Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

już tłumaczę genezę powstania tej 'kropki' od Loli 🙂
kropka od Loli jest niejako jak 'zakładka' u kwietniówek 🙂 pewnei wdiziałyście.

sposób dobry, będę go praktykować jak nie będzie czasu żeby pisać 😉

Aniu idz koniecznie! bo to bardzo dziwne...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):
już tłumaczę genezę powstania tej 'kropki' od Loli 🙂
kropka od Loli jest niejako jak 'zakładka' u kwietniówek 🙂 pewnei wdiziałyście.

sposób dobry, będę go praktykować jak nie będzie czasu żeby pisać 😉

Aniu idz koniecznie! bo to bardzo dziwne...

😎

• Mamusia
A mój o dziwi grzeczny dzisiaj. Zjedliśmy jabłuszko z bananem, marchewka i herbaitniczkiem. Obiadek już się szykuje.A ja kawkę piję 🙂 Rozcięłam przez nią palec o filtr do ekspresu 😞 Ałć...
A mówiłam wam, że ta mata co kupiłam jest niekompletna? A sprzedawca nie odpisuje? Patrzcie co mu napisałam:
Witam,
czy raczą państwo w końcu odpisać na moje maila dotyczące maty edukacyjnej jaką u was kupiłam czy mam od razu zabrać się za wystawienie komentarza adekwatnego do sytuacji?
Pozdrawiam 🤪 🤪 🤪 🤪

Ewa zrobiła drugą kupę w miarę normalną 😜 także mama sie cieszy hyhy

Elu, zamówiłam ten bieżnik i jeszcze taki teflonowy komplet sztućców i razem 36zł! z przesyłką 🙂 więc znowu mama sie cieszy 😜

a mój grochol wrócił niedawno ze szpitala, oczywiście wściekły, bo się nabiegał po całym szpitalu, bo go źle kierowali i jak już w końcu trafił do przychodni larygnologicznej i łaskawie pani doktor się zjawiła to podobno 12 sekund spojrzała mu do ucha i mówi 'noo, zapalenie ucha' i tyle. dała mu antybiotyk. dziwne nie? myślałam że przepłucze! może jej się nie chciało... 🤢

a ja sama dostaje coraz to większej qrwicy że te moje 'koleżanki' nie przychodzą!! nakręcam się i myśle co bym im nie walnąć jakimś smsem chamskim...ale chyba to pieprze 😠

Eluśka, a ja mam pytanie do Ciebie. zresztą...nie tylko ja, ale to jak będziesz 🙂

• Mamusia
Do której Eluśki mowa? 😜
Hahahahaa 🤪 Patrzcie co odpisał 😜
Witam

Tak, zgodnie z opisem w zestawie powinny się znajdować dodatkowy element doczepiany do Palmy (listek z dwoma motylkami)

Pomimo niesprawdzenia przesyłki podczas odbioru nie sadzę że w/w element został celowo wyciągnięty z przesyłki .

Wierzymy że paczka była nienaruszona a elementów faktycznie nie było wśrodku.

Cała procedura z przyjazdem i wypisywaniem protokołu przez kuriera trwa kilka dni a wartość elementu jest znikoma.

Cały proces mógł by trwać nawet trzy tygodnie (7 dni protokół + 14 dni na odp. reklamacyjną )

Związku z tym w drodze wyjątku wysyłamy brakujący element na adres z formularza zakupu allegro

Pozdrawiam Michał Bednarz

no Ty jesteś Ela, ewentualnie baterflaja, a Eluśka to Eluśka - cycata 😜 😜
chociaż Ty też cycata...hmm
no ale chodzi o Elżbietę L. 🙂

w drodze wyjątku? 😮 żałośni są! tyle sie napisał borok!
jak by paczka była naruszona to byś jej nie odebrała, no hallo!
ech ważne żebyd oszły motylki 🙂

• Mamusia
hej ja tylko na sekunde mam newsa ze szok
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOJA TEŚCIOWA BĘDZIE WRZEŚNIÓWECZKĄ 2011!!!!!!!!!!!!!!!!KUMACIE SZOK...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😮 😮 😮 😮
.......ale nie szukajcie jej na forum jest na to zbyt dojrzała ha ha ha 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 wkońcu 40 w tym roku na karku..!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
agaa jak ona przyszła to mnie nie było w domu i odebrała sąsiadka moja. Starsza pani. Aaaaa tam ważne, że wyśle 🙂 Loli, a Ty co się tak tylko cieszysz? Mowę Ci odebrało? 😉 Napisz coś bo dziwnie tu bez Twoich rozmów z Agulcem 😜
Rozkazuje Ci!!!!!!!!!!!!!! PISZ 😁

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁllllllloooooooooooooooooooooo Sioperka 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ale hardcore 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ze wszystkim musi Cię naśladować 🤪 🤪 🤪 Szokens normalnie 😮

no ☺️ ☺️ ☺️ takie czasy to były jak wpisywałam kto będzie miał dziewczynkę a kto chłopca...ach 🙂

brawo Loli, brawo, robisz postępy 😁

• Mamusia
he he chyba ich zabezpieczenie zawiodło.........żal tyle lat praktyki i taka wtopa.............kurde albo faktycznie spapugować musiała ha ha ha ha 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
ale ja tam ogólnie się cieszębo moze później jak ona bedzie na wychowawczym to ja jej Oliwk e do pilnowania tez podrzucęi szybciej wróce do pracy he he 😜

nieźle 🙂 i tyle lat różnicy między Twoim mężem a tym dzieciątkiem 🙂
haha to będziesz miała mini szwagra lub szwagierkę 😁

a hmm jak się zabezpieczali że metoda zawiodła? 🙂

noo...wtedy to się chciało nachlać a nie można było, a teraz można a niema qrwa z kim! 😠

• Mamusia
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://i2.pinger.pl/pgr39/71599e090009c42c4991c80f/smieszne1111si6.jpg&imgrefurl=http://pitu.pinger.pl/a/2009/2/10/p/2&usg=__Ybi0cAvaTtank6mp6q8C7TtCndU=&h=625&w=420&sz=58&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=lBz4PUgUd7hSjM:&tbnh=142&tbnw=98&ei=hQ9MTaWXL82WhQeS-9G3Dg&prev=/images%3Fq%3Dsmieszne%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=696&vpy=51&dur=229&hovh=146&hovw=98&tx=99&ty=126&oei=hQ9MTaWXL82WhQeS-9G3Dg&esq=1&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:3,s:0

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://ak4sha.wrzuta.pl/sr/f/6EmPhYsivpw/klawiatura&imgrefurl=http://ak4sha.wrzuta.pl/obraz/6EmPhYsivpw/klawiatura&usg=__oBymqEj6ioCdlSt9OzLukcqZJyc=&h=338&w=450&sz=24&hl=pl&start=41&zoom=1&tbnid=4Q7TK_xUVMabtM:&tbnh=133&tbnw=170&ei=pw9MTaDGIMGLhQeb8dnHDg&prev=/images%3Fq%3Dsmieszne%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:10%2C798&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=376&oei=hQ9MTaWXL82WhQeS-9G3Dg&esq=3&page=3&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:41&tx=101&ty=56&biw=1280&bih=589