Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

buuterfly napisał(a):
Ale też takie gęste? Krystian dzwonił, że za godzinkę będzie w domu. Kurde...Niedługo będzie już musiał złożyć wypowiedzenie 🤢

jak zaczelam mu dawac np szpinak z ziemniakami to robi gesta takiego weza 😁
Oj szkoda ze musi wyjezdzac i zostaniecie sami 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Coś za coś Asiu 🤨 Podjęliśmy taką decyzję i trudno. Chcemy żyć na lepszym poziomie to musi z czegoś zrezygnować. Choć nie jest to na pewno łatwe i przyjemne. Jeszcze teraz kiedy wyjeżdża też moje największe wsparcie tu-moja mama. Fajna pioseneczka...Taka do wyciszenia
http://www.youtube.com/watch?v=FY09v3V1268

• Mamusia
Dziewczynki pozwólcie, że zboczę nieco z tematu. Mam pytanie czy Wam podczas badania USG pokazywało,że powinnyście urodzić wcześniej lub później ??? I czy to jest w ogóle jest wiarygodne ??? Mam EDD (LMP) na 25.04 a wg. EDD (CGA) 18.04. Proszę o odpowiedzi 🙂

Natka85 napisał(a):
Dziewczynki pozwólcie, że zboczę nieco z tematu. Mam pytanie czy Wam podczas badania USG pokazywało,że powinnyście urodzić wcześniej lub później ??? I czy to jest w ogóle jest wiarygodne ??? Mam EDD (LMP) na 25.04 a wg. EDD (CGA) 18.04. Proszę o odpowiedzi 🙂

natalia w moi przypadku powiedzieli mi ze urodze wczesniej bo mialam cukrzyce ciazowa i urodzilam w 38tyg 🙂
a co do usg to mi co badanie zmieniala sie data porodu najwazniejsza i najbardziej prawdopodobna to jest ta ktora ci lekarz wyznaczyl na pierwszym badaniu

Natka85 napisał(a):

cześć Natka 🙂 wiesz przeważnie są różnice pomiędzy terminami z OM i tego z USG nie masz się co martwić -NORMA :P a dzidzia i tak wyjdzie kiedy będzie sama chciała 😁 wszystkie to przerabiałyśmy. Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę i cierpliwości 😉

Asiu super butki 🙂
ja mam 36-37 jak krasnal ☺️ 😁 a elegancie czasem kupuję i 35 ☺️ ale to już mają zaniżona numeracje 🙃

Elu podziewam 😘 Kochana, my dawno temu podjęliśmy decyzję że jak będziemy jechać za granice to razem albo wcale, no ale wiem teraz jak jest maluszek to jest całkiem inaczej 😞

Asiu ale macie pamiątkę!! piękna!! 🙂

ej no i co Wy? żadna nie zareagowała na znalezisko moje?? 😉 ej bo jak ten mój grochol przyjdzie to nie wiem czy od razu mam mu kopać w tyłek czy co robić 🙂

moja usnęła, nareszcie! jak to się dzidziolla musiała namęczyć przed każdym zaśnięciem....ech

Natka 🙂 uwielbiam ten temat hehe, ile razy to było przez nas wałkowane, no nie dziewczyny?
sugeruj się terminem z OM, tylko i wyłącznie. a to co mówi Twój gin przepuść troszkę przez palce. mój przykład "do 7go września pani urodzi, pani Agnieszko. na pewno, ciąza donoszona!absolutnie' i co? 😜 21 w dzień terminu została urodzona 🙂 hyh

buuterfly napisał(a):
Agaa , ale chyba nie sądzisz, że była tam jakaś laska i to jeszcze w pordzewiałych kolczykach 😁 Potrzebuję waszej rady. Zaraz wam wkleję , a wy powiecie co byście wybrały ok?

tak samo móżdzę :P

czekamy na foto 🙂

agus no co ty twoj M jest wierny jak pies 🙂
dzwon do mamy czy nie zgubila kolczyka? 🙂 albo przykleil sie do podeszwy i sama go przywloklas do domu 🙂

eee ale mój eM woli stare baby w pordzewiałych kolczykach 🙂

przyszedł i powiedział "no przecież, położyłem Ewkę spać, przyszła Anka i był dupcing" 🥴 😁 😁 dupek 😜 😜

Agaa napisał(a):
eee ale mój eM woli stare baby w pordzewiałych kolczykach 🙂

przyszedł i powiedział "no przecież, położyłem Ewkę spać, przyszła Anka i był dupcing" 🥴 😁 😁 dupek 😜 😜

a co ta za ania?
przełóż przez kolano i po dupe naczaskaj tylko tak pozadnie zeby mu sie dowciupow odechcialo 😁

• Mamusia
Moj.. spal.. az 10 min i wali kupe 😮
Mam nadzieje ze bedzie spal jeszcze 😜

Ela.. hmm ciezko mi powiedziec bo nie mialam nigdy takiej...
Moze leginsy albo jakeis grubsze rajstopy takie cos jak tam masz i koszula?? jakis pasek w polowie duze korale?

Agaaaa... kolczyk na podlodze.. zardzewialy.. iuuhhh zabic go 😜
hyhy moze sie przyczepil gdzies do buta czy spodni albo kogos z waszych gosci to jest 😜

nie wiem! cham i tyle 😜

ale skąd się wziął tak na serio ten kolczyk tam!? bo to nie mój, ja takich nie noszę! a głupio mi zapytać mojej matki 🙂 🙂 🙂

Elu dawaj to cochciałaś dać bo muszę się za obiada wziąć 😉

Ania8888 napisał(a):

Agaaaa... kolczyk na podlodze.. zardzewialy.. iuuhhh zabic go 😜
hyhy moze sie przyczepil gdzies do buta czy spodni albo kogos z waszych gosci to jest 😜

taaaa 😁

Aniu nadal Cię głowa boli? bo mnie od trzech dni ....rypie jak dzika 😞
ale dzisiaj plecki przynajmniej nie bolą!!

• Mamusia
W zabudowie by nie byla glupia... 😜
Ale jak ten to biala 🙂

A do wtorku sie okaze czy mieszkanie bedzie czy nie 🤪 bo ktos niby zaklepal i ma sie okreslic jak nie wezmie to chyba my sie tam wladujemy;Do ile sie uda z kredytami itd... 😉 zaraz wam przesle foto 😜

• Mamusia
🤪 🤪 🤪 🤪 MAADZIULAA 🤪 🤪 😘 😘 😘

Co slychac????? Jak mala?????

Te portki mi sie podobaja..
http://szafa.pl/c4580303-alladynki-japan-style-uniwersalny.html

O a to to mieszkanie 😜
dzikowate torszku 😜
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/547/03d08c54f61fe61a.jpg[/IMG][/URL]