Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ale sie rozgadalyscie na weczor nie zdozylam jeszcze was nadrobic wcalosci ale tyle co doczytalam to GoGr podziwiam za te brzuszki ja sie nie moge zebrac na cwiczenia a mam co zrzucac 😞 co do areobiku to tez bym chodziła ale samej to tak smutno i nudno.

nooo wiesz, zalety spania w dwóch oddzielnych łóżkach 😜 pffff

a tak poważnie to mój jutro jedzie na jakąś mega ciężką prace więc wstaje rano a ja wypiłam późno kawę i nie chce mi się spać....do tego postanowiłam sobie obejrzeć nareszcie Chirurgów i cholera tak mi zamula on line ze co chwile się bufferuje :/ mam dość ale patrze do końca, co chwile przerywając....

[url=[URL=http://img828.imageshack.us/i/fsc0034kkop.jpg/][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/9919/fsc0034kkop.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]

Loli napisał(a):
BOBASSSSSSSSSSSS AAAAAAAAAAA TO JAKAS SPECJALNA SESJA ZDJECIOWA BYLA ??? ADASIA ???

A co do napisu zdecydowanie wiekszy i bardziej takim grubym napisem napisz

mielismy fotografa na chrzcinach i ona zrobiła mu sesje jeszcze wszystkich nie obrobiła ale poprosiłam ja o jedno zeby mi wysłała na ten prezent dla dziadkow.
To jutro popracuje jeszcze nad napisami dzieki 😘

Loli napisał(a):
BoBas jest to zdjecie poprostu magiczne juz sie nie moge doczekac zdjec Adasia w albumiku ahhhh ciotka kocha zdjecia 🙂 dlatego jeszcze przy takiej profesce musza byc wyjatkowe .

Sama marze o takiej 😞

Dlugo sie zastanawialismy bo troche nas to bedzie kosztowac ale chcielismy mu zrobic zeby mial pamiatke a fotograf zaprzyjazniony bo robił nam tez slubne fotki.

• Mamusia
mi sie wydaje ze lepiej brzmi babci i dziadkowi niz dziadkom no i wiekszymi na pewno. zdjecie pieekne .
albo napisz dziadostwu 😁 żart of kors
zmykam spac bo mi juz bije, nie zrobilam ani polowy tego co chcialam. jutro pobudka po 6 i do pracodawcy :/ trzymac kciuki, i jeszcze zeby mnie policja nie zlapala bo zostawilam dowod rej u rodzicow.. jak mnie zlapia to bedzie ech jak nie wiem bo jeszcze mnie nie kontrolowali nigdy odkad mam prawko czyli ponad prawie 6 lat