Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witamy Rudi, witamy 🙂 🙂

a ja chora jestem 😞 małej na szczęście nic nie jest, ale ja czuję się fatalnie. Zamontowałam młodej karuzele nad łóżeczkiem 🤪 reakcja bombowa 😁 strasznie się jej podoba. Teraz najedzona jak mały borsuk, wykapana i śpi 🙂
A propos rodzeństwa to ja mam 2 siostry, 1 młodsza => 23 latka 1starsza => 27 lat

• Mamusia
OO WITAM 😉)) MAM NADZIEJE ZE CZESTO BEDZIESZ SIE UDZIELAC... BO WYCZYTALAM ZE JUZ NAS PODGLADALAS TO WIESZ ZE MAMY LEKKO POD SUFITEM 😜 WIEC SIE NAS NIE BOJ 🤪

A JAK RODZILAS?

NOO KASIU PO TYG-> PO WYJSCIU ZE SZPITALA... BO TAM SIE NIE MYLAM TYLKO W POKOJU OBMYWALAM BO BALAM SIE ZOSTWAIC MALEGO NA TAK DLUGO Z KIMS 😜 A WIECZOREM TAKA KOLEJKA ZE UUHH 😜

• Mamusia
Mój też chrapie. Oby jak najdłużej bo po tej Krystiana nocy z grypą żołądkową nie mogę odespać. Postanowiłam, że szczepię małego tylko podstawowymi szczepieniami 🥴 Mam nadzieję, że dobrze robię ☺️ Kurczę u mnie wszyscy w okół kupają i haftują 😮 Boję się żebym i ja nie złapała tego syfu bo nie dam rady sama z małym 😮 Chyba, że mi swojego pampersa pożyczy 😁 😁 😁
Rudi wiesz już ile masz jajek w lodówce hehe? 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej kobitki,
heh ciagle chce napisac brzuszki 🙂
Maly spi, wiec wlazlam nadrabiac.
Witam nową wrześniówkę !! 😉
Ja dzis mam dobry dzien, najpierw młody spał od 22 do 6 rano, wiec nocka bardzo spokojna chociaz od 3 juz chodzilam i zagladalam do niego. Potem bylam z moim na egzaminie z prawa jazdy ktory zreszta zdal! Juhu i to za pierwszym razem. W koncu bede jezdzic jak krolowa a nie szofer.
A przed chwila dostalam emaila od chirurga i mozemy z maluszkiem pojechac do niego na wizyte 16 listopada. Ciesze sie ogromnie bo kolejka do niego prywatnie dopiero na polowe przyszlego roku.
Tylko ząb mnie cholernie napindala 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 Juz wzielam jeden paracetamol ale nie ustepuje, chyba wezme drugi, niby dwa mozna karmiac, ale najwyzej dam mu butle i sciagne. A wizyta dopiero w środe. Ufff nie wiem jak wytrzymam.

Witam nową wrześnióweczke 🙂
My po kąpielce już i karmieniu małęgo teraz Mati go usypia 😉
Jejciu zmieniliśmy małemu mleko na NAN pro i jak dla mnie jest okropnie niedobre 🤨
mały troche dosc go wypił zobaczymy jak to będzie
Mój miał kupić noramlne nan a kupił to pro nie wiecie czym to sie różni ??

• Mamusia
hej 😉
malego wczoraj nie moglam dobudzic... ale wkoncu mi sie uydalo zeby go wykapac 😜
noc oki

Domi to jest z czyms tyam na brzuszek kultury bakteri itp i z ochrona jakas tam dodatkowa.
Ale jest dobre, skodkie mi sie wydaje niz ten pyrowaty bebilon 😜
Malemu smakuje 😉kupki dobre wiec git 😉 i tanie jest 😉

kuzwa znowu mi sie w tym pierdolonym piecu palic nie chce.. a jak sie rozpali to maly ryczy i jak przestanie czy go przewine znowu gasnie.. 🤢
piernicze karol bedzie wsatal wczesniej i bedzie palil 😜

• Mamusia
Hej mamuski ☺️ 😘
No ja juz wsumie nie spie, moja sie cos tam przeciaga z jednego boku na drugi a wiec pewnie zaraz bedzie pobudka-ja juz przygotowana z butla bo jadla ostatnio o 3 w nocy 😮 a wiec grubo.
No moja sie wczoraj obudzila gdzies okolo 11 no i co miala jesc o 22, a wiec wykapalam ja plakala okropnie a wiec szybko bo wiedzialam ze glodna i co zjadla moze 40ml i zasnela ale tak na maxa 😁 prubowalam ja budzic ruszalam szturchalam nic kompletnie nic i tak wlasnie zasnela do 3 nad ranem a wiec ostro 😉
Wsumie nie mamy dzis zadnych planow- moze jakis spacerek jak pogoda dopisze bo jak zawsze tutaj rano jest zimno jak diabli.
Ok moja juz widze ze reke wpiernicza 😁 a wiec lece na pogotowie karmic :P

• Mamusia
Hehe chcialam wam wlasnie napisac ze moja mala wczoraj nie zrobila kupy- no i ja tak karmie i karmie lezala na mnie i jadla i zaraz slysze wielkie sruu i sobie mysle oo dobrze kupsko no i tak kilka razy a nagle zaraz czuje cos goracego na koszulce 😁 🙃 😁 a ona sie jakos bokiem zesikala 😁 i wszystko obsiurala 😁 juz pampers nie mial gdzie przyjac siurków 😁 a kupsko az po sam pepek 😁 mnasakra teraz juz lezy zadowolona przewinieta 😁 i cos tam prubuje gawozyc :P

HeY laski 😞
Jejku znów taka paskudna noc 😞 mały nie spał do 2:30 przespał chyba z godzinke od 22 do 23 i koniec 😞. Jesteśmy z Matim wykonczeni, ja nie wiem co mu się dzieje ze on tak spać od kilka dni nie chce 😞 czy mu się pomyliły dni z nocami ;/ nie mam pojęcia 😞
Nie pojechałam dziś na zajęć bo ja ledwo żyje 😞 jeszcze mały zasnoł to ja jakos tak żle spałam nie wiem czemu co chwile sie budziłam i patrzałam na niego jak pomrukuje na śpiocha 😞
bałam się że coś mu jest 😞