Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej moja tez już nyna, dotrwałyśmy z jedzeniem wg planu : 😜
Elaaaaa 🥴 a Ty karmisz piersią, zwróć uwagę na dietę aby była odpowiednio kaloryczna i zawierał wszystkie potrzebie składniki odżywcze - nie tylko dla niunia ale przede wszystkim DLA CIEBIE bo Franek co mu jest potrzebne to ciągnie z Ciebie a Ty musisz o siebie zadbać. Pamiętaj o tym, bo później są kłopoty z włosami i zębami, kośćmi i w ogóle. Uważaj na siebie gagatku 😘

• Mamusia
No ja tez jestem tego zdania co Kasia i Aga..
Raz ze latasz na wysokich obrotach, tu franio sprzatanie gotowanie...
A 2 musisz dbac o swoja dietke 🙂Moze bardziej cos kalorycznego??
Albo za malo dzis zjadlas?

Poloz sie spac odpocznij wiecej kochana:**
A mowil Ci juz ktos kiedys ze my chetnie sluchamy marudzenia i dolegliwosci?? 😉

Eh my juz wykapani, biedny tak mi plakal.. potem dalam mu panadol i sie uspokoil nawet mu sie za zaczepki zebralo 😜 heh wypil dosc sporo mleka i zasnol sam w lozeczku... 🙂

Ja juz tez wykapana i zaraz ide kimac.. 😉

A Wy jak tam?

Moja spi.
Kurde ja nie wiem co z nią nie tak, zielone kupska mi wali.
Cokolwiek zjem noewgo chociaz troszke to od razu..
a ja mam dosc ostrej diety
kurde przeciz ona ma prawie 2 miesiace..

• Mamusia
Nie wiem Elus... Nie karmie piersia to nie jestem w temacie...
A Ty nie dawalas jej tez sztucznego? czy dajesz na zmiane?
Moze ma goraczke albo cos tam jej stoi na brzuszku 😉
Zielona kupka tez jest jak np podasz jej cos za zimne.. herbatke albo mleko 😉
No i na zabki.. ale to ejszcze niee 😜 heh

Cześć dziewczyny nadrobiłam Was troszkę.
  • Piękne zdjęcia Loli i Eluśka .
  • A mnie szlak trafia nie spałam całą noc ,buuuu wczoraj dzwonili po mnie ze szkoły młody miał 39,5 gorączki a nie dawno był chory na antybiotyku i okazało się ,że ma anginę,młoda kaszel diabelski i katar ,a mały straszny katarek ma normalnie załamka,na zmiane do nich wstawałam mogę założyć szpital od brata młoda też z gorączką leży i mówiłyśmy z bratówką ,że szpital otworzymy razem z apteką szkoda gadać.Jeszcze z małym spałam i cała połamana siedzę,nawet nie chciał pić w nocy przez ten katar cyce nawalone muszę odciągać 😞
  • Eluś co do ząbków to moje dzieciory też miały 4 miechy i po dwa zęby ,a teraz młody też widzę,że się wścieka i wszystko do buzi dajea ślini się masakrycznie
  • Zazdroszczę Wam tych wyjść do kin czy gdzieś indziej ja tylko dom szkoła i sklep ;(
  • No i przedewszystkim brakuje mi klechania z Wami Kochaniutkie a teraz to dopiero czasu nie będę mieć
  • Pozdrawiam Was serdecznie ucałujcie maluszki 😘

halo kochane 🙂

Perełka wiesz że my Cię wszystkie podziwiamy? trójka dzieci! jak Ty dajesz radę to dla mnie magia 🙂 super mama jesteś 😁

a u nas...coś dziwnego z moim dzieckiem się dzieje! wczoraj spała 10 godzin a dzisiaj...11!!! bez przerwy na jedzonko! już zaczynam podejrzewać że jej nie słysze jak płacze..?! 🙂
    a jak Wasze dzidziolki po nocce?

hej Aguś tak wiem ,że mnie podziwiacie i dziekuje jeszcze raz 😘heh jak będziecie mieć trójkę dzieciaków też dacie sobie radę będziecie musieć ojjj bubu się obudził ide dać tutku i nochala wyczyścić a z tego że mała twoja tak śpi to tylko się cieszyć całusy

• Mamusia
    heloł !!! 😎 😎
    u mnie nocka ok 😉
    mala zasnela okolo 21 , pobudka o 1 na papu a puzniej cos przed 7 😉 ale to juz moj mnie obudzil, bo Olenka razem z nim wstala ale sobie grzecznie lezala :]

Ehhh dzis przychodza Panowie ogladac mieszkanie-i zobaczymy co beda dzialac z tymi scianami :/ i grzybkami :/ 😮 😮

• Mamusia
    ja poprzestaje na jednym hahaha 😁
    dziewczyny tak sie zesrałam ze strachu wczoraj w tym kinie jak nigdy hahaha 😁
    pierwszy raz mi sie zdazylo, zeby sie tak zasłaniac i udawac ze nie ogladam
    (film moze nie byl az tak mocny, ale zrobilysmy sobie atmosferę z justyną i jak idiotki sie zachowywalysmy)
    a teraz tak mi sie nic nie chce 😞 😞 😞

odreagowałaś Kasia 🙂 tak trzymać! a co to był w końcu za film? Piła VI 3D? 😜

Loli oby coś zrobili wreszcie!

co do większej ilości dzieci...to moj Mich zwariował, on by już chciał kolejne! na początku myślałam że żartuje, ale on całkiem jest poważny i zaczyna mnie wkurzać, bo ja niespecjalnie chce a już na pewno nie teraz! a przez niego czasem przychodzi taka myśle, że może czemu nie??!! qrwa chyba mi mało roboty/zmartwień/stresów/bólu/itd!

• Mamusia
    Eloite no pewnie wiesz odreagowalas ten caly stres , i poprostu brakowalo ci tej rozrywki 😉
    sama bym poszla gdzies z jakas moja najulubiensza kolezanka poswirowac 😁 powyglupiac sie, i nie czuc na plecach az takiego obowiazku.

Agaa no ja tez mam taka nadzieje, dzis tylko przychodza sprawdzic co moga zdzialac!

Moja pojadla, posiedziala chwilke, zrobila kupsko i biedna nie moze sobie zasnac, walczy !

A jesli chodzi o 2 dziecko to u mnie tez bedzie napewno 😉 ale dopiero za jakies 5-6 lat :]