Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka ten filmik z oczyszczaniem dziecka...wow...przerażający, ale przypomniała mi się moja mała...bo taki podobny bobas 🙂 i mam łzy w oczach 🙂
niby śpi już 3,5godziny, dała mi porobić dużo rzeczy zaplanowanych na dzisiaj i nawet na jutro, ale już mi jej brakuje...tęsknie za nią 🙂 jak się obudzi to idziemy się kąpać 😁

• Mamusia
lo jaka tu cisza byla 😜 ehe a u mnie byla kumpela z tym malym.. hehe boziu jak bym chciala zeby marcel juz tak wywijal 😜 hehe
w suwaczek zaraz dodam ich focie 😜 eheh
Potem po mleko po kropelki dla malego, i ten michas mial super grzechtke co sie ja pociaglo wibrowala i dzwonila fajnie marcelowi tak sie podobala.. polowalam na nia i znalazlam tez taka 😜 tzn inna bo kumpela tamta kupila w lumpie 😜 heh rekawiczki dla siebie bo zimno w rece jak sie tak jezdzi...;/ i dla malego tez 😉

• Mamusia
ale długi chłopak 🤪 ale marcelino i tak przystojniejszy ☺️ mój malutek dzisiaj tez kochany był. oby w nocy tez dal pospac. poza tym babka z dołu nasłała na nas kominiarza 😮 😠 bo ponoc robiac centralne ,,popsuliśmy,, komin. 😮 😮 😮Idiotka po prostu 🤢

• Mamusia
😮 wow a wygląda na duzo wiekszego 🤨 heh fajnie ze mu sie podobaja....mój chyba jeszcze za mały na to bo średnio reaguje.dopiero na swiatlo zaczyna sie gapic 😜 a babka chora jest....dym leci do gory....a nie na dół. więc jak mógł polecieć do niej? poza tym my mamy gaz. a nie wegiel. to w kominie mamy specjalny wklad a nie tylko cegły. do tego mamy wszelkie projekty, plany i opinie. niech sie ciagnie 😜 ale jak kominiarz powie ze to nie nasza wina to ja odwiedze jutro durna babe wscibska 😠

• Mamusia
i TO MOCNOOO!!! nie dawaj sie zwiesc elus twarda badz 🙂))

Elus .... baba ma naryte.,, ci sasiedzi wszytscy sa pojebani.. co do jednego!! u mnie to samo, nos wscibia jedna.. jak ona mieszkajac nad nami moze slyszec co robimy?? glupi Ci ludzie...

lecem kapac malego i nyny 😉0 do jutra 😉

• Mamusia
Ja tez wlasnie zabieram sie powoli za kapanie malej chodz ona juz zasnela wlasnie ;/ ale tgrudno obudze ja bo i tak to musi zjesc o 21 butelke 😉 a wiec kapciu kapciu zachwilke- wsumie tak spi ze goji smoka 😜 😜
Moze jakos puzniej do was zagladne- chodz nie wiem bo pewnie pierwsza milosc bede ogladala bo sa one nadawane na ipla 😉 jedyna polska tv w internecie 😉
A wiec caluski jak bym juz tutaj dzis nie zagladnela spijcie dobrze i oby wasze dzieciaczki daly wam dzis pospac 😘 😘

• Mamusia
ja mojemu puscilam to http://www.youtube.com/watch?v=IgBgC0JYrwE&feature=related i zasnol:P ahaa

i tez wcinak snaidanko glowe umylam i pranie musze jeszcze szybko wstawic

A noo w Dzien Dobry TVN beda mowic o dawanie zdjec dzieci do sieci, i cos tam do czego to prowadzi czy cos i czemu tak robimy ...

Moja uwielbia te muzyczki :d Gapi sie i słucha jak zaczarowana 😁
Ale klasyka wygrywa bo jak jej puszcze co innego to nawet sie zaczyna drzec 😁
Ja sie dzisiaj musze uczyc bo w sobote mam zajęcia a jest tego sporo..

• Mamusia
Znacie moze jakies dobre domowe odzywki na wlosy? Bo kurde po ciazy to moje wlosy sie sypia ;( sa na maxa suche, lamia sie,nie moge ich rozczesac, plataja sie masakrycznie.
Podobno to normalnie bo hormony jeszcze teraz sie normuja ;( ale ja juz mam ich dosc jak sobie z nimi nie poradze teraz to......ehhh pod nozyczki pujda nie ma innego wyjscia 😞

• Mamusia
Ha i co? Był kominiarz. Rozpalił u tej lafiryndy z dołu i się nie kopciło. Poszedł i znowu wali dymem mi w kuchni 😠 😠 😠 😠 Stara baba już by mogła się przekręcić 😠 Wścibskie babsko. A to, że się dymi to normalne po tak długim okresie nie palenia. Miał ją nauczyć jak palić, ale chyba mu nie wyszło bo znowu smród. Mój malutek się przed drugą obudził i przed szóstą. I teraz po 8 ale pojadł, rzygnął, postękał i zasnął jak kamień. Dałam mu trochę herbatki z koperku bo coś ma problem z kupką. Mam nadzieję, że podziała. Uszykowałam obiadek, zjadłam śniadanko, sprzątnęłam kuchnię i będę się lenić z moim przystojniakiem 🙂