Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli 😞 nie pozwalaj sobie na takie hasła! kurde niecierpie chopów którzy jadą na swoje kobiety!
Michowi się kiedyś wyrwało 'ocipiałaś?' do mnie, to wyszłam z domu i długo się nie odzywaliśmy. Już ojciec mnie wyzywał, nie pozwole sobie na to więcej! 😠

Eh CI faceci brak słów na nich 😞
Wczoraj zrobiłam ciacho Shreka 😁
dziś będziemy amać bo mamy gości 😉
Wczoraj po kąpiel i nakarmieniu małęgo wziełam się za ciacho, Mati grał ale zostawiłam mu małęgo w łóżeczku to pół h mu leżał spokojnie apotem wiadomo marudził,
to ten przyszedł mi do kuchni i mówi ze fajnie poszłam se do kuchni a mu go zostawiałam
a ja mu z tekstem a co z nim na rąkach mam to robić 🤨
to wkoncu się nim zajoł i mi powiedział że mam tam sobie robic co mam do roboty yhh ;/

Agula uwierz że ja od niego dużo nie wymagam ale by czasem zainteroswał sie chociaż w gramie mną tak jak sowim popierdolonymi grami to by było dobrze 😞
a tu wszystko jest ważne prócz mnie a ja nie chce życ w takim związku jak mu sie znudziło bycie fajnym mążem to super ale ja jestem za młoda by żyć z nim bo żyć bo mamy dziecko 😞

też tak myślę, że byłby płacz i marudzenie, a u mnie wsyzstko jest normalnie.
kuzynka Ewy to podobno jak się wszystko unormowało to robiła kupkę raz na pare dni i też wszystko było w normie. za to moja ostatnio sika jak dziki osiołek! 🙂 cały pampers ciężki od siurków! 🙂

dziewczynki jak Wy ejsteście kochane zdenerwowane to dzieciaki to czują i też płaczą...od kiedy zmieniłam sposób karmienia to mała praktycznie nie płacze, bo ja jestem dużo spokojniejsza! głowy do góry kochane 😘 😘

Dosik ale jeszcze wczoraj pisałaś że byliście na zakupach, że wszystko fajnie, że spodnie Ci kupił, że rozpieszcza...pisałaś że dostał nową pracę...może on się czuje troche przygnieciony tymi pretensjami? nie chce go tłujmaczyć, bo oczywiście jestem po Twojej stronie, sama też byś pewnie chciała iść na imprezę, albo sobie pograć...ale może on potrzebuje spokojnej rozmowy, że te obowiązki wobec dziecka powinny być czymś naturalnym?!

Loli nooo z 10 to może nie, ale 7? 🙂 w pierwsze dni to co chwile zmieniałam pełnego pampersa. teraz się unormowało. ale np wczoraj po 7 godzinach snu małej to była uwalona kupką od pępka do pleców... 🙂 fuuu 🙂

A wczoraj się w tym baranie obudziła mega zazdrosć bo napisał do mnie mój były, tkz kolega bo kiedy my to razem bylimy 5 lat temu 😜
ale kontakt utrzymujemy i napisał mi coś tam w stylu że bardzo ładnie wyglądam po ciąży a Mati jak to zobaczył to takiego buraka strzelił tak go to wkurzyło że masakra 😁

cześć dziewczynki,
u nas na szczęście lepiej niunia spokojna najedzona i śpi.
Domi musisz z nim pogadać bo sam za cholerę się nie domyśli co jest nie tak, ja Dawida tez czasem muszę na ziemie sprowadzić jak się rozbisurmaczy, bo dlaczego to ja mam wszystko sprzątać myć i kucharzyć jak mieszkamy we 2 i korzystamy razem ze wszystkiego i nikt nie powinien być dla 2 osoby służącym. Tez muszę z nim pogadać właśnie, bo potrzebuje oddechu, potrzebuje gdzieś wyjść - sama - na chwile - bo pierdolca idzie w domu dostać tylko gotowanie sprzątanie, ale na razie odpada bo mnie też wzięło przeziębienie 😞

No tak Aga chodzimy na zakupy kupuje mi to co potrzebuje i w ogole
ale mi bardziej niz na tych zakupionych rzeczach zalezy na rozmowie spokojnej, na jakiejś czułości. A on sadzi ze on jest super hiper meżem boo mi to i to kupi bo troche co musi dziecko pobawi ;/

• Mamusia
Dosik napisał(a):
A wczoraj się w tym baranie obudziła mega zazdrosć bo napisał do mnie mój były, tkz kolega bo kiedy my to razem bylimy 5 lat temu 😜
ale kontakt utrzymujemy i napisał mi coś tam w stylu że bardzo ładnie wyglądam po ciąży a Mati jak to zobaczył to takiego buraka strzelił tak go to wkurzyło że masakra 😁

hahaha, takie sytuacje są najlepsze 😁