Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Anka przez Ciebie nie mogę dawać oklasków 😜 😜

a mieszkanie całkiem całkiem 🙂 ja lubie takie układy dziwaczne 🙂 super duze!! ile ma metrów?
i co? na własność czy wynajem??

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No dla mnie torche duze sie wydaje 68, to jest na osiedlu co buduje firma i na wlasnosc sprzedaje 🙂

No wlasnie chcialam powiedziec ze jak Ty juz nie pokaskasz to widze ze nikt 😜 i wlasnie teraz cofalam str i komu dalam rade to klasnelam 😜

AAA to Oliwka jeszcze na cycu?? 🙂 SUPER 🙂 A ile wazy?? FOTKE DAWAJ JAKAS 😁

Cześć dziewuszki ,co tam u Was kurcze nienadrobie WAS !Mały leży i opwiada i kupsztala wali a ja uczę się pisać na laptopie ehhhh z góry przepraszam za błędy .Powiedzcie mi czy wasze dzieciaki zaczynaja się same podnosić do góry????Bo mój wczoraj w fotelik podnosił się do siedzenia. 🤔

73cm???????????????? o jacie!! ale bęzdie z niej koszykarka!!! 🙂 🙂 🙂
myślałam że moja jest wysoka 🙂

Aniu to ile u Was takie będzie kosztować? czy za duże? no i dobrze! boskie jest i będzie WASZE!! 🙂

hej Iwcia 😘
oj moja bardzo...już ją zawsze przypinam bo pare razy nieprzypięta usiadła, a stała np na stole w tym bujaku...masakra! tak samo z półleżenia już się sama podniesie...a jak jej pomagasz to chce wstawać!
więc czekam tylko aż odstawimy ten zasrany filc i będziemy mogły szaleć...tak nie wiem czy nam wolno 🙂

• Mamusia
Hej Perelka 🙂
No wlasnie.. to samo chcialalm zapytac bo ja nie wiem co mam z tym akrobata robic bo on mi dzis by lezaczek na bok gibnol 😮 😮 dobrze ze bylam w pokoju.... Az mam strach go tam wkladac 😮

Bo to co wczoraj wyprawial i probowal z niego wstac to juz tam pal licho 😜

ooo no to super silna dziewczynka 🙂.W sumie nie wolno jeszcze stawiac na nogi ja dwa tyg temu malego u lekarza postawilam na sekunde zeby mu gacie podciagnac a ta z rykiem na mnie ze nie wolno,byscie widzialy jaki on ma teraz fryzz hehe 😁

Aniu świetne mieszkanko!!!!!!!!!! bombastyczny układ strasznie mi się podoba1!!!!!!

cześć Sioperka super Oliwka rośnie 🙂))) a jak Ci śpi po cycu?? bo my ostatecznie kilka dni temu przeszłyśmy z Igą na butlę bo gad wstawała w nocy 5-6-7 razy na jedzonko 😲 😲

Ela fajniutka kuchnia ale ja chyba nie wzięłabym białej 🙃

Perełka ładnie Pawełek szaleje 😁

dobra lecę do swojej bo już "woła" 😉

Aniu no to uwazaj tam na niego ,sioperka bedzie modelka z niej 😉 moj jeszcze sam nie siedzi bula sie hihi ale wstawac chce wszystko na odwrot robia gada jak najety.Zwlaszcza o 6 nad ranem

ojej jaki ruch 🙂
u nas z ząbkami to hmm...na pewno ma Marcelek, na pewno Igunia i Kubuś?
nie pamiętam czy ktoś jeszcze 🙂

moja jak dzikus zjadła obiad: ziemniaczek,marchewka,brokuł i kawałeczek kurczaczka!! 🙂 wpieprzała jak dziki osioł 🙂 ale zaraz potem płacz...i zjadła jeszcze 100mleka! o co chodzi 🙂

chwała temu kto wymyślił blender! mam nowy od trzech dni i po prostu jestem zachwycona 🙂 wcześniej rozdrabniałam widelcem i małej się cofało...a teraz? rewelka! 🙂

co jeszcze można dawać?
ziemniak
marchewka
brokuł
kalafior
i?

Agaa napisał(a):
ojej jaki ruch 🙂
u nas z ząbkami to hmm...na pewno ma Marcelek, na pewno Igunia i Kubuś?
nie pamiętam czy ktoś jeszcze 🙂

moja jak dzikus zjadła obiad: ziemniaczek,marchewka,brokuł i kawałeczek kurczaczka!! 🙂 wpieprzała jak dziki osioł 🙂 ale zaraz potem płacz...i zjadła jeszcze 100mleka! o co chodzi 🙂

chwała temu kto wymyślił blender! mam nowy od trzech dni i po prostu jestem zachwycona 🙂 wcześniej rozdrabniałam widelcem i małej się cofało...a teraz? rewelka! 🙂

co jeszcze można dawać?
ziemniak
marchewka
brokuł
kalafior
i?

a dalas jej popic herbatki po tym jedzeniu? bo moze przez to plakala bo jej sie pic chcialo .

kalafior to chyba za wzdymajacy troche? ja jeszcze daje szpinak i jutro chce dac pierwszy raz marchewke z ryzem.