Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej. W Tesco są za niecałe 8 zł soczki z bobo frut. My mamy jabłko malinka.
U nas jemy tak:
brokuł
pietruszka
ziemniak
marchew
kurczaczka kawałek
herbatniki
biszkopty
banan
jabłko
A do picia herbatki, mleczko, soczki, kompocik 🙂 Dupa z włosami...Musiała bym całe fest rozjaśniać żeby mi taki rudy wyszedł. Ale nie mam tych głupich pasemek i mam takie coś ala kasztan. Zdjęć nie robię bo tym dupnym aparatem gówno nie zdjęcia wychodzą. Dobranoc 😘

• Mamusia
No ba Asiu jasne, że tak. Ale jestem zmęczona. Ze trzy razy się budził w nocy. A jak Krystian spał już to się popłakałam. Zobaczyłam już w wyobraźni te wszystkie torby spakowane, moje i jego. Zobaczyłam jak nas odwozi do moich rodziców w pole . I nie dość, że muszę z własnego domu wyjechać to on też odjedzie. I się poryczałam tak mi się przykro zrobiło 😞
No dobra, ale dosyć tego...Mam ogromną stertę prania do wyprasowania i złożenia. I czekam na durnego listonosza. Na zewnątrz i tak śnieg i wieje wiatr. Będę sobie siedzieć w domku i sprzątać. Aguś zapraszam do mnie na obiadek. Dzisiaj smażony kalafior w bułeczce na masełku 🙂 I zupka pomidorowa.A ostatnim czasy ciągle mi zimno 😮 W domu ta sama temperatura co zwykle a ja marzne. wtulona w Krystiana, okryta kołdrą i mi zimno 🤨

• Mamusia
HEJ 😘
A u nas nocka dobra, raz sie budzil bo dydus wypadl i raz na jedzenie 😉
Teraz oglada bajke 🙂Mialam czas troche ogarnac i szamam sniadanko 😉
Ale cos mruczy wiec byla go drzemka muli 🙂

Asiu bedziemy tesknic ☺️
Elus nie plakaj 😘 😘 😘
Loli 😘

lece go uspic potem zagladne 😉

Elu i ja do Ciebie ide! na tego kalafiora! mniam!!!!!! 🙂

ech wiecie co? mój grochol jedzie do szpitala! cholera od paru dni jakiś taki przywalony chodził, mysleliśmy że to grypa będzie ale zaczął narzekać na ucho że źle słyszy i ma zatkane! kupił sobie jakieś krople i wieczorem mu zakropiłam. a dzisiaj rano wstaje! głos zmieniony, chrypa jakaś i zero słyszy na ucho 😞
do tego nie mówiłam Wam ale auto nam się znowu zjeb... pieprzony pechowy peugeot! coś z silnikiem... 😠 no i nie ma jak dot ego szpitala dojechać 😜 więc czeka na brata który pise prace mgr i nie ma czasu i pojadą na płukanie ucha! oby tylko to to było.

jak nie urok, to sraczka 🙂 a propo's sraczki to moja właśnie wali kupsztala 🙂 po dwóch dniach!! 🤪

Loli szkoda że nie piszesz tutaj o co chodzi, nie zawsze świeci słońce, zresztą widzisz u mnie, pare dni mega happy a teraz znowu coś!
ale takie jest życie...

Elu a Ty nie marudz dupo moja, tylko zwieraj poślady ( bez hemoroidu 😜 ) o przetrzymasz to 🙂 masz wyjscie? tak jak napisałaś, chcecie życ na wyższym poziomie to tak trzeba...jesteś zaprawiona w bojach, dasz radę przeca 🙂
a na długo on jedzie?

z chęcia bym się go pozbyła.
nie wiem co z tym uchem...jak wróci ze szpitala to Wam napiszę.

Aniu..bo Tyś jest niemal specjalista... 🙂
Ewa zrobiła kupsztala jak baran....takie bobki ciemne! czego za dużo? 🤢

• Mamusia
Marchewki banana??
Co jadla wczoraj?

Marcel wczoraj zrobil sraczke.... mega trawiasty zielen...- jagody nie bardzo mu sluza, albo sok malinowy.

Ale co mnie martwi to SMROD, FETOR normalnie tych kup.. taka kiszonka, konskim gownem za przeroszeniem wali... 😮 nie wiem czemu 😮

Zaraz przesle Wam cos 😜 bo na agu cenzura 😜