Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka! krótko karmione! niemacane przez całą ciążę, za to smarowane dzień w dzień po dwa razy, ostatnio troszke się poużywały, ale spooooko, będziesz zadowolona 😁 😁

iwwwa napisał(a):
Ty sie ciesz, że cesarki nie wybrałaś, że Ci nie zrobili bo u mnie to była masakra i nigdy wiecej dzieci mi po tym zostalo.

nadal takie myśli masz? 😞 bo mi przeszło, a też się zarzekałam że nie chce, jeszcze tak żółtaczka cała itd.... 🥴

• Mamusia
IWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA............. Ty normalnie szalejesz tu... wszytskie cyce chcesz ogladac.. SWOJE POKAZ PIPOO 😁 🤪 🤪

POKAZ KLATE POKAZ KLATE!!:d 🤪

AGA a Ty tego prezenta mials pokazac 😜

Mam nadzieje ze nas na sluba waszego zaprosicie co?? 😁

Wiola Fabian bardzo ladne imie!! pokaz nam swojego skarba 🙂!

ELU kocham Cie normalnie szpiegusie alegrowy:*** eheh ja sie nad chusta zastanawiam zastanawiam i nie wiem bo takaie grogie a Ty prosze.. 5 dyszel i jest 😁 jak Ty to robisz?? 🙂
I tez widzialam tu watek o chustach ale nie bylam tam... 🤨 Mysle o tym bo dzis moje plecy to kurna faka zal.. wyrwe sobie ten kregoslup w cholere!!
A tak zawiaze sobie malego i jak bede cos na szybko z miasta potrzebowac to bedzie jak znalazl... czy nawet tak jechac gdzies dalej to nie wozek a chute na karola i wio 😁
I mysle ze jak Karol przyjdzie to mu to pokarze bo na imieniny musimy cos Marcelowi kupic 😜
A znalazlam jeszcze taki oslaniacz do tego
http://allegro.pl/pentelka-oslonka-dla-chusciaczka-braz-rewelacja-i1392514886.html

ide bo ryczy .., ajuz myslalam ze bedzie spal ☺️

• Mamusia
Agaa napisał(a):
iwwwa napisał(a):
Ty sie ciesz, że cesarki nie wybrałaś, że Ci nie zrobili bo u mnie to była masakra i nigdy wiecej dzieci mi po tym zostalo.

nadal takie myśli masz? 😞 bo mi przeszło, a też się zarzekałam że nie chce, jeszcze tak żółtaczka cała itd.... 🥴

ja dalej nie i koniec. Mojemu niedawno przeszlo i wspomnial nawet ze kiedys by chcial drugie, bo on mial to samo co ja, jak sie napatrzyl i nanerwicowal. Wiesz u mnie zostalo to w glowie ze mały już nie oddychał i go reanimowali, ze wiesz ze juz kawałek brakował i boje sie nastepnego tym bardziej prawdopodobienstwo ze bedzie druga cc to 75 %