Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania ja swoja prace jak pisalam to albo mi sie nie chcialo albo z moim siedzialam na skypie bo tak sie poznalismy i cala napisalam w niecaly miesiac hehe wiec spoko olej teraz a potem nadrobisz haha

A tak powaznie to podziwiam bo jak pomysle ze mialabym jeszcze teraz pisac prace to masakra 🤪

ania87 napisał(a):
wlasnie mi moj promotor odpisal ze plan pracy jest ok i mam ja pisac :P taaaaaaaa ciekawe kiedy, chyba po nocach, no ale mam taki ambitny plan, musicie mnie dopingowac! zeby 1i 2 rozdzial do koca lutego napisac a 3 do konca marca !

to zmykaj pisac ta prace 🙂 😘
i w kazdej wolnej chwili zagladaj tak dla relaksu 🙂

ide dalej robic obiad 😜

• Mamusia
dzis pracy nie pisze, od poniedzialku zaczynam, narazie tylko plan splodzilam w trudzie, a teraz opracowuje teczke praktyk ktorych nei zrobilam, wiec pisze jakie to cele zrealizowalam i jak pieknie przebiegaly lekcje :P ściema musi byc 😎 a szybko musze pisac poki ola spi, wiec i lekcje do siebie podobne, mam nadzieje ze sie gosc nie bedzie zaglebial w szczegoly

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fda2eb92cf89b7e9.html][IMG]http://images47.fotosik.pl/542/fda2eb92cf89b7e9m.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65fc891380924f05.html][IMG]http://images47.fotosik.pl/542/65fc891380924f05m.jpg[/IMG][/URL]

☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Jestem 😞 Poszliśmy na to szczepienie i tam powiedziałam, że mały kaszle itp i że mlekiem się ostro zachłysnął. Lekarka się wystraszyła i z podejrzeniem zachłystowego zapalenia płuc skierowała nas do szpitala na rtg. Krystiana jeszcze nie było więc z jego siostrą pojechaliśmy. Ryczeć mi się chciało kurde jak już szpital usłyszałam 😞 😞 😞 😞 Tam nas przeciągnęli jak to w Pl z okienka do okienka. Z gorącego w przeciągi...Na końcu zjeby dostałam czemu lekarka na miejscu rtg nie zrobiła 😮 A co ja kurna medycynę kończyłam!!>?? A ona sama powiedziała, że w szpitalu mają najlepszy sprzęt w całej okoicy i że ona takiego maleństwa nie będzie byle gównem naświetlać co i tak niewyraźnie wyjdzie. Więc czekaliśmy tam łohohoh....W końcu poszliśy na rtg. Wtedy dojechał Krystian,. A jego siostra do pracy zwiała. Zrobili mu to zdjęcie 😞
Później znowu czekaliśmy na zdjęcie i opis. I spowrotem spacer przez pół szpitala, W ostateczności Franek na nasze żądanie wyszedł do domu. Mamy antybiotyki i uważnie obserwować. Lekarz sam zasugerował, żeby go do domu zabrać bo w szpitalu to tylko może jakiś syf złapać. A w płucach utkwiło mu to mleko i zapalenie takie jak by się zrobiło. Dopiero niedawno zladłam mój pierwszy posiłek dziś. A wszystko mnie tak cholernie boli....Chyba stres wychodzi dopiero 😞 😞 😞 😞 Idę powoli szykować leki i kąpiel bo to był dla nas ciężki dzień 😞 I proszę was...Nie denerwujmy się na nasze dzieci. Dopiero dzisiaj dotarło do mnie tak dobitnie jak wielkie szczęście mamy, że jesteśmy mamami takich stworów i że żadno nie jest poważnie chore 😞

Ania8888 napisał(a):
iwwwa napisał(a):
Aga ja moge mu to wytłumaczyc a jak bedzie trzeba to nawet ręcznie, ale nie zaraz to tamto zboczuchu, co żeś pomyślała? Bo ja to wiadomo co haha

I znowu zwichrowałaś sobie kariere pisząc że brzydal więc raniutko skoro świt znow masz telefon!!!!

IWKA.... to wymaga dac jej w dupala pozadnie kopa.... i masz u mnie w kalendarzu KITI KOTKU WEL MOJA CHINSKA ZUPKO zapisane

KOP W DUPALE AGII!!!!!!!!!!!!!!!

haha że Ty to jeszcze pamiętasz!?! 🙂
wariatki 🙂 kopać w dupe starszą kobietę!!

a teraz na poważnie!
Elu kurde mol!! biedny Franklin, biedna Ty;( oby mu szybko szybko minęło!!!! kiedy na jakaś kontrole? 😞 całusy 😘 😘

Ewa pobiła rekord...19:09 a ona już spała... ☺️

Eluśka te zdjęcie testu! ja swój też gdzieś jeszcze mam na pamiątkę 🙂