Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ahaa to takie czary mary :P
ja jak sprzatalam domki prywatne to ludzie widzalam rowniez odbijali stopki na plutnie farbkami 🙂 i sie zastanawiam czy Olci tak nie zrobic, chociarz puzniej domyc takie stupki z farby bylo by chyba lekko ciezko, no ale wkoncu by przecierz zeszlo.

no moja zasnela przy butelce i spi mi na rece ale ma mocny sen :P a okolo 12 cos zjemy bo bedzie akurat pora i jak sie pogoda nie zmieni to pujdziemy na spacerek

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wiesz, można by zrobić to farbką wodną, one są nieszkodliwe i łatwo schodzą...
pamiątka będzie niezła 🙂

my tak samo po 12tej, ale naszego czasu...chociaż mi nie bardzo się chce 😞 zimno mi jakoś a na dworze się chmurzy...więc jeszcze sie zastanowimy 🙂

Elu jak zrobisz rączke to będę podziwiać 🙂 z moim próbowaliśmy...ale do tej glinki trzeba rączkę docisnąć i jak dociskaliśmy to mała się budziła i podwijała rączki i pod paznokcie wchodziła jej ta glinka 🙂 do tej pory tego nie umiem wyczyścić... 🙂

co to znaczy nie chcemy teraz?? chcemy! 🙂
wczoraj'bo nie będzie efektu' a dzisiaj znowu coś? 🙂 co to za ściemy walisz 😜

Elu hmm ale tej ramki raczej Ci nie polecam...glinka jest głupia, ramka jest w pewnych miejscach felernie wykonana, a taśma dwustronna dołączona do zestawu jest do dupy! pozytywnego komentarza na pewno im nie wystawie:>

• Mamusia
Kurde no mala juz pospala :/ wrrr dlugo to ona nie spala i teraz meczarnia pewnie do godziny 12 ze dwie godziny jak nic ufff czeka mnie nizla meczarnia :P bo ona to ani lezec nie chce ani nic...
Tylko chodzic z nia siedziec tzw. trzymac jak wpozycji siedzacej i podsakikwac na nogach :/

Agus super focie - fajnie cie znow zobaczyc mamuska :*
Eluska ukladaj fryza i strzelaj focie !

umyłam je wczoraj i poszlam spac.. wiec.. hmm.. ułoże je i ubiore sie to zobaczycie na bank 🙂
ale to cos podobnego co Ela chciała.
Dobrze ze piszesz bo mi sie cholernie poobna, moze ktos jeszcze ma na allegro takie ramki. Paptrze sobie pozniej

• Mamusia
No zbytnio to sie nie da nic zrobic ehh ja to pamietam ze nawet z mala do wc chodzilam jak ja karmilam piersia bo to byl jedyny okres czasu kiedy ona spala 😞
Az nie chce mi sie wsumie tego wspominac zbytnio

A 5 pampersów to zawsze cos.. 🙂 mi tyle gdzies dziennie zchodzi :] nie ma co nazekac wazne ze darmo :] i tak jak inne dziewczyny pisaly kiedys bo gdzies to czytalam ze jedna pozamawiala na jakies wszystkie mozliwe adresy babki -wujków i uzbieralo sie jej 50 sztuk 😜 😎