Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agus my dajemy tylko jedno imie. tzw Ola zostala juz tutaj zarejestrowana tylko z jednym imieniem.
Rozmawialam z mama na ten temat i mi powiedziala ze tylko puzniej problemy sa z tym drugim imieniem bo tak naprawde musisz go wszedzie podawac itp. jak juz go masz, a tak naprawde nie jest ono do niczego potrzebne 🙂
A wiec Olenka zostaje tylko z jednym imieniem drugie imie sobie wezmie jak bedzie chciala na bierzmowanie 🙂
A wy jak dajecie ????
U mnie sie zawsze dawalo po babci...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hmm w sumie to juz któryś raz spotykam się z tym że rodzice nie dają drugiego imienia, a kiedyś było to nie do pomyślenia.
a my? jakoś nie było nawet mowy o tym żeby nie nadawać drugiego imienia...jakieś to takie naturalne, będzie Ewa Julia, tzn...już jest 🙂

moja właśnie też się rozbudziła! sapie i charczy tam!! 🙂
czy Twoja też wydaje z siebie takie...zwierzęce odgłosy przed pobudką? moja charczy jak stary chop i do tego czasem zapiszczy tak jak by się czegoś przestraszyła...

• Mamusia
Julia bardzo ladnie Agus 😘
Moja jak sie przebudza czasem w naszym lozku to sie przeciaga na maxa 😁 jak stara baba i wtedy jakies steki jeki 😁 a tak to nic pozatym :P

Wiesz u mnie sie jakos zawsze dawalo: a po drugie sie tez nie moglismy zdecydowac jakie dac, bo moj chcial dac po mamie ale jego brat juz daje jak sie dzidzia urodzi i to takie wiesz- jego mama niezyje i to takie beznajdziejne wiec nie dawalismy BYLO POPROSTU NAJPROSCIEJ

postaram się kiedyś ja nagrać to Wam puszcze te odgłosy 😜 ja uważam że to nienaturalne takie odgłosy natury z takiego małego ciałka, ale lekarka powiedziała że tak jest OK...ma do po mnie, ja też charcze w nocy...podobno 😜

• Mamusia
Hej kochane 🙂 U nas też dziś ładna pogoda. Pochodziliśmy trochę po mieście ze znajomą. Ona ma też Nikolke tylko o miesiąc starszą od Frankilna 😜 Nawet przypilnowała bombla a ja biegiem do lumpa wpadłam 🤪 Pare rzeczy znalazłam. Kupiłam mu tez takie ciepłe łapki i skarpeteczki.
co do butków o które ania pytała to w boti za69zł widziałam takie cichobiegi 😉 co tam u was? ja jutro jade na urodziny mojej małej 🙂

Hey dziewczyny 😉
u nas nocka piękna mały się obudził o 1:30 i do 3 zrobił sobie przerwe w spaniu
rano byłam padnięte a na zajęcia musiałam jechać mimo fatalnego samopoczucia 😞
A dziś od rana tylko śpi i je 😜 żeby tak w nocy robił było by fajnie.
A co do chrzci to myślę czy załatwić je małemu na listopad czy póżniej sama nie wiem 🥴
A co do ubranek to tu u mnie jest ten świat dziecka i tu są świetne rzeczy i powiem wam nie ma aż tak drogo 😉

Hej dziewczynki 🙂
u nas spoczko 🙂 chociaż rano myślałam ze zwariuję, tak młoda dała popalić 😮
byłyśmy dziś u lekarza i Iga waży sobie 4700! 🤪 taaaaka baba jest!
Aga młoda tez charczy, tez mnie to martwiło strasznie ale pani doktor potwierdziła diagnozę położnej ze młoda ma wiotkość krtani - ma przejść samo.
A ta jej wysypka na pysiu to nie wiadomo z czego, ale mam smarować kremem bambino z cynkiem tak jak smarowałam - ale poza tym ogólnie zdrowa jak rybka. A rozdarła się masakrycznie w gabinecie 😜
My tez pewnie chrzest w grudniu, ubranka nie kupuję bo będzie miała komplet po moim siostrzeńcu taki unisex - białe spodenki i kurteczka z owieczką - jak będzie jeszcze na nią dobre to skorzystamy 🙂
achhhh uspokoiłam się trochę ta wizytą u doktorki 😆

• Mamusia
my w domu.. kuzwa mam dosc dzisiejszego dnia.. ten taki marudny jest ze juz nie wiem co masm z nim robic.. bylam u tesciowej na chwile to od niej caly czas wyl a ja jak glupia wozek jedna reka a jego w drugiej i tak cala droge 😞 😞 😞dojechalam do domu i akurat sasiad wchodzil do klatki to myslalm ze mi pomoze z wozkiem.. a ten tylko tekst"ja pani ten wozek rpzestaiw bo do piwnicy nie moge wejsc" ehh 😞 siedze i rycze.. juz mam dosyc kurwa 😞 😞 😞
Jakl on tak ryczy dlugo to nie wiem jak mam go uspokoic 😞 im ciagle sama... 😞 znajac zycie karol jak wroci to bedzie chcial wyjsc i bedzie klutnia bo ja wykonczona i na nie a ten foch ze znowu w domu.. 😞
Inaczej sobie wyobrazxalam to wszytsko, ze bede dawac sobie rade a ja rano wstaje i nie wiem w co mam rece wlozyc, ani do kogo sie odezwac ani nic, od karola 0 czsuloscvi i dobrego slowa, kazdy tylko jak maly.. i czy daje rade... 😞 a ja glupia co mam powiedziec i ze tak...

juz mam dosc kuzwa wiecznie na obrotach wkolo wszytskich skakac wszytsko zalatwiac i sztucznie sie usmiechac

normalnie kurwa znowu mam jakis kryzys... 😞 😞 😞

Elus dziekuje za stronke:*

Anulka 😘 nie tylkko Ty przechodzisz kryzys 😞
ja wszystkiego tu nie pisze bo ostatnio jakoś mam na to mało czasu,
ale też nic nie jest dobrze... 🤨
Więc wiem co czujesz kochana ;*
ale co zrobić 😞
mimo wszystko trzeba dać jakoś rade 😞

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Dla Ani http://moda.allegro.pl/listing.php/search?category=531&from_showcat=1&string=%28eskimoski+mukluki+emu+ugg%29&order=bd&msid_=19019&mwhich_=1

kurde te sa ale fajne... 🤨 http://moda.allegro.pl/mega-hit-oficerki-saszki-z-kozuszkiem-emu-czarne-i1276175164.html ale karol 2 mi nie kupi ☺️

Ide robic obiad bo wkonuc spi... 🙂

Anulka troche wiem co czujesz, ale wg mnie i tak doskonale dajesz sobie radę ze wszystkim! a sztuczny uśmiech? zniknie, zastąpi go taki naturalny, zobaczysz 🙂
ale wiem wiem...jak płacz dziecka potrafi wyprowadzić z równowagi...damy sobie wszystkie radę, dobrze że tu o tym piszesz, bo zawsze lżej, prawda? chociaż odrobinę...

ech u mnie dzisiaj lepszy humor, mała jest grzeczna ( odpukać ), Mich też fajnie się spisuje, a co dodatkowo to poprawiłam sobie humor kupując sobie na allegro perfum 😁 i radość mam straszną nie mogę się doczekać aż przyjdzie 🙂

qrka mi też położna powiedziała, że to wiotkość krtani...niech jej będzie, skoro Tobie powiedziała to samo tzn że coś w tym jest 🙂

Dosik Ty też powinnaś napisać co Ci leży na sercu, będzie lżej:**