Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Perelka mmm jakie zdjecie 🙂 chyba na poczatku je mialas? sliczne ;]

Nooo tez tak robilam , z rogoslawem :] teraz to juz nie masz szans, po drugie ona sie wiecznie tak rozkopuje w nocy ze rozek sie zawsze otwieral, rzepki nie dawaly rady 😁

Kurde moja wanienka juz jest mala na moja kruszynke 😞 glowki jej nie dam rady umyc, bo ona sie jeszcze prostuje :/ i moj ja musi za nogi trzymac czasem....
Ale chlapu,chlapu kocha!!

tak takie miałam na początku a tak bym chciała się znowu obciąćto zdjecie robione dwa lata temu a to co jest w moim profilu rok temu na początku pazdziernika jak jeszcze byłam w ciąży

Loli głosik oddany.
Perełka ja Cie pierwszy raz widze 😁
ale wyglądasz boooosko 🤪
Pawełek cuuudny, wszystkiego najlepszego !!! :*
a moja krzyczy na mnie bo do niej nie gadam 😁
aaa i mam filmik to Wam pozniej pokaże 🙂

no co Wy??? jak możecie mieć problem z pomieszczeniem dzieciaków i w rożku i w wanience skoro to moja taki gigant jest a sie mieści? 🙂 🙂 to ile mają Wasze dzieciaczki cm? 🙂

Perełka super fryzurka, ja się boje grzywki, ale Ty mi się bardzo podobasz w takiej postrzępionej!

• Mamusia
Agaa haha no wlasnie chcialam sie jej zapytac czy dobra jest tylko w pisaniu po francusku , czy tez dobra jest w mowie 😁 ale sobie pomyslalam eee nie bede taka hamska 😁

Eluska dziekujemy z Olenka za glosik 😘 😘 i czekamy z niecierpliwoscia na filmik 🙂

Hmm moja 3tyg temu miala 58cm, ale moj kupil jakas taka mala ta wanienke, ze ona mi sie non stop odpycha nogami od niej i nie moge jej umyc, prostuje sie... i jak chce nia zjecha na dol zeby jej np. oplukac glowe to nie ma szans musi mi moj pomuc bo ona non stop sie odpycha !
A rozek juz dawno schowany!

Perełka to tu była jako jedna z pierwszych 🙂 wcześniej niż ja i chyba Loli też 🙂

a co do Twojego wieku Iwonko, to ja zawsze tylko o rok ( albo dwa? ) młodsza, mam jedno bobo, a Ty trójkę, więc burzysz moje statystyki hehee

• Mamusia
Perelka tez mam wlosy do pasa i chetnie bym je obciela, bo moja mala jak chwyci mnie czasem to ufff nie pusci skupana :/ i tez mi wlasnie szkoda ty wlosków ;/ ale chyba skusze sie na grzyweczke taka jak sobie ANulka zrobi to i ja tez :P
A no i lekko moze wycieniuje ?
Chociarz mam wlosy jednej dlugosci i pewnie jak je wycieniuje to takie piorka zostana :/ hmm no nie wiem zaniedlugo lece do polski no to wsumie jeszcze mam czas na zastanowienie sie 🙂

Agaa ty lepiej uciekaj z tymi postami, bo widzisz ze ja cie gonie ! 😎 😎