Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja wczoraj się przeprowadzałam do rodziców to już nawet mi się nie chciało go kąpać zanim wszystkie rzeczy poukładałam itd to miałam dosyć;/ Dziewczyny właśnie Kris ode mnie wyszedł a jak tylko zamknęłam drzwi to taki bóbr że szkoda gadać a obiecałam mu nie płakać ale to było silniejsze ode mnie, nie wiem jak ja przeżyje bez niego do 14 stycznia najgorsze są te noce jak budzę się sama nikt mnie nie grzeje i nie mogę tak poprostu wtulić się i powiedzieć jak bardzo go kocham;( Jak mieszkaliśmy razem to czekałamtylko na noc żeby okazać sobie czułość a teraz;/

• Mamusia
Agaa a pamietasz moze jak pobierali w szpitalu po porodzie krew małej z pięty? pamietasz moze na co to bylo? bo mnie babka pytala ale nie powiedziala na co to bylo pobierane tylko ze z piety czy bylo i jaki wynik. A nie bardzo pamietalam na co i mam do niej zadzwonic i powiedziec

iwwwa napisał(a):
Marta a gdzie on sie wybiera bo ja nie w temacie?

Iwwwa więc sprawa jest skomplikowana a mianowicie jakieś 2 miechy temu stracił pracę więc musieliśmy zrezygnować z mieszkania które wynajmowaliśmy, przenieśliśmy się do kumpla który pracuje na stałe w niemczech ale że zjechał nagle bo robota się skończyła to musieliśmy się przenieść do mojej teściowej no i wytrzymałam u niej miesiąc.Straszneeeee warunki, kibel na półpiętrze, brak łazienki, lodowata woda w kranie, pokój z kuchnią przy czym w kuchni jest wogóle nie palone i temp może troszkę przekracza tą na dworze. Dobrze że chociaż w pokoiku było ciepło, ale znowusz mnie wkurzał pies który wszędzie chodził nieraz nawet jadł kość na rożku małego no i cały czas musiałam prać rzeczy a w dodatku teściowa wogóle nie dba o tego psa on robi kupy na podlogę siku i w nocy jak wstawałam do małego nieraz wdepnęłam w siki;/ Także na ten czas dopóki nie dostaniemy kredytu i nie zakończymy formalności z kupnem mieszkania ja przeniosłam się do mamy z dzidzią . Ale dla Krzychga już nie było miejsca bo ona jest specyficzną osobą i twierdzi że ona nie będzie nikogo utrzymywała więc lipa;/;/

dzisiaj doszly kolejne kartki wiec bardzo dziekuje za zyczenia:
adze,michalowi i ewuni
eloite i alkowi
ani,karolowi i marcelkowi
😘 😘 😘 😘
Ja wysłałam we wtorek wiec mam nadzieje ze dojda do jutra.

• Mamusia
Mi ostatnie szczepienie zostalo po nowym roku jako..
Ja dzis malej tez nie kapalam, jakos mi sie tak przestawila z jedzeniem ze zjdal o 20 i zaczela juz marudzi :/
A wiec obmylam ja delikatnie wyoliwkowalam i pizdzamka zalozona i spi 😉

Agaaa dalam malej troszke jabuszka, ale nic specjalnego... cos tam zjadla..:/
Chyba jej zbytnio nie smakowalo bo sie jakos nie zachwycala tym zbytnio...

Iwwwa a zarejestrowalas dziecko do GP ? dostalas juz ta czerwona ksiazeczke? dla malego?

Moja juz wsumie zasnela ja zaraz bede ogladala pierwsza milosc z moim 😉
A widze ze zadnej nie ma 😞 a szkoda...

Ehhh jutro sprzatanie calej chaty :/ i robienie uszek- dzis znow jakos tak zeszlo ze mi sie kapletnie nic nie chcialo 😞

Ale mnie mój Mały wymęczył zanim zasnął normalnie nie pooooznaje dziecka !!!!!!! Ale uf wkońcu zasnął to pomyślałam wpadnę jeszcze do was. Lilo zaraz Ci pokażę te zdjęciorka z Rabki