Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heh dbrze powspominac :P jak balysmy sie lewatywy i jak to byl nasz top temat :P a to jeszcze najprzyjemniejsze z tego wszystkiego bylo :P mi akurat mila pani robila ale intymnosci zero :P kazdy mogl wejsc, jakos nie myslalam wtedy o tym.
a tvn nie moge wlaczyc bo w innym pokoju siedze, pisze konspekty was czytam i którąś z kolei reka dziecko hustam bo jak przestane to sie budzi, a wtedy nie zrobie nic

lewatywa byla godka 🤪 🤪
haha prawie całą pierwsza fazę porodu spędziałam na kiblu 😁

Iwonka a co mają powiedzieć żem brzydal? 🙂
a mój się mnie pytał potem, czemu ktoś musi do mnie dzwonic i zapewniać mnie że jednak jestem ładna...nie rozumie grochol wstrętny!!

• Mamusia
ania87 napisał(a):
anka ja tez mam 🤪 nie pomyslalam ze taki uzytek z nich moze byc 🤪 🤪

Anka te z siateczki takie?? one sa na lato rewelacyjne! ja ubralam raz.. tzn zdazylam raz 😜 ehhe
ale rewelka... czy tak po domu pod luzne spodenki albo do spania... fanie 😜

aaa nie ma Lol,i to powiem Wam moj sen.. hahaha
ze zesmy obracaly jednego kolesia razem.. i wibratory mu wtykalysmy hahaha bylo ostro w huj a na koncu fotke zesmy se strzelili 😜 haha

ech taki te4mat się zaczyna a ja muszę iść!!! 🙂 🙂

wpadne jak uśpię małą koło 19;30 i nadrobie 🙂

może do tego czasu Elcia coś napisze....

buziaki moje kochane 😘

iwwwa napisał(a):
Aga ja moge mu to wytłumaczyc a jak bedzie trzeba to nawet ręcznie, ale nie zaraz to tamto zboczuchu, co żeś pomyślała? Bo ja to wiadomo co haha

I znowu zwichrowałaś sobie kariere pisząc że brzydal więc raniutko skoro świt znow masz telefon!!!!

dobra, jestem piękna 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Aga ja moge mu to wytłumaczyc a jak bedzie trzeba to nawet ręcznie, ale nie zaraz to tamto zboczuchu, co żeś pomyślała? Bo ja to wiadomo co haha

I znowu zwichrowałaś sobie kariere pisząc że brzydal więc raniutko skoro świt znow masz telefon!!!!

IWKA.... to wymaga dac jej w dupala pozadnie kopa.... i masz u mnie w kalendarzu KITI KOTKU WEL MOJA CHINSKA ZUPKO zapisane

KOP W DUPALE AGII!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
iwwwa napisał(a):

dobra, jestem piękna 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

a co to mialo znaczyc tak od niechcenia?!!!!

• Mamusia
troche mnie zmulilo przez asi zdjecie :p ale warto bylo, piekne zdjecie. mi jak moja olcie dali to az mnie upomnieli zebym ja przytulila bo w takim szoku bylam ze nie wiedzialam co robic, ale juz anestezjolog stary dziad stal nade mna i mi ja zabrali a mnie uspili 😞 kazali tylko cos podpisac, taa wted bym akurat czytala co podpisuje, powiedzialam im tylko ze podpisuje ze mam sie obudzic :P i padlam