Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny,widzę że dzieciaki zaczynają spać długo .Ja wczoraj w nocy przeżyłam ze swoim małym horror nie umiał złapać oddechu 😞 poszłam rano do lekarza i niby wszystko dobrze ale coś wspomniała o bezdechu i mam go kłaść wyżej i pilnować jak się powtórzy to na jakieś badania ehhhh teraz cała noc nie spałam bo się bałam zasnąć.Dziś jadę po kombinezonik dla małego biały do chrztu za 10 zł od babki co założyła go raz na chrzciny dziecku.Wczoraj mały był ważony i ma już 4670g grubasek mały hihi.
  • [color=black]Ania nie wiem czy mi odpisałaś ,pytałam się Ciebie jakiego programu używasz do obróbki zdjęć ,pięknie wygląda to jak jest ich więcej na jednej fotografii.[/color]
  • A powiedzcie mi czy wasze maluchy też tak robią ,żę śpią przy was a jak tatuś przyjdzie to oczek nie zmrużą ?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
    No male takie a juz madre 😁 heheh
    Hmm wiesz co jakos niezuwazylam zeby miala jakies kolki ani razu mi sie jeszcze niezdazylo zeby nie zrobila kupki czy by nie pierdziusiala, jak narazie odpukac chyba jej nic takiego niedolega hmm sama nie wiem ... jak zaobserwowac ze to kolka, moja jak placze to zazwyczaj spiaca jest tylko ze chwilke musze ja ululac w bujaczki przytulic jej glowke musze do kocyka bo inaczej nie zasnie.
    Znow w nocy jak sie budzi dam jej jesc poloze kolo siebie przytuli glowke do mnie i zasypia sama bez niczego

to super ciesze się ,że z tym masz spokój,mój tez nie ma z tym problemu kupki robi nawet kilka razy dziennie a ze snem nie ma problemu położę do łóżeczka i sam zasypia czasem chce smoczka i tyle ,a i musi być w rożku bez tego ani rusz 😉kurde czekam na położna jak na wyrok już mnie dobija to czekanie,a masz już jakąś karuzele nad łóżeczkiem albo coś podobne do wózeczka?

my właśnie też się rozglądamy tylko za dużo tego jest a jak jest ładne to drogie a jak tanie to bleee patrzeć się nie chce ,mój M coś widział taką karuzelę co jakieś światełka ma musze na allegro zerknąć jak to wygląda a może ty widziałaś taką?

hej mamuśki 🙂
    melduje się w jednopaku hehe 😜
    u nas noc najlepsza ze wszystkich!! mała spała ciągniem 7 godzin!!!!!! obudziłam się o 3 i taka konsternacja..byłam już ja karmić czy nie? patrze na zegarek i szok! lece do łóżeczka, bo myślałam że coś jej się stało, a ta najlepsze sobie sapie 🙂
    nie wiem co jest grane ale Michał ma jakiś dar pedagogiczny, jak on ją ułoży do spania w łóżeczku to zawsze dłużej śpi! nie wiem w czym rzecz 🙂
    odpukać nie mogę na niego narzekać...nawet kitosimy się jak za starych czasów 🙂 tzn...ja go łaskocze a on mnie z siebie zrzuca 😁

poza tym wczoraj były dwie koleżanki, mała cały wieczór jak były to nei spała...towarzyska 🙂 i dostała od nich tą mate edukacyjną 😁 aż się nie mogę doczekać aż będzie się na niej bawić 🙂
    jutro chyba następne ciotki przyjeżdzają 🙂

Iwwwa! masara co musiałaś przeżyć! 😮 w chowanego się mały Kubek z Tobą bawi 🙂 dobrze, że się znalazł 🙂

Loli patrze na fotki Olci,....boooska jest 🙂 🙂

• Mamusia
    Perelka no nawet nawet 😉 te karuzelki 😉 bede musiala poszperac chyba wlasnie cos na tym necie 😉
    No to widze ze dzis maluchy mialy wszystkie dobre nocki 😉 hehe one to sa jednak zgrane na maxa..
    Moja juz sie obudzila pospala moze ze 2 godzinki ale przebudzila sie 2 razy i musialam ja uspic znow ehh a dopiero o 11 jak cos to dostanie jesc..
    Czy wasze maluchy tez co 3 godzinki jedza? dajecie im? pilnujecie godzinowo?
    Agus twoja Ewunia tez slicznotka jest 😉 wstaw jakies nowe fotki 😉

Loli wstawie wstawie, tylko z czasem u mnie kiepsko, bo mam troche roboty na kompie, ale postaram się 🙂
    ja moją karmie wtedy kiedy się budzi, nie pilnuje godzin, teraz nawet jak śpi dłużej niż te 3 godziny to jej specjalnie nie budzę. dobrze przybiera na wadze, więc nie widzę potrzeby.
    a Ty czemu Twojej tak pilnujesz? 🙂

hej dziewczyny!!!
    mam pytanko znacie jakies strony w necie z ubrankami do chrztu bo szukam cos dla malego.
    Co do karmiena to ja tez nie pilnuje jak sie obudzi to wtedy mu daje.Pilnuje tylko zeby nie byl bez picia wiecej niz 5 godz bo pediatra mi powiedzala ze moze sie odwodnic ale jeszcze mu sie nie zdazylo zeby spal dluzej niz 5 godz.
    A jak tam wasza figura po porodzie bo mi jeszcze troche zostala galaretka na brzuchu jeszcze sie nie ważyłam ciekawe ile schudlam 🙂

• Mamusia
    PERELKA... ja mam PICASA 3 😉karuzela swietna ale kurde droga.. 😞 moj ma najzwyklejsza z kaczkami.. cieszy sie do nich jak nie wiem ... najlepiej taka prosta i z wyraznymi kolorkami, chociaz te z tymi swiatelkami tez sa super, i dzieci duzo patrzza na cienie 😉)
    LOLI... sa bobaski zgrane.... i zauwazylam ze mniej wiecewj o rownych porach wstaja 😜 hehe
    AGUS koniecznie chce widziecfoteczke jak Ewunia sie bawi mata 😁 hihi A moze juz by zaczynala?chociaz sie gapic na nia 😜 🙂 I ja tez nie budze malego na jedzenie.. tak jak zawola tak dostaje.. przewaznie po spacerze ma dluuga przerwe bo na dworze to wytrzymuje do 4 godzin bez jedzienia ale potem to jest uuuu masakra taki ryk 😜
    ASIU ja mialam zwykle spioszki bialo niebieskie.. a na to kombinezonik taki misiu.. bo w kosciele jest masakrycznie zimno... zreszta zobacz sobie w suwaczku tam mam focie 😉

chrzest data jest ustalona na 21 listopada jest jeszcze troche czasu ale to dlatego ze u mnie w parafii jest tylko raz w miesiacu w 3 wekeend.
    ten mi sie podoba troche drogi ale slodki http://dladzieci.oferty.pl/pl/category/odziez-i-dodatki-chrzest-inne-w-chrzest/region/w-polska-slaskie-wyry/ubranka-do-chrztu-carpe-diem-elegancik-bez-499481.html?impression=normal_impression