Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to moze masz hemoroidy co? bo ja mialam i tez ich na zewnatrz nie bylo tylko w srodku, ja mialam takie extra :P co sie nie ujawnily na zewnatrz ale ela to samo co piszesz i gin mi gadal ze pewnie hemoroidy i ze norma a wcale ich nie mialam zaraz po porodzie tylko pozniej, nie wiem 3 tyg po czy jakos tak, i tez mowil ze moznliwe i te sie tak dzieje bo naczynia czy scianki sa slabsze i ze do 3 miesiecy tak moze byc a jakby dluzej to kazal do chirurga brrrrr od razu przeszlo 😜 nie no zartuje nie od razu ale do 3 msc przeszlo. no ja pisalam do iwwy bezposrednio o porade lecznicza 😎

Elcia butla też jest fajna...kiedyś i tak musiałabyś z cycka zrezygnować....wiem że Ci przykro, mi się przypo,mniało ostatnio jakiego moralniaka miałam w szpitalu jak sobie wypisywałam za i przeciw karmieniu cycem...gdzieś to jeszcze mam, ale nie chce widziec tych bzdur...

Elu skoro Ci krwawi przy kupsztalu to masz hemoroida ale w środku, a to trzeba leczyć. miusisz z tym iść do lekarza bo nie ma żartów!
mój pfu ojciec pfu miał/ma(?) i to było straszne...

moje pojawiły się już w szpitalu...i były na zewnątrz. ohyda!!
ha! ale też jak się dowiedziałam że to trzeba chirurgicznie jak by co, to dziwnym trafem szybko zeszły...
jakąś zasraną maścią z kasztana smarowałam i mama mi poradziła żeby smarować....miodem! 🤨 no to smarowałam dupsko miodem 🤪

przy każdym korzystaniu....

ale są podobno jakieś czopki czy tabletki na to. lekarz to ostateczność, więc idź do apteki i zapytaj.

wiem to dość krępujące...ja się wstydziłam o tym na forum napisać i Was zapytać, a o lewatywie czy innych gadałyśmy...dziwne! ale to powszechny problem jak widać...

• Mamusia
Eluska nie pitol tylko idz do apteki i kup masc i czopki proctoglivenol (chyba sie tak pisalo)
tydzien i sladu nie bedzie
drogie sa (ok 70 zl za jedno i drugie) ale ulga natychmiastowa
mi jak reka odjal i nie wrocily, chociaz wiadomo zostaja juz na zawsze

stosujesz to razem, czopek rano i wieczorem i tak samo masc sobie tam zapuszczasz no i kupola zrobisz normalnie nic nawet nie poczujesz

właśnie! jakie to jest ciulstwo! raz się dostało i juz zawsze tam będą!! czyli co? jak sie nażrę orzeszków w czekoladzie 😜 to przy wizycie tak mnie zatka że powrócą?? 😠

• Mamusia
chodzi tez o to zeby nie dopuszczac do zaparc, zeby nie przec co nie? wiecie o co chodzi? bo sie wtedy tego żylaka wytęża i on np na wierzch wychodzi a wtedy to juz katastrofa i jak jeszcze spuchnie to 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ja tak mialam to ani siedziec ani lezec ani chodzic nic a nic ani rozkrakiem ani zacisniete no koszmar i ten proctoglivenol odrazu ulge przyniosl

Iwwwa no przeca wiem!! no co Ty 😁
chodzi o to że ( no przynajmniej u mnie ) takie orzeszki w czekoladzie powodowały by zatwardzenie...a co za tym idzie mały problem w wucecie...noooo rozumiesz!
ojj to ja aż takich nie iałam...bolało przy siedzeniu, taki dziwny ból...ale mnie bolało w czasie jak bolało też krocze, więc zniosłam cierpliwie i ten ból.

• Mamusia
mmm... ☺️ to ja tez sie do listy hemo dopisuje.... ☺️
I mi tez jak krwawi czasem... jak za mocno mi sie chce srac za przeproszeniem albo nie moge zrobic i na sile...w iecie o co chodzi 😜
ale przed okresem to najbardzije dokucza.. A DO DRN NIE POJDE!! mam gdzies.. w pipie niech sobie grzebia.. ale tam nie ma mowy 😁 eheh
☺️

Iwka fotki Ci zaraz wysle 😉

A Franiu biedny 😞 nie wiedzialam ze od "ZYWKLEGO" zachychniecia moze cos takiego sie stac;( Bedzie dobrze Myszko:** calew szczescie to nie zapalenie pluc.. 🤨