Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bobas a czy to napiecie miesniowe objawia sie tez zaciskaniem piastek przez dziecko? Bo cos tak gdzies czytalam i sie troche martwie, bo Olo wlasnie piastki zasciska... i jeszcze jak spi to sie w takiego bananka wygina do tylu i mocno glowke odchyla a to podobno tez nie dobrze

• Mamusia
Agaa !!!!!!!!!!! no to mnie zaskoczylas ehh ci lekarze w tej PL masakra 😞
A mialas sie jeszcze nam pochwalic swoim prezentem od mamy i nadal go nie widzialysmy ani nic.

A do mnie przyszedl list , spuznilismy sie z zaplata za taki rachunek za mieszkanie i mamy sprawe w sadzie 😞 super + koszty rozprawy i kare 😞
Juz na mieszkanie zeby wynajac nam nie starczy siedze i rycze 😞
A moj ...? ehh nie wiem jakis oschly wobec mnie jest nawet lzy na niego nie dzialaja 😞

no Loli jak Agi mają przewalone to razem 😞 😞 nie będę dzisiaj się zastanawiać nad tym dlaczego u Ciebie jakaś sprawa, bo jestem wqrwiona i moment a wybuchne...

ale solidaryzuje się...siedze i płacze 😞

• Mamusia
A my wogule nie dostalismy listu ani nic, bo powiedzieli nam z agencji ze oni to zalatwia i po 3 miesiacach przyszlo nam do zaplacenia okolo 600 funtów i poprostu spuznilismy sie pare dni i nam teraz przyrabali. A z nimi to juz nie ma sie co klucic bo sie nie wyklucisz jak nie placisz to odrazu sad.
POWIEM TYLKO JEDNO WPAKOWALISMY SIE W NIEZLE GOWNO ZAPRZEPROSZENIEM Z TYM MIESZKANIEM!

P/S AGAA POPATRZ NA ILOSC POSTOW 😎 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

już wcześniej te posty zauważyłam 🙂
oddaje Ci adminowanie...na jakiś czas pewnie, bo Cię przegonie, nie bój szaby.

szuuumi...

hmmm co do tej sprawy to może jak wyjaśnicie to jakoś to będzie i nie będzie trzeba płącić tak dużo? ech nie wiem, a kiedy ta rozprawa??

• Mamusia
Eh Twoja Ewunia juz pewnie sipcha sobie slodko?
Moja juz wariuje na bujaku 😞 ale jeszcze godzine musze ja jakos przetrzymac 😞

Kochana ty lepiej kladz sie spac ! i sie wyspij....
Chodz wiem ze to sie latwo mowi bo pewnie bede siedziala dzis pol nocy

ech poszedł do sklepu...po piwo....
znieczulimy się chyba oboje.
a ja rycze i rycze...kurde mol

Ewcia spi na szczescie, ale płakałam jak jej tą poduche zakładałam, bo jej obiecałam wczorja że ubiera ją ostatni raz, i co ? dupa

• Mamusia
Aga.. kurwa jaksna .. przeciez Ty mozesz go posadzic o zaniedbanie przy "zabiegu"... tak jak Eli mama z noga... I to nie jest kurwa smieszne.. przeciez 😠 POJEBANE SEMPIRADLA.. wiecej neich sobie zakladaja tych bialych wiosek i sepia o podwyzki 😠 😠 😠 😠

A z Ewka.. Ela ma racje to jest niecaly miesiac, i bedzie ciezko ale nie ma zlituj Ewa musi w tym byc co dzien i juz.. a na kilka godzin jej zciagac to bo co zrobisz... ☺️

Loli.... ja nie bede nic mowic.. brak slow normalnie... a moje zdanie znasz dosyc ci tu dzis powiedzialysmy. Mam nadzieje ze do Bartka przemowi to co mu napisalas w meilu.... ☺️

A ja tez mam dupa day.... i pije drina.... 🤨
Przyszedl rachunek za prad.. z KOSMOSU.. normalnie kurwa z kosmosu... jak za domek kurwa jednorodzinny prawie 😞 dzwonie do KArola a ten na mnie z morda z e mam sie ukrucic z wydatkami... mhmm.. tak .. ze wszytskiego rezygnuje licze kazdy pieniadz praktycznie na jedzenie wydaje aby a ten zajebie tekst ze mam sie ukrucic.. to mam kurwa nie jesc... 😮
zjebalam go ze ma patrzec na siebie a nie tu piweczko tu papierosy tu zarelko w knajpach... tygodniowo ponad 200 zl na samego siebie wydaje a on ze mu wypominam 😮 Kurwa spoko marcel bedzie sral w gazety a ja bede tapete zarla .. bo nie wiem z czego wieciej mam sie ukrucic 😮 Pojebany....

A w dodatku wlascicielka mam nie zmniejszyla czynszu to co mnie ojebala bo WSZYTSKO IDZIE W GORE 😮 a pradu jak nie mam w lazience tak nie ma... Jeszcze pojebuska sasiadka poszla do jej pracy i wymyslila ze ja nie sprzatam klatki 😮 😮 😮 😠 😠 😠 jak kurwa nie moj dyzur to co mam sprzatac??/ 😠 😠 😠

ehhh....

DUPA WERY PIZDOWATY DEJ....

hej dziewczynki 😘

Ala trzymaj się Kochana, ucałuj Ewcię 😘 od nas, kurdę mam nadzieję że juz niedługo będziecie ta poduchę zakładać. A co do tego pęknięcia to 😞 dziewczyny maja rację mogłabyś ich zaskarżyć!! i żeby Ci Twój lekarz nie powiedział na kontroli!! no koniec świata!! zabiłabym dziada!! 😠 😠

Loliczku fatalna sprawa z tym mieszkaniem, ale nie rozumiem bo pisałaś że przestajecie płacić za mieszkanie żeby się agencja dowiedziała w jakich warunkach mieszkacie to o co sie oni teraz czepiają!! banda gamoni!

Aniu brak słów tez bym się wkurzyła :/

faktycznie dupa day 😞