Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ech chwile pogadalam na tel a tu juz 6 stron 🤪
Aga co do pipki haha to sie to wygoi wszystko i sie zrosnie, moja kolezanka z pracy urodzila malego 4530g i tak samo miala i po chyba pol roku jej sie to wszystko ladnie zroslo i tylko malutki slad po bliznie, wiec spokojnie trza czasu na to niestety

pouciekalyscie juz wiec ide i ja obiad podszykowac 😞

helooo :]

och ja nadrobiłam i wszystkie poszły 😞
do klubu HEMO tez się zapisuję 😞 ☺️ ☺️ ☺️

a zdjęcia z porodówek macie boskie!!!! ja ma kilka ale okropne i Wam nie pokażę 😜
bylismy wczoraj u koleżanki wiecie u tej co z nią rodziłam, jej córeczka Ewcia - śliczota 🤪 ale zdziwiłam sie bo ona ja jeszcze w rożku nosi 😲 moja by szału dostała jakbym ja w rożek wpakowała i tez nosi poduchę na bioderka - muszą do końca 6 miesiąca na pewno a później nie wiadomo, później zgram zdjęcia to Wam pokaże obie dziewczyny.
niunia śpi ale ubieram ja na śpiąco i idziemy na spacer 🙂

papatki 😘

Ela buziaki dla Frania i dużo zdrówka dla niego 🙂 🙂 😘 😘

a gdzie, po butli musieliśmy butli zaprzestać bo zielone kupsztale były a teraz niechce w ogóle z butli jeść 😞 (a było tak samo jak po cycu) a Twój??

kurcze ja się umówiłam i muszę już lecieć 😘 🙂

• Mamusia
a ja nawet nie mam sie z kim na spacer umowic 😞 nie mam tu zadnych zanjomych. a stracilam mase czasu na czytanie co popisalyscie teraz wracam do pisania durnowatych rzeczy 😞 ale mi humor poprawilyscie ,usmialam sie z tego ze loli moze zostac hemo :P na glos sie smialam normalnie :P buzka

• Mamusia
Ja nie mam czasu na nadrabianie...W wolnych chwilach muszę się uczyć. Teraz właśnie malutki śpi , kuchni nawet nie dotknęłam taki tam bałagan ale muszę się uczyć i koniec.
A ja nawet nie wiem czy na spacer iść mogę...Nic mi nie powiedzieli 🤢 Ale myślę, że lepiej nie,