Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka!!!!!! akcja taka prawie jak za czasów sierpnia 09 😁

ach, no dyskretnie zwróciłam uwagę Independent że nie interesuje mnie jej sprawa z Krisem itd. to misię oberwało że jestem wredna bo mąż mnie nie dupcy 🙂 itd itppp

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Anulka!!!!!! akcja taka prawie jak za czasów sierpnia 09 😁

ach, no dyskretnie zwróciłam uwagę Independent że nie interesuje mnie jej sprawa z Krisem itd. to misię oberwało że jestem wredna bo mąż mnie nie dupcy 🙂 itd itppp

no to czego mnie nie wolalas??????? ja mam dizs tak bojowy nastruj ze wszytskich roznise... 😁
yyy nie wiem nie wypowiadam sie ale ogolnie cala ta sytulacja u niej jest dziwna.. i jak na moje sama ja stwrza. Wierziala jaki jest w co sie pakuje. Mi pewnie wczoraj tez pocisla za tego posta co jej napsialam ale mam w d... zachowuje sie jak gowniara.
Nie moja sprawa nie moje zycie 😁
A to IMPREDZEJ to co?? pogoniona??:P

ej przykro mi, bo za bajtla mieszkałam na wsi i nawet kury i gęsi mieliśmy 🙂
i kurnik! a ja brałam te kury biedne sadzałam na grzędach i uczyłam sie śpiewać 🤪

mniam...dobre były 🙂

Aniu no chyba tak, chociaż wiesz, może obserwuje 🙂
ale kurde mol...to tak jak byś Ty poszła od nas do sierpnia bo dziecko urodziłaś akurat wtedy! bez sensu!
po prostu październik nie jest taki ( bedę uwaga nieskromna! ) fajny jak wrzesień i wiecej sie tu dzieje...hyh 🙂

no jak Wy idziecie to ja też spadam z kompa... 🙂

aha Aniu i jeszcze...rozmawiałam z jedną październikówką właśnie o Marcie i mi mówiła dokładnie też że mają jej dość bo jest monotematyczna, tylko o Krisie...
ech jak można być dumnym z tego że się dzisiaj chopa nie walnęło?: 🥴 proszę Was...
wtedy właśnie nie wytrzymałam!

• Mamusia
Aguś ja tam święta nie byłam i nigdy nie będę i też kiedyś świrowałam z facetem, który miał dziecko i kobietę(nie żonę) i on w pewnym momencie chciał ich zostawić i zamieszkać ze mną. Ale miałam na tyle mózgu, że wiedziałam jak to się skończy.
Aniu to spakuj tam męża i dawaj do mnie. Akurat Krystiana nie ma 😜

• Mamusia
No.. dokladnie... nie chce obgadywac bo wiadomo forum jest dla wszytskich ale mowie ze ona jest agresywna i sama stwarza takie sytulacje. I robi tak samo jak jej mama... znam to z autopsji swojej siostry.

Elus a z Karolem.. nie wiem... dziwnie ejst.. i wiecie POSPOLITTUS.. wiec do poniedizalku... ☺️