiecie co mnie wkurwia ze facetach?/ ze oni nie maja nad nami litosci, wiedza ze nas wkurwiaja, ze nam przukrosc sprawiaja itd ale po co pomyslec..przeprosic i serio pomyslec nad soba...
tylko wiecznie jakies bzdetne obietnice 😠
wszytsko na naszych glowach a ci tylko pilocik od tv bo w pracy tacy pomeczeni, a my to niby nie meczymy sie nigdy??
Oni sa bezmyslni.... nic od siebie za darmo nie zrobia.
nie znam faceta ktory by tak sie nie zachowywal, ktory pomagal by sam z siebie, ktory nie doprowadzil kobiety do lez czy do szalu.. ktory by powiedzial odpocznij kochanie, idz sobie tu czy tam ja sie zajme dzieckiem, albo daj ja to zrobie...
ehh licza sie tylko oni i ich potrzeby.
Taki jest pojebany nasz zywot...uslugiwanie 😠

Elus a masz jakies rozwarcie?

• Mamusia
Ela trochę już lepiej, choć nadal słabo. Mały mi się bardzo wierci, nie mogę się nijak ułożyć, bo mu nie odpowiada żadna pozycja 😞 ile mi się uda przysnąć to staram się spać. Bardzo obija mi się o szyjkę i aż mnie paraliżuje, taki ból.. Staram się jakoś odwracać jego uwagę, stukam po stópkach, albo głaszcze ale jak tylko przestaje to znowu to samo 😞

• Mamusia
Ela mi lekarka mówiła, że można stosować Otrivin (krople, areozol ) do nosa jeżeli bardzo męczy katar. Ja dzisiaj sobie psiknęłam chyba tylko 3 razy, a naprawdę mogę już oddychać i katar ładnie schodzi. Mam tylko wysuszoną śluzówkę i trochę krwi się pojawia.

• Mamusia
nie uważam, że bez nich jeszcze gorzej..
jeżeli ktoś nie zasługuje na miano ojca (tak jak biologiczny tatuś mojego dziecięcia, który raz się zapytał jak się czuje 😮 i to jest koniec jego zainteresowań własnym dzieckiem) to nie powinien się o nie w ogóle ubiegać. albo się coś robi całym sobą, a takie zabawy na pół gwizdka tylko narobią nadziei dziecku, któremu to potem my będziemy musiały tłumaczyć dlaczego tatuś nie dotrzymuje słowa..

• Mamusia
aacha 😜 bo tak mowilas ze z ta kokardka w Twoich rejonach sie robi, wiec myslalm ze gdzies tu w moich okolicach 😜 eheh

Laski chyba serio cos panuje bo mnie zaczyna od gardla delikatnie cos brac...wiec rutinoscorbin na zapas.. A co bralam w ciazy jak bylam przeziebiona to kurcze nie pamietam 😞

• Mamusia
Kasiu a Ty z nim bylas i dziecko go odstraszylo czy tak przypadkiem sie stalo?
ja czasem zaluje ze nie jestem lezbijka... fakt ze bycie na jezykach bylo by na okraglo, i moze nie mialabym skrzekotka mojego ale jakos tak z dziewczyna jest inaczej, bo ma takie samepotrzeby i to samo czuje a z tymi dziadami to jest kosmos

• Mamusia
eh szkoda gadac odwaliło mu na maksa 😮 😞a sprawa rozwodowa była w dniu co rodziłam ale moja kochana pani adwokat uparła sie i sprawa sie odbyła i całe szczescie,przyszła juz na poczte odpowiec w tej sprawie ale odebrac moge dopiero w poniedziałek.mam nadzieje ze wszystko poszło po mojej mysli i ze wkoncu bede miała spokój z hujem