Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
eloite napisał(a):
ja też czasem myślę co powiem Alkowi o "tatusiu"... 😠

Laski Wy ejstescie tak zajebiste i mlode dupy ze znajdziecie kogos za nim o tym pomyslicie... 😘 😘

Elus My Cie tez :***

a dzieciak spi.... ehh wkoncu 🤢
lece bo KArol wraca wkoncuuuuu 😁 😁 😁

do jutra:***
trzymajcie sie cipki 😜

• Mamusia
Oj Elciu...Trzymaj się i rusz sprawę, albo w jedną, albo w drugą. Masz Nikolkę i powinnaś cieszyć się jej osóbką, a nie ryczeć przez tego gówniarza. Bo on jest zwykłym niedojrzałym gnojkiem i tyle...Dobra ja się nie wypowiadam bo dla mnie sprawa była by prosta. Ale trzymam mocno kciukaski i wiem, że wyprostujesz to sobie bo w końcu to imię zobowiązuje 😉 😘 😘 😘 😘

🤪 🤪 🤪 A mój syn z okazji 3 miesięcy wstał tylko raz w nocy 🙂 Ale odpoczęłam ☺️ Więc to musi być dobry dzień laseczki 😘
A Krystian się obraził. Bo chciał się bzykać a mi się nie chciało 😁

cześć dziewczynki,
Kasia WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJLEPSZEGO na urodzinki 😘 😘 🤪
dla Franusia również przesyłamy buziaki na 3-m-ce ale te nasze gagatki rosną 😘 😘

kurdę jak problem z facetami to też hurtem leci :/ swojego myślałam że ubiję wczoraj 😠 😠 😠 jestem obrażona i nie dam się szybko udobruchać - palant!

• Mamusia
Moj stary mnie tak wk... od kilku dni ze jest nie do wytrzymania, w koncu wybuchne. Ma napieta sytuacje teraz w pracy bo doszlo mu duzo nowych i trudnych obowiazkow i bardzo odpowiedzialnych i sie wyrzywa na mnie ze swoim cholernym humorem. Wspieram go i podrtzymuje na duchu mowiac ze przeciez i tak da sobie rade ale w koncu powiem ze jest debilem i kiepsko sie skonczy. Ja tez mam swoja wytrzymalosc a cierpliwosc juz mi sie konczy