Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eee nigdy matmy nielubiłam 😜 zawsze mierny! nie i ch*j nie łapałam o co w tym chodzi 🙂 i po co były całki i inne? teraz mam excela i kalkulator i sobie radzę, i co? 😜

Agaa napisał(a):
Iwwwa a czemu ja myślałam że Ty angielskiego uczyłaś w PL?? mate chyba no nie?

qrka no to zawsze pozytyw 🙂 nie śmierdzi i po przeprosinach można go pocałować 🙂

😁 no w sumie tak 🙂

• Mamusia
heheheh Agaa jestes boska normalnie, rozpierdzielasz mnie tymi tekstami. Ja tez nigdy nie lubilam dlatego poszlam na matme zeby dzieci gnebic tak jak mnie gnebili heheheh 😜

a kiedys poszlam do spozywczaka i mowie do babki " poprosze logarytm przy podstawie z trzecch z 9 kilograma ziemniakow" a ona mnie ze sklepu wyjebala hahahah ale mialam ubaw głupia ja

• Mamusia
a kiedys bylam ze starym na zakupach i on niosl siatki a ja w woreczku 3 kg ziemniakow i tacy glodni bylismy i zaszlismy do Mcdonaldsa i polozylam kolesiowi ziemniaki na ladzie i mowie " dzien dobry chcialabym wymienic na dwie duze porcje frytek" moj stary to myslalam ze ze wstydu sie spali a ten koles to az sie pod lade skulil ze smiechu 🙃

iwwwa napisał(a):
heheheh Agaa jestes boska normalnie, rozpierdzielasz mnie tymi tekstami. Ja tez nigdy nie lubilam dlatego poszlam na matme zeby dzieci gnebic tak jak mnie gnebili heheheh 😜

a kiedys poszlam do spozywczaka i mowie do babki " poprosze logarytm przy podstawie z trzecch z 9 kilograma ziemniakow" a ona mnie ze sklepu wyjebala hahahah ale mialam ubaw głupia ja

🤪 🤪 🤪 Iwwa dobra akcja 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

dziewczynki ja uciekam bo dziś o 12 pierwsza jazda bumem a jeszcze muszę niunię nakarmić 🥴 trochę się bo ja bo ja taki ułomniak techniczny trochę ☺️

qrka to powodzenia! daj znać jak było 😘

Iwwwa a Twoje hasła to co? 🙂 🙂 jak by mi ktośt ak powiedział to bym spaliła buraka i dala za darmo 😜

ja też spadam, bo mój grzeczny ( pfu pfu ) ostatnio mąż sprząta a ja nie... 🙂

buziak 😘

• Mamusia
cześć pipki 😘
dzięki za życzenia 😉
Agaa będę wpadać częściej jak mi się farma znudzi 😜
no ja dzisiaj idę pierwszy raz na całonocną imprezę 🤪
tak więc mam nadzieję do usłyszenia jutro, bez kaca! 😉 😜
😘 😘 😘 😘 😘

nie znudzi Ci się tak szybko...
rok temu po Wigilii zamiast spać to do 4 rano siedziałam na farmie...bo te durne prezenty się zbierało 😜

a miej tego kaca, a co tam 😁
dobrej zabawy!!

• Mamusia
Gdzie Aga , gdzie mam iść i lać?????? 😠 😠 😠 😠 😠
A kupiłam takie czarne spodnie ala leginsy, bluzke nietoperza, tunikę białą, tuniko-koszulę na chrzciny(czarną of kors) 😜 I trzy branzuletki 😜 I parę drobiazgów na choinkę. Przyszedł też już kokonik dla Franulka 🙂
A jak ta gra się zwie? Wolni farmerzy może? 🤨

O faktoza...Ale ona jest motylkiem pisanym poprawnie więc się nie liczy 🙃 😁 Tylko niepoprawne laski mają tu coś do powiedzenia 😁 A też z rudy jest 🤪 jak dosikówna 🙂
Muszę to mieć
http://allegro.pl/pierwszy-rok-album-naszego-dziecka-i1364435665.html

eee no to super się obłowiłaś! zazdroszczeeee 🙂 a gdzie kupowałaś? coś mówiłaś o trolu?
hmm taki albumik jest świetny! ja dsotałam od koleżanek, dużo wypełniania ale mega fajna pamiątka 🙂