Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eluś to weź tabsika jakiegoś bidulko 😞 Kolejny plus karmienia cyckiem-okresu brak.
Wróciłam...Nie mówię jak się szło bo nie będę tu używała takich słów brzydkich 😜 Z blenderem byłam w naprawie....Ale siara 😁 Odpalaliśmy go na 100sposóbów w domu i cisza. Więc poszłam do pana i mówię napraw...On go pyk do prądu odpala i działa 🤪 A co najlepsze...Elusia włożyła do kielicha tą górną zatyczkę i ten pan stary ślepy odpalił blender z nią w środku 😁 😁 Trochę ją poturbowało 🤪 Ale się śmiałam 😁
A z kolejnym neewsów to moja kuzynka jedzie właśnie rodzić 😮 Czaicie to...Na święta w szpitalu 😲 😮 I to trzeciego syna!

• Mamusia
Ostatnio moj B. rozmawial ze swoim Bratem i on sie chwali ze na Malcie byl z dziewczyna jakas i pokazywal nam foty z FB ! normalnie jak w bajce zakochalam sie..
I tam bylo takie jedno boskie zdjecie:
I on mowi do nas no i tam sie oswiadczylem dziewczynie 🤪 🤪

Ehhh wiecie co smutno mi sie zrobilo ! oni sa moje 1,5 roku ze soba i takie ekstesy w zareczynach..
A moj NIC 5 lat razem i lipa...
A jak on powiedzial o tych zareczynach mi mina zbladla nie usmiechalam sie juz nic ogulnie a moj tylko spogladal na mnie..
Juz mu mialam mowic ! ze widzisz twoj brat portafi a ty co ? niezastanowiles sie jeszcze 😞
ALe sie juz nic, nie odezwalam....

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Loli to zadzwon do organizatorow konkursu i zapytaj czy mozna zamienic wycieczke do Paryza na wycieczke na Malte?
Warto sprobowac, a moze noz i widelec 😁 😜

Hahahaha ale wiesz, nie znam adresu forum 😁 na ktorym to bylo do wygrania 😁

• Mamusia
Ehhh az sie boje co to teraz bedzie moj dzis ostatni dzien w pracy puzniej okolo 2 tygodnie wolnego bedzie mial, juz wczoraj sie smialismy ze ladnie sie bedziemy klucic ;/
Bo my nawet 2 dni pelnych razem w weekend nie wytrzymujemy ;/
Oj bedzie zarcie :/

• Mamusia
Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą nam wiele radości,
Niech uśmiech zagości w domach,
Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,
Niech samotność odejdzie w niepamięć,
Niech zima otula nas białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku,
Niech bieluteńkie gwiazdeczki
skrzypią wesoło pod naszymi butami
na wieczornym spacerze.
Niech dobry Bóg namaluje
szczęście na naszych twarzach,
Niech miłość dotyka nas delikatnie,
lecz bez ustanku,
Niech marzenia płyną wysoko w górę
i spełniają się... 😉
Wesołych Świąt dziewczyny 🙂

• Mamusia
U mnie? heh nawet nie ma o czym opowiadac. Kiedys siedzielismy w domku przy ktoryms piwku z kolei (a bylismy ze soba 3 lata) i tak sobie gadamy i moj mowi ze juz tyle ze soba jestesmy ze jak malzenstwo ty;lko obraczek i pierscionka nie mamy hehe a ja do niego ze nic straconego, tylko wole pierscionek sama sobie kupic bo wybiore taki jaki mi sie podoba i rozmiar odpowiedni, a on to kiedy idziemy wybierac to ja ze w sobote bo on ma wolne wiec bedzie czas haha no i poszlismy w sobote, wybralam pierscionek taki co mi sie podobal, poszlismy do restauracji na obiad bo nam sie gotowac nie chcialo a wieczorem wiadomo uczcilismy. A w restauracji ustalilismy date ze w sierpniu (a byl luty) i po robocie. My to wogole inni jestesmy wiec nie przykladamy uwagi do takich jak dla nas pierdol. Tak samo z prezentami itd wiec nic szczegolnego i ciekawego

• Mamusia
E no ale wazne ze sie tobie pierscionek podobal 😁
Ja to wybredna baba jestem 😁 strasznie :P
A wiec mojemu bedzie na bank ciezko.....

Kur...... moja juz pospala:/ super...

Hmm nie wiem moze moze, jak bys cos wiedziala ze do Anulki dzwonili to daj znac 😁