Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Loli napisał(a):
a Ola potrzebuje teraz coraz wiecej zeczy 😞

i czystego mieszkania bez grzyba..

Najbardziej mnie rozwalila ta Baba co wczoraj byla i nam powiedzala ze to nie jest grzyb 🤨 😮 🤢 to co kurwa? ostaran sciana ??????

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A wogle rodzina w Pl wie jakie macie problemy??

macie jakis znajomych to moze Wam cos pozycza?a nie wierze ze tam nie ma czegos takiego jak opieka spoleczna!
po za tym macie tyle na koncie i co?? szukacie mieszkania i jak Wy sobie to wyopbrazacie? bo nie rozumiem... szukacie mieszkania bo MUSICIE PEDEM SIE WYPROWADZIC Z GRZYBA... ale ciagle nie ma kasy.. to tak bedzie wiecznie.. a teraz jeszze Ci sie maciezynski skonczy i co????
calkiem klapa???

ja nie wiem ale chetnie bym sobie kurwa z tym Bartkiem pogadala i go kurwa do pionu doprowadzila ze chodzilby jak w zegarku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Ehhh mysliscie ze co my codziennie cos nie kombinujemy? Non stop zycie mamy pod górke tutaj do sadu musiemy isc tutaj mieszkanie tutaj zajebany landlord jeszcze chrzciny musze jakos zorganizowac ja juz nie wiem w co pierwsze mam wlozyc rece 😞

Non stop mowie do mojego ze mala bedzie chora ze to dla niej nie jest dobre, i non stop slysze od niego zajebane ja wiem ty mi nic nie musisz tlumaczyc i co ja ci na to poradze i konczy sie na tym ze ona sie na mnie wkurwia trzaska drzwiami i huj wyjebane a ja siedze i rycze non stop bo za huja nie wiem jak mam to wszystko rozegrac ;(
HUJ KONIEC TEMATU!

Ania8888 napisał(a):

ja nie wiem ale chetnie bym sobie kurwa z tym Bartkiem pogadala i go kurwa do pionu doprowadzila ze chodzilby jak w zegarku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdecydowanie..

buuterfly napisał(a):
Hahaha 😁 GoGr a trafiasz u nas czasami na ,,ciekawe,, tematy? Czy na takie łagodne? Skoro nas podglądujesz....Bo tu czasami ostro hehe 😜

kurde jak jest ciekawiej to mnie dzieci wzywają i nie mam czasu podczytywać;(

To niech ona qrwa sie zastanowi co jest wazniejsze!!!1
czy zdrowe dziecko czy jego kurwa glupie gadanie non stop
Loli pierwszy i ostatni raz to napisze
Ważniejsza jest Ola i jej zdrowie niż Bartek. Kropka.

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
A wogle rodzina w Pl wie jakie macie problemy??

macie jakis znajomych to moze Wam cos pozycza?a nie wierze ze tam nie ma czegos takiego jak opieka spoleczna!
po za tym macie tyle na koncie i co?? szukacie mieszkania i jak Wy sobie to wyopbrazacie? bo nie rozumiem... szukacie mieszkania bo MUSICIE PEDEM SIE WYPROWADZIC Z GRZYBA... ale ciagle nie ma kasy.. to tak bedzie wiecznie.. a teraz jeszze Ci sie maciezynski skonczy i co????
calkiem klapa???

Anulka rodzina moja tylko wie tzw. mama i tata jaka jest sytuacja ale co oni moga na to poradzic? codziennie mnie wkurwiaja bo wydzwaniaja do mnie na skype i non stop sie mnie pytaja i co ? i co ? znaleslicie jakies fajne mieszkanko? no i co gadaliscie cos z landlordem? no i co naprawili wam ta lazienke? tyle ! Juz zakazdym razem jak widze ze dzownia wylaczam skype nie mam ochoty z nimigadac i im sie non stop tlumaczyc jakie mamy problemy.

Anulka nie mamy tutaj znajomych ktozy by nam pozyczyli kasy , szczerze uwiez mi nie ma tutaj takich osob ! Anulka blokuje nas to ze wiemy ze jak wynajmiemy chate teraz jakas to zostaniemy bez grosza i sie boimi co bedzie dalej i dlatego mi sie wydaje ze stoimy w miejscu 😞 Jak mi sie macierzysnki skonczy to juz kompletnie nas nie bedzie stac na wlasne mieszkanie 😞 mowilam to wczoraj mojemu a on mi pokiwal glowa i powiedzial EHH NOO WLASNIE WIEM O TYM !

• Mamusia
MOJA WIZJA JEST TAKA....
PRZEPROWADZASZ BARTKA DO JEDNEGO POKOJU ZE WSZYTKIMI RUPCIAMI!!
W KARTONY AJK TYLKO SIE DA... TROCHE JAK MOZNA TO TYM ZNAJOMYM ZAGRADZIC COS- NIE WIERZE ZE WAM NIE POMOGA!!!!!!!!!!
BARTEK ZOSTAJE SAM... ZARABIA I ODKLADA ILE SIE DA!
BUKUJESZ BILET!!
I WIO DO POLSKI!!!!!!
I STAD SZUKASZ MIESZKANIA.... A JAK JAKIES WPADNIE W OKO DAJESZ MU ZNAC I NIECH OBCZAI!
IDZIE Z JAKAS KUMPELA- DASZ JEJ WSZYTSKIE WSKAZOWKI NA CO MA ZWROCIC UWAGE !!
i JAK BEDZIESZ MOGLA TO WRACASZ DO NIEGO!!!!

I KURWA NIE ZE TY GO O TO PYTASZ!!!!!!!!!!!! TYLKO GO INFORMUJESZ!! ZE ON NIC NIE ROBI I TY PODEJMUJESZ DECYZJE BO NIE MA INNEGO WYJSCIA!

A W pl dla dzieci nie jest tak drogo.. jedzonko juz sama zrobisz z tego co wy bedziecie ejsc pyrki zupki miesko i inne....
jedynie mleko pieluchy i jakies rzeczy ktore kupisz za grosze w lumpku!!
NIE WIERZE ZE RODZICE CIE NIE WEZMA NA JAKIS CZAS NA UTRZYMANIE!

zalatwisz chrzest i zameldowanie ...

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):

Ehh Bartek ma bardzo ciezki harakter 😞 ciezko do niego trafic chyba zycie zbytnio dawalo mu po dupie.
Zostal sam w wieku 13 lat 😞 i musial non stop , sobie wszystko sam kombinowac !

Loli napisał(a):
Eluska_09 napisał(a):

Ehh Bartek ma bardzo ciezki harakter 😞 ciezko do niego trafic chyba zycie zbytnio dawalo mu po dupie.

Loli a to jest tłumaczenie??
Dla mnie nie
no okej bylo mu ciezko rozumiem.
ale teraz jest Ola i to onna jest namber łan!!!

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Loli napisał(a):
Eluska_09 napisał(a):

Loli a to jest tłumaczenie??
Dla mnie nie
no okej bylo mu ciezko rozumiem.
ale teraz jest Ola i to onna jest namber łan!!!

Kurde jak bys z nim gadala to on by ci powiedzial . ALE JA WIEM O TYM , TY MI O TYM NIE MUSISZ MOWIC I WKURLKO POWTARZAC. No i co ja mam mu powiedziec kurwa huj z tego ze wiesz ale nic nie robisz? przecierz to nie jest tylko jego problem ale równiez u mój

• Mamusia
O jacie.... Loli to weź ty się kurwa na niego wydrzyj bo ja mam na to ochotę! Chuj z tego , że wie! Tu trzeba podjąć jakieś decyzje. Wóz albo przewóz, a nie że on wie i już! Co kurde z tego?! On ma dziecko! Serio po co Ty to znosisz? Przez swoją głupotę co nawywijał teraz wy się stamtąd ruszyć nie możecie. Gdybyś kurwa tu mieszkała to nawet przelewem bym Ci kasę w tajemnicy przed Krystianem czy coś posłała jak byś potrzebowała pilnie!!!! Siedzisz w grzybie z gościem ,który najwyraźniej w dupie ma Ciebie i zdrowie dziecka skoro nie umie nawet nerwów pohamować i się wyżywa na Tobie i ucieka jak szczeniak bo gadać nie umie!!!! Gdybym ja miała taką sytuację w dupie bym go miała. Wiała bym stamtąd z dzieckiem i już. Albo łaziła bym po wszystkich urzędach tam i szukała pomocy. Srał pies waszą miłość i to, że go kochasz!!!! Miłością Olki nie wyleczycie i sentymentami. Trudno takie jest życie. Nikt Ci nic za darmo nie da. Skoro wiesz, że was nie stać to jakie masz wyjście?
Przecież teraz macie biedę a co będzie za chwilę?

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Hahaha 😁 GoGr a trafiasz u nas czasami na ,,ciekawe,, tematy? Czy na takie łagodne? Skoro nas podglądujesz....Bo tu czasami ostro hehe 😜
Aniu nasza potrzebuję twe giegie 😜[/quote

juz Ci podajem 😁 3772250 😉

Pewnie bedziecie mnie obgadywaly 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 ze jestem beee

buuterfly napisał(a):
O jacie.... Loli to weź ty się kurwa na niego wydrzyj bo ja mam na to ochotę! Chuj z tego , że wie! Tu trzeba podjąć jakieś decyzje. Wóz albo przewóz, a nie że on wie i już! Co kurde z tego?! On ma dziecko! Serio po co Ty to znosisz? Przez swoją głupotę co nawywijał teraz wy się stamtąd ruszyć nie możecie. Gdybyś kurwa tu mieszkała to nawet przelewem bym Ci kasę w tajemnicy przed Krystianem czy coś posłała jak byś potrzebowała pilnie!!!! Siedzisz w grzybie z gościem ,który najwyraźniej w dupie ma Ciebie i zdrowie dziecka skoro nie umie nawet nerwów pohamować i się wyżywa na Tobie i ucieka jak szczeniak bo gadać nie umie!!!! Gdybym ja miała taką sytuację w dupie bym go miała. Wiała bym stamtąd z dzieckiem i już. Albo łaziła bym po wszystkich urzędach tam i szukała pomocy. Srał pies waszą miłość i to, że go kochasz!!!! Miłością Olki nie wyleczycie i sentymentami. Trudno takie jest życie. Nikt Ci nic za darmo nie da. Skoro wiesz, że was nie stać to jakie masz wyjście?
Przecież teraz macie biedę a co będzie za chwilę?

No i niestety ale całkowicie sie z Elą zgadzam

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Aniu nasza potrzebuję twe giegie 😜[/quote

juz Ci podajem 😁 3772250 😉

Pewnie bedziecie mnie obgadywaly 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 ze jestem beee

gamon jestes a nie BEEE....!!!!!!!!!!!!!
o pisiorze mi tu gada 😜