Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziweczyny moze bysmy zalozyly sobie forum takie oddzielne i sie tam przeniosly. ciaza dawno za nami a teraz mamy duzo innych spraw do obgadywania i byloby moze latwiej cos znalesc np, bylaby zakladka z przepisami itd. to tylko taki pomysl, nawet nie wiem jak go zrealizowac bo nie umiem, ale przeciez sa rozne forma, ja mam forum mojej grupy z uczelni, są fora regionalne to i moze byc specialne wrzesniowo brzuszkowe no nie 😁 ja i tak na brzuszek wchodze tylko na forum juz. co o tym myslicie ?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

[url=[URL=http://img200.imageshack.us/i/dsc01118z.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/1863/dsc01118z.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]jak tak mowicie o słodkosciach to wam pokaze tort Adasia jaki miał na chrzest[/url]

• Mamusia
eluska łączę się z tobą w bólu bo ja mam napisac 20 konspektow do lekcji i 10 obserwcji lekcji nauczyciela (zaznaczam ze nie bylam na ani jednej i nie prowdzilam wiec bedzie trudno) do tego musze napisać esej po angielsku o języku internetowym i list formaly o prace chyba (tez po ang. ) musze znalesc kilkanascie nowel amerykanskich i jakos dowiedziec sie o co w nich chodzi bo czytalam tylko niektore a mam egzamin w piątek za tydzien. no i to wszystko wlasnie mam do piatku zrobic, aa i jeszcze ta praca mgr! a ola tez mnie nei rozpieszcza, cos sie jej ostatnio ubzduralo i budzi sie o 2-3 i tak by gadala i sie smiala do 6 rano, od 6 do 9 potem spi ale co z tego jak ja padnieta tez spie i wcale mi to nie rekompensuje nocy. potem ją karmie bawimy sie itd, potem ona spi godzinke albo 2 to ja gotuje sprzatam, pije kawe ,czytam was. a potem to juz ona nie spi az do wieczora. a jak ja wykapie otd to jest 8 i ja paadam i przelaczam sie na odbiopr tylko, nic nie stworze o tej godzinie. CIEZKO TO WIDZE

• Mamusia
Ela no a co mam zrobic, nie chcialam brac dziekanki na 5 roku ale ku*** myslalam ze na 5 roku bedize tego dziadostwa mniej, i było! jeszcze rok temu a w tym roku sie zmienily jakies przepisy cholerne bo podobno co roku to ludzie glupsi po studiach odchodza i ze w ogole w szkolach sie to obserwuje ze z kazdym rokiem spada poziom wiedzy i ambitnie zmienili program i mam w huj przedmiotow co tylko prace powinnam pisac teraz! co 2 tyg siedze na dupie na uczelni od rana do wieczora i wracam padnieta po nocach, jestem w domu przed 21 czasem bo akurat tak wypada ze zawsze warunki atmosferyczne takie mam na zjazd ze wracam 2-3 godz autem co normalnie godzinka

• Mamusia
Sorki kochane ze tak znikalm ale dzis przychodza robic nam z tym pieprzonym sufitem :/
I musialam szybko wyskoczyc do sklepu kupic cos , bo nawet chleba nie mialam 😞

Ale za to fotki beda nowe bpo wczoraj bartek musial wszystko sciagnac ze strychu no i wyciagnol spacerowke i mozna ja fajnie spuszczac na dol zaraz bede fotki 🙂

to masz dzisiaj lepiej ode mnie...
moja spała raz - 15 min, do tego NON STOP MARUDZI!! płacze, cała czerwona, spocona, spłakana 😞
siedzieć w filcu....nic przyjemnego dla niej pewnie 😞

aha...no i ja: nie mam posprzątane, ani ugotowane, ani nic...siedze i zarabiam moją nędzną stówę 😞
QMać...