Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moja o dziwo jeszcze zasnela i spiocha ;] a wiec chwilka wolnego - pizza sie juz robi ;] puzniej zapuszcze sobie szpilki na giewoncie 😉 i seans jak nic 😉
Troszke nudno bo moj w pracy dzis ehh fucha sie mu jakas strzelila i znow caly weekdn pracuje.
No ale jutro wolne ale za to lekarz i inne zalatwiania :/

• Mamusia
oo ja pierwsza 😉
hej jednopaczki 😜
u nas niedzielka fajnie u rodzicow, mama sie zajela malym a my do mcdonalda skoczylismy i do centrum handlowego 😜ale oczywiswcie na mnie nic nie bylo;/
Marcys wkoncu nie plakal w aucie po ciemku...tylko ze go trzymalam cala droge 🤨
a w nocy obudzil sie bez placzu, gadal sobie stanelam nad lozeczkiem a ten gdyby uszu nie mial to rogal do okola glowy by mial 😜

no a co do soboty... ☺️
nie chcialo mi sie obiadu robic i mowie ze cos sobie zamowimy, i chcialam knysze. i rozmawialismy i karol mial mi pomoc sprzatac... a ten ciagle sobie siedzi na kompie i gra albo z malym ktory spi lezy bo niby ze musi sie nim zajac 😮
albo ze ja skonczylam co mialam zrobic i sobie chwile na brzuchu usiadlam to sapy ze ja moge a on nie.
a wczesniej zajmowal sie malym ja sprzatalam to ze on jedzie do mamy do pracy zeby malewgo przewinela bo on tego nie zrobi 😮 😠
i musialam go wziasc i przewinac 🤨
i przyszlo to jedzenie a ja sie wkurwilam i sprzatalam w sumie to co on mial po czesci zrobic i ze juz nie chce tego, nie bede jadla bo jestem zajeta ...
a ten teksta zajebal NIE PO TO ZARABIAM ZEBYS KASE MARNOWALA NA JEDZENIE DO SMIECI 😮
jak ja kuzwa nie powiedzialam ze nie zjem tylko kuzwa mop w rece to mialam jesc myjmac podloge? juz mi sie jesc odechcialo w huj... i nie zjadlam tego nie bedzie mi kurwa wypominal jakies dyrdymaly 🤢
noo potem caly dzien cisza... przyszli ci znajomi tesciowa do malego i wyszlismy do baru.
i wsio oki its i przyszla jakas laska z kuzynem i kuzynka niby.. i ten koles do karola o zapalniczke czy ma.. no i mu dal... po chwili ten koles ze do baru na kielicha.
No i ten poszedl 😮 ale po huj stanac z tym kolesiem... kolo tej czarnej dziwki sobie stanol 😮 i bajera 😠 😠 😠 😠 😠 no myslalam ze ja rozkurwie tam... a ten nic wcale na mnie uwagi nie zwracal ze tam jestem...stal chyba z 20 min z nia... 😠 😠 i ona cos o dziewczynie a on ze to moja zona... a ona acha i potem podszedl po faje do naszego stolika ja wkurwiona w huj... i wrocl do niej a ona mine do terj niby kuzynki cos ze ups ze szkoda i huj... 😠 😠 😠 😠 😠 no myslalam ze zakurwie szmate 😠 😠 a on nic sobie z tego nie robil 😠 wrocil i ten nasz kumpel go kryl ze niby do klasy z nia chodzili... ( kurwa a oni samych chlopow w klasie) to potem ze do podstawowki.. ze to KASIA PERNAK.. zaraz karol ze do gimnazjum ze to KASIA PAWLAK.. i huj... 😠 😠 😠 😠 no myslalam ze go rozszarpie gnoja 😠 😠 😠
no nic... potem zgoda byla w domu.
A wczoraj chcialam sobie cos kupic na wyjscie to mi takie rzeczy wybieral kurwa ze wygladalam jak z podstawowki 😠 😠 😠 idiota... a na koncu mi dojebal CZY CZASEM SOBIE ZA DUZO NIE KUPUJE, ON PRACUJE I HUJA MA A JA PRZEPIERDALAM KASE... 😠 😠 😮 😮 i tez podziekowalam... to potem w domu gadalismy to ze czy malo sobie nakupowalam.. a ja do neigo ze ma otworzyc moja szafe i wybrac cos nowego nie z lumpa... i co sie nadaje do wyjscia... i sie temat skonczyl..

Mamy wyjsc za tydzien na taka potamcowke.. to mu kurwa pokaze... w pizdu zobaczy jak to ejst tez sobie poderwe jakiegos kolesia ..

ehhh... sorki za taka dluga notke:P

• Mamusia
Ania8888 domyślam się jak musiałaś się czuć, ale myślę, że się dogadacie.
A widzę, że jesteś na wrześniówkach ale rodziłaś w sierpniu, ja 24 sierpnia wychodziłam ze szpitala, bo urodziłam 21 sierpnia przez CC, więc w sumie jesteś sierpniówką 🙂
Jak Maleństwa Wam się rozwijają??
Moja zaczęła już gaworzyć, cudowne uczucie. A uśmiech pokazuje na prawo i lewo 😆

• Mamusia
Ania8888 to faktycznie długo siedziałaś, ale byłaś pod dobrą opieką i najważniejsze, że wszystko już jest ok. Moja w nocy budzi się co 3 h na jedzonko. Spacerki też całe przesypia, a w domku, to zależy kiedy, czasami ciągle śpi i budzi się tylko na cyca, a czasami wcale nie śpi od rana i pada o 18,19 i w nocy około 2:00 się budzi cała wyspana i zadowolona i siedzę z Nią do nawet czasami 6:00 i potem znowu zasypia :-)

Sabcia ale my naszej Anulki nie oddamy!! 😜

eloite w sumie masz racje z tym przechodzeniem na sztuczne...ale ja jednak widzę więcej plusów, a jak dzisiaj rano odciągałam to znowu 150 więc jakoś to jest...jednak i tak więcej dostaje sztucznego niestety ( stety? ) 🙂

• Mamusia
hej. ale sobie odpoczelam u rodzicow. krystian ma grype zoladkowa 😮 tak fajnie mi bylo pogadac z mama i posiedziec jak ona sie maluszkiem zajmowala 😞 a teraz znowu sama 😞 chce sprzedac moje szmaty ciazowe ale nie mam kiedy porobic zdjec i wystawic. kasa by sie przydała 🤨

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
A wszystko jej sie dzieje. Nie mowiac o tym ze dzisiaj przewijalam ja milion razy juz. Ona jest złośliwa małpka...
A marudna jak cholera.

Nie tylko Twoja, Ja czasami przewijam kilka razy w nocy, że rano, mam pełno pieluszek. Czasami jak zrobi siku to Jej nie przeszkadza, a czasami drze się w niebogłosy, bo siku Jej przeszkadza. Też zdarza się marudna. Urok dzieciaczków, Głowa do góry, kiedyś to minie i będziemy tęsknić za takimi Jękadłami;-)

Ja wiedzialam ze tak bedzie bo wczoraj u rodzicow Sebastiana mowie ze ona musi spac bo nie spala od rana a oni ciagle do niej gadali ruszali ja itd. Ciekawe czy ktos z nich by qrwa zasnal jakby ktos mu stal nad glowa i gadal... no i oczywiscie zasnela kolo 16 dopiero bo zamknelam drzwi i ja uspalam wkoncu sama. no i w nocy cyrk i od rana znowu...