Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ola a chce ci sie przec ? moze to juz ?

Anulka widze ze pomimo sniegu i mroziku wychodzisz z Marcelem?
To chyba i ja tez normalnie pujde 😉

u nas jest -9 ale no kurde nie bede cala zime w domu siedziec... bo jak wyjde tylko z nim do auta to go szczeli i bedzie chory... 😮
A Ole ja bym przygotowywala na nasze mrozy ☺️ buzke jej tylko mocno wysmaruj czyms

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania8888 napisał(a):
Ola a robili Ci jakies badania? tzn spr rozwarcie itp?

tak mam 1.5 palca szyjke skruconą miękką podatną... gotową do porodu bóli nie miałam a wzieli mnie na zatrucie i i tak mam wrócic do szpitala w pon ale od wieczora późnego mam takie dziwne bóle dołu i to mi puszcza po 15 do 30 sec a od rana dołączył sie ból w krzyży z dołu jakby w nerach... i takie bóle mam co 10-15 min... a czuje jakbym musiała sie wypróżnić ale nie miała czym...

o a jak pószcza to jeste dobrze nic jak by rekoł odjoł... a brzuch mocno sie nie spina... połozna mówiła że jak sa skurcze to brzuch spina się bardzo... a nic takiego mi nie leci żadne upławy jakieś inne acha czop mi w szpitalu wyleciał w środe...

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Ola a robili Ci jakies badania? tzn spr rozwarcie itp?

tak mam 1.5 palca szyjke skruconą miękką podatną... gotową do porodu bóli nie miałam a wzieli mnie na zatrucie i i tak mam wrócic do szpitala w pon ale od wieczora późnego mam takie dziwne bóle dołu i to mi puszcza po 15 do 30 sec a od rana dołączył sie ból w krzyży z dołu jakby w nerach... i takie bóle mam co 10-15 min... a czuje jakbym musiała sie wypróżnić ale nie miała czym...

yyy moze lepiej jedz do szpitala... ja tez nie wiedzialam ze to juz :P a leeekie skorczyki mialam 😉

• Mamusia
Matko Loli patrzę na Twój suwak a tam trzy tyg o trzy dni do wigilii...A mi się wydaje, że to jeszcze wieki 😮 A tu zaraz chrzciny małego 🤨
Kurde moja mama nie ma kasy. W poniedziałek mikołajki. I pewnie moja siostra nic nie dostanie 😞 A ja się boję tam jechać ze względu na tą ospę...Niby dzieci już poleczone wróciły, a ona dalej nic nie ma 🤨 Chyba jej paczką wyślę prezent.

• Mamusia
Ubieram się, ogarniam chatę, coś zjem i jak mały wstanie idę po prezent dla małej 🙂 Chora jestem, ale pamiętam jak rodziców nie było na prezenty stać i jak nam było smutno jak dzieci w szkole opowiadały co dostały 😞 Dlatego na nią i Franka wydam ostatnią kasę , ale muszą coś mieć 🙂

• Mamusia
Elu jasne !! ja sobie powiedzialam ze moja corka bedzie miala wszystko czego ja w dziecinstwie nie mialam a tez nie bylo kolorowo ! chodz prezenty zawsze dostawalismy 😉 i wsumie nie nazekam bo niczego mi nie brakowalo, a to ze sie marzylo o wielu zeczach to wiadomo .