Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

11 przewagi mam 😁 ale nic na siłe, zobaczymy czy dasz radę 😁

ej, moja dzisiaj odkryła że ma rączki! 🤪 wpatruje się w nie i przebiera paluszkami 🙂 kochana dzisiaj ejst 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa no dwa lata a ja się czuję na starszą heh a byłam tak zalogowana bo wtedy byłam w ciąży w drugim miesiącu,Loli tak to jest z dziećmi a naprawdę jest mi zal ich bo po porodzie córki ściełam włosy a potem żałowałam

• Mamusia
Kurde ciekawe czy u mnie w Lidlu tez sa te ubranka?
Mi wsumie by zalezalo tylko na rajstopkach 😉

Wrrr moja juz pospala ehh..
A na mnie czeka jedna wielka sterta prasowania chyba 2 pran prasowania :/ a 3 zaraz bedzie w drodze ostro, wogule w tym mieszkaniu zagrzybialym nie chce mi schnac pranie, 4 dni 😮 i to nie schnie tylko sie kisi i wszystko smierdzi, i musze pilnowac zeby suszyc wszystko na karolyferze i sciagac i wieszac i tak wkólko ;/

Dziękuję my też się cieszymy,bo tamto to był koszmar i błąd lekarza i do tego byłam tutaj sama mój był we Francji za to nas to bardzo zbliżyło ,a Aniołek będzie gościć w naszych serduszkach ,powiem szczerze ,że nie myślałam ,że zajdę tak szybko w ciążę
  • No i muszę powiedzieć ,że cieszę się że miałam termin na wrzesień i Was poznałam bo kofane z was kobitki 😘

Perełka tylko pogratulować i cieszyć się że się udało i masz takiego słodziaśnego synusia 🙂 aż się go całować chce hehe 🙂

Loli dopiero wieczorem, dzisiaj od 16tej mam wolne 😁 idę na kawe z koleżanką która ma na sobote termin porodu hehe 🙂 mam nadzieje że mi tam zacznie rodzić 😁 i że pojadę z nią 😁 było by super 😁

• Mamusia
    Loli napisał(a):
    Anulka masz te rajstopaly juz 🤪 🤪 ostra z ciebie ranna zawodniczka :]

no to jak warto , to napewno rano tez popedze 😉

LOLUS ja nie bylam w lidlu... ja juz je dawno kupilam , u mnie na targu sa, w hurtowni... w PEPCO- macie cos takiego? w polo widzialam ale sa duze, i w biedronce byly jakies 2 miechy temu... ale duze to mi matka kupila na potem 😉