Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

kompletnie nic się nie da zrobić...ja w momencie jak musiałam iść zrobić kurde kupę z nią na rękach to powiedziałam oooooo nie, rycz sobie, nic ci się nie stanie przez tą hmm...chwilę 😁

mówiłam Wam że moja wczoraj dostała pierwszy raz herbatkę koperkową? 🙂 strasznie jej smakowało! aż byłam zdziwiona 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dopiero po raz pierwszy?? moja to juz uuuhuuu daaawno dostała 🙂
Agus to Ty widze ostrożnie ze wszystkim 🙂
poza tym jak dziecko placze to ćwiczy płuca, wiec nic mu sie nie dzieje. Byle by nie za bardzo bo przepukliny dostac moze ale jak sie polozy na brzuszku to nic sie nie stanie 🙂

• Mamusia
No to brawo dla Ewci ze jej koperkowa smakowala 😁 a pierdziochy puszczala ? Bo moja to jak odzutowiec 😁 heheh

Masz racje Eluska ! i tez juz od paru dni stosuje ta metode, bo gdybym jej nie zostawiala ani na krok jak by nie spala to bym nic kompletnie nie zrobila 😁

Kurde pasuje sie ubrac wkoncu laski :P zjesc jakies sniadanie, dobrze ze mala chociarz juz ubralam :P
Ale jak tutaj isc cos zrobic jak klekotacie non stop :P

Loli nooo masakra, na początku te pierwsze kupy to były strasznie przypominające...uch, dobrze że to już za nami 🙂

Ela bo mi wszyscy mówili żeby niedopajać, że nie trzeba, ale ostatnio i teściowa i mama mówią że może jednak i kupiłam 🙂
zrobiłaś już tego fryzaaa? 😁

masakra były pierdziuchy! 🙂 i to tak właściwie zaraz po wypiciu...? 🙂

ok, to ja idę zmywać, Elcia idzie się wypindżyć i spotyakmy się za chwile żeby na to foto popatrzeć 😁

• Mamusia
Ahaha Eluska ! ubieraj ubieraj majty :P bo stanik juz masz 😁 hahahahahaha

Ok Agus ja ide sie ubierac ! ty idz myc naczyniosy :P spotkamy sie lada moment Ela prawie sie doubiera 😁

A pierdziochy to moja juz nawet w trakcie picia herbtaki wali 😁 mi zawsze po nogach 😁 a czasem takie smrodziasne sa ze ufff.....

Agus która kupilas ta z HiPP ?

• Mamusia
hej pipki
co tam?
moja mała i mój''stary ''śpią jeszcze......więc mam luz 🙂 Agaa ja nie mogę dawać herbatki koperkowej ,bo moja ma czasem kolki i to je potęguje a szkoda ,bo też jej smakowała i o dziwo to było jedyne co piła z butelki.......bo tak w butelce nawet mlekiem pogardzi cwaniak... 😜
dziś jedziemy na zakupy na chrzciny ,bo to już w tą niedzielę,mam tylko nadzieję ,że nie będzie mi płakać w kościele ,bo ja tylko cyc uspokaja i suszarka a tam to odpada..... 🙃
pozdro

nooo to ja już jestem 🙂 moja się obudziła i tak pokwakuje płaczem 🙂 dziwna jakaś jest od paru dni...tzn, taka normalniejsza 🙂

Loli ja też sobie sioperkę wyobraziłam z tą suszarą 😁 my mamy chrzest bez mszy...więc będzie krótko 🙂

ja się obawiam że jak moja tak dużo będzie w dzień spała to potem w nocy da mi popalić...i ją przetrzymuje jak się da...te marudzenie mi nie przeszkadza, a ma tak nieszczęśliwą minę że szok 🙂

• Mamusia
No wlasnie musze ja obudzic, bo przecierz okolo 12 ma jesc i chce isc z nia na spacer :]
I chce zeby mi troszke pospala na spacerku 🙂
A ty Agus co wybierasz sie na ten spacer ?
Dobra kobitki ciezko mi od was odejsc :P hehe no ale waga ciezsza 😁 hehe ide mala obudzic i chwilke sie z nia pobawie 😁