Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwwwa ja kupuje mokre sciereczki w funciaku 😉

A mam tez taka dobra sciereczke , ona jest z takiego fajnego materialu myje sie nia wspaniale okna wogule nie pozostawia smug ! ale nie wiem jak ona sie nazywa :/
Pozyczylam sobie ja kiedys z domku w ktorym sprzatalam 😁 Pani miala ich mnustwo 😁 a wiec jednak jej nie zrobi róznicy!

• Mamusia
Iwwwa , czasem Bartek dostaje od kolegi z pracy bo sa tansze.
A jak nie to kupuje normalnie w sainsburym takie srebrne 🙂 wsumie jak kasy nie ma to kupuje tylko ze jest w paczce tylko 10 sztuk 🙂 i sa tanie okolo 2,40-2,80

Ale tez ostatnio widzialam ze mozna ze stronki je zamowic 😁 normalnie cala paczke za chyba 34-36 funtów Polskich ;]

Cześć Dziewuszki 😉
Od dziś będę Was częściej odwiedzać bo chwilowo do połowy stycznia jestem u rodziców zanim nie przeprowadzimy się do naszego mieszkanka ale mam meeeeeeeega doła;/ Krzysiek jest tam ja tu i jakoś nie mogę sobie miejsca bez niego znależć 😠 😠 😠

Loli ALNEj tam było łosiu mój 😁 😁 😁 😁 😁 😁

moja śpi!!!!!

wiecie co? ten deserek był do dupy, wszystko ufyfrane, pluła tym...za rzadkie to...nie podobało mi się! wole jej robić jabłuszko 🙂 więcej, fajniej i taniej! 🙂

No to nie wiedziałam Loli że Ty mój rocznik jesteś 😜 No proszę nie spodziewałabym się że akurat na wrześniu natrafię na moją rówieśniczkę 😉 Ale się spociłam, musiałam się nieźle nalatać bo mam takiego urwisa w domu Kacper (8 lat) a jest taki zbój że szkoda słów i musiałam go odganiać od małego 🤢

No proszę teraz młode szalone mamy w modzie 🙂 Mi zawsze marzyła się dzidzia wcześnie a że Kris jest ode mnie o 12 lat starszy no to na niego już pora 😜 😜 😜 🤪 Zegar biologiczny tykał 😁