Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa napisał(a):
na boki to nic...mi się strasznie puszyły, takie siano na łbie że szkoda gadać! hej 😜[/quote

mi tez sie tak pusza ze zal.. nawet w taka pogode jak jest ciagle to masakra szkoda myc 😜 ahahha
ale mi to tak po poznanskiemu bez HEJ 😜 hehe u mnie za to mowia ciagle albo NO albo NIE.. jak po wsiowemu kurna 😜 ahhahah

ja sobie w ta piekna pogode robie pranko kocow wszytskich 😜 heh i siup za okna 😜 hehe

kurna budzi sie ☺️

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
eloite napisał(a):
mi najczęściej jak się rozczulam np. jak mały się do mnie śmieje, albo jak sobie o nim ciepło pomyśle, albo jak daje mu butle 😮 😜
ostatnio jak mi się podkoszulek zamoczył to młody tak mi się do niego dossał, ze nie mogłam opanować śmiechu 😁

to jest dobra na uspokojenie dziecka czy zeby zostal sam w lozeczku.... bo cie czuje i czuje sie bezpiecznie

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
eloite napisał(a):
mi najczęściej jak się rozczulam np. jak mały się do mnie śmieje, albo jak sobie o nim ciepło pomyśle, albo jak daje mu butle 😮 😜
ostatnio jak mi się podkoszulek zamoczył to młody tak mi się do niego dossał, ze nie mogłam opanować śmiechu 😁

U MNIE SIE TO Z TYM PODKOSZULKIEM SPRAWDZALO DAWALAM BLUZKE OD PIZAMKI KOLO BUZKI I SPALA :]

to jest dobra na uspokojenie dziecka czy zeby zostal sam w lozeczku.... bo cie czuje i czuje sie bezpiecznie

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
eloite napisał(a):

już próbowałam, mojego smyka nie da się oszukać 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Aniu ja żartuje słońce 🙂 ale nie zapomne tego długo 😁

ja nie wiem czy mi wtedy leci, skąd to wiecie? 🙂

ja czuje jak mi się kanaliki otwierają i mleko napływa, nie da się tego przeoczyć 😁
wiem chwilkę wcześniej zanim poleci, ale jak karmie to nie zdarzę nic podłożyć 😉

• Mamusia
bo czuje mokro w staniku 😜 mi czesto jak pomysle o nim albo jak sie przytulamy 😜tzn ja z marcysiem 😜

moj karol chyba tez nie zapomni... bo dzis dzwonie co mam kupic jutro na obiad czy cos potrzeebuuje bo jutro swieto.. a on ze za duzo nie kupuj bo ciezarna dzwigac nie moze... 😜 heh ☺️
iiii tam i tak was kocham;***

• Mamusia
loooo ty to czujesz???? no w sumie ja nie wiem jak to jest bo moj ciagnol cyca kikla razy a tak to maszyna tez pare razy...ale tylko pamietam ze bolalo az gdzies ze srodka jak by mi cos cyckami wyciagali.

a Alek to widac cwana bestisa 😜 hehe

A mojemu na jutro kupilam jarzynowke ciakawe czy bedzie mu smakowac 😜