Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Iwka tak tak wiem juz wyslalam ... mam nadziejej ze cos tam widac

aa ja zrobilam super fotke... tzn Karol pil desperadosa i trzymal malego na kolanie i w 2 rece butelke i maly chwycil butelke i ogladal... no wiadomo nie dal by mu ani nic i nie podstawail do buzi ale wiecie jak to na focie 😜 i chcialalm Wam pokazac bo jedno z profilu a na 2 wyglada jak by lyknol i byl juz narabany 😜 hehe
ALE MOWIE NIE POKAZE BO WIECIE CO BY SIE DZIALO..

o to mi chodziło a nie o fujarke Marcelka ☺️

achaaa 😁 aa to juz 😜 ehhe momentoo 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurde Eluśka~!! to może ja jutro zrobie foto fitulinki od Ewy i też Ci wyśle to mi powiesz czy Twoja ma tyle włosów co moja 🤪 skoro tu już takie akcje z siusiakami odchodzą 🤪
ejjj dajcie no też...ja nigdy nie wiedziałam MAŁEGO siusiaka 😁 😁 😁

Ania!! ja chce Twojego lumpka! buty rewelka!! huh, zazdroszcze 🙂

no to prosze mnie dopisac do klubu hemo 😜 tye ze ja na szcescie ma mbezbolesne no i w srodku.
Buziaki dla Franka niech szybko wraca do zdrowia 😘 😘 😘

Jesli mozna to ja tez o fotki poprosze bo jestem ciekawa czy u adasia jest ok z wacusiem

adas cos niespokojnie spi co jakis czas sie budzi z placzem i zasypia od nowa pewnie mu sie cos sni

ogladam program na TLC i kobieta wlasnie zabila swoje dziecko niemowlaka bo za glosno jej plakalo no zabila bym suke ale sie wkurwiłam 😠 (program na faktach pozakuja rekonstrukcje zdazen)

• Mamusia
Agaa napisał(a):
macie!
pewnie do Was pisałam że Ewa już jest 😁
[URL=http://img814.imageshack.us/i/dsc02101l.jpg/][IMG]http://img814.imageshack.us/img814/8938/dsc02101l.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Agus :*

• Mamusia
PIERWSZEJSZA 😁 😁 😁 😁 😁
moje kochane HEMO 😁 😘 😘 hihihi
😘

No u nas nocka oki po za 3n pobudkami i wstaniem o wpol 5.... bo Karol nie budzi sie na raz tylko na 15 drzemek.. i wiecznie gralo i maly sie obuzil.. naszczescie zasnol po jakims czasie.. na chwilke... ☺️

No Asiu juz moment Ci wysle 😉
Iwka na aparacier musisz zrobic zblizenie i bez lampy nie wiem jak u Ciebie ale to chyba bedzie kwiatek- zblizenie
piorun przekreslony- brak lampy

wyslij wyslij ja to w picassie zedytuje tak zebym cos widziala bo moje tez zrobilam bo byly za jasne i nie bylo widac czubka 😜 ehhe

:* poklaskalam komu sie dalo 🙂

PS. Dzis sa fajne tematy na DDTVN 🙂

A wiecie chcialam napisac do MKaSTVN o tych skokach rozwojuwych u niemowlat.. jak mamy sobie z nimi radzic itd ale nie wiem jak to sformulowac

• Mamusia
czesc 🙂 sto lat mnie nie bylo, ale tyle sie pozmienialo i takie mam ostatnio tempo ze nie wiem jak towszytsko ogarnac 🙂 nadal pisze prace i nadal sie z nimi nie wyrabiam, tym bardziej ze postanowilismy kpuic mieszkanie 🙂 juz wybrane (3 pokojowe w centrum czestochowy) teraz czekamy na odpowiedz z banku o kredycie 🙂
Mały przezoebiony, ale juz mu przechodzi 🙂 pozarażał wszytskich dookoła 😉 mnie oszczedzil 🙂 teraz lezy i gada do maskotek wiec mialam sekundke zeby sie odezwac i powiedziec ze caly czas o was pamietam i wciaz szukam chwilki zeby chociaz przeczytac cokolwiek 🙂