Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
eloite napisał(a):
chce Alkowi czytać juz harrego pottera 😁
wogóle Wasze dzieci też już są zainteresowane książeczkami?
mój sobie strony przewraca :P

moj zle a potem sie wkurwia jak mu poprzecznie str sie wsadzi.. ale to ma miekka ksiazeczke 😜

Alek widac uczony bedzie 😉))))))))))

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka ale nawet nie zdajesz spobie sprawy ile razy on o tym slyszal ! mowilam mu to juz multum razy i co ?
Popatrzy sie na mnie wzrokiem jakims takim i sie nic nie odzywa obraza sie 😞 nie wiem smutno mu sie robi..

Napisalam do niego maila , wszystko mu napisalam co mi lezy na sercu i napisalam mu zeby mi odp i co dupa....

• Mamusia
Daj mu czas.. jak nic.. to prosto z mozstu niech Ci odpowie czarno na bialym...
Loli ja wiem ze to sa ciezkie decyzje, na klilka najblizszych lat ale zobacz w jaklich Wy jesyescie tam warunkach.. Ola przedewszystkim.. wyjechal z powodu mniejsza o tym.. Ale powinno byc Wam tam lepiej niz tu.,.. a co macie?
Powinien pomyslec i poniesc odpowiedzialnosc, przedewszytskim dla Oli, Powinin miec odwage cos w zyciu zmienic, przecierpiec troche by Wam sie zylo lepiej.
Nie wiem.. ja na Twoim miejscu bym powiedziala wszytsko ze albo wracamy razem i ponosi kare za to co robil albo jedziecie same, bo nie mozecie tak zyc. Ola nie moze, jako rodzic.. ojciec powinien zapewnic jej wszytsko co potrzebuje a nie takie zycie... Ola zaraz podrosnie zacznie chodzic mowic, pojedziesz z nia na spacer a ona mama kup mi lizaka kup mi to kup mi tamto a Ty co jej powiesz??Rzeczy dla niej tez beda coraz drozsze.. 😞
Jesli zdecyduje sie wrocic tu masz rodzine przyjaciol oni Ci pomoga z Ola... I beda szczesliwi majac Was przy sobie a nie tulacie sie po swiecie bo Bartek tam musi.. nie musi.. stchurzy a teraz kare za to ma znosic Ola?
Agus pomyslcie o niej nie o sobie...