Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No bo on ma to po tacie.. ktos go moze wkurzyc to mi sie obrya ale sie nie przejmuje.
Iwona mielimy sie budowac na kredycie tescia.. i nie wyjdzie to.

A co Loli pisala os ze na boki Olcie?? bo ja kurde nie wtemacie;/

A co do grzyba to z tym szpachlowaniem.. przeciez to tez musi wyschnac a na wilgotnej scianie? nie bedzie ciezko?

• Mamusia
Anulka aaa bo moja mala , jakos tak bardziej na jedna strone non stop ja bierze, i musze jej zmieniac boki do spania zeby nie spala za czesto na jednym.

A co do osuszania scian bedzie mega ciezko! poniewaz... moj domek tzw budynek nie ma nic zabezpieczonego na zewnatrz tylko jest sama cegla ;(

Kurrrwaaa mac !! jak bym dobrze znala ang. to bym tak pojechala temu landlordowi ze by sie huj nie pozbieral.
Bo jak moj z nim gada, to ten tylko OK , NIE MA SPRAWY, JA ROZUMIEM..... huja rozumie kurdeeee... jak bym tutaj mieszala sama to bym miala na to wyjebane.. ale mieszkam z malym dzieckiem bez jaj....
Aaaa i jeszcze eszczelnie ci powie ze jak on tutaj mieszkal to sie nic takiego nie dzialo 😮 😮 no huj by cie strzelil....

• Mamusia
Ela no wlasnie moge isc i naskarzyc na niego ze nic nie robi w tym kierunku- bo on powiedzial ze jak zrobia sufit- to on sie wtedy zastanowi co zrobic z lazienka a wiec to bedzie kurwa trwalo pewnie ladnymi miesiacami! wrr sorki ze przeklenstwa ale jest taka zla, i nie wiem co mam robic poporstu.
A no i jak zloze na niego skarge to moga przyjechac do mnie do domu sprawdzic standart jaki jest..
I moga cos zrobic w tym kierunku wszystko mozliwe, ze moze by sie nam jakos udalo cos dostac od Panstwa... ehhh sama nie wiem..
A po trzecie u nas kasy zabardzo nie ma ! na wynajecie teraz znow nowego mieszkania, a tutaj nie ma co czekac, ja nie chce zeby moje dziecko zostalo Alegrikiem jakims, bo to od tego moze byc! moze miec astme 😞