Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
admin napisał(a):
Loli napisał(a):
Jaka pogoda w czestochowie ?
Do 12-stej super, słońce świeciło, a później to szkoda gadać.....

Hehe u mnie tez szaro oraz ponuro.... hmm niedaleko czestochowy mieszkam tzw. jest kawalek ale nie az tak duzy 😉 w Rabce Admin nie byl :> ??

Loli napisał(a):
Hmm sama nie wiem ciezko powiedziec, a jak to dziala ? jak sie wchodzi na kazdy inny watek to sa inne kamerki ? i inne osoby ? z danego miesiaca?

A na czym by mialy polegac te video pamietniki ?

Jeszcze tego nie zrobiłem, te kamerki u góry to wstęp do całego projektu BRZUSZEK ON-LINE. Myślę, że będzie to wyglądało podobnie jak zwykły blog; np. w kalendarzu ciąży będzie przycisk tylko dla zalogowanych - NAGRAJ WIADOMOŚĆ i tyle - przy każdym tygodniu ciąży każda z Was będzie mogła pozostawić jakiś ślad po sobie.

Loli napisał(a):
A i mam jeszcze jedno pytanie czy te reklamy pomiedzy postami sa potrzebne ? wsumie sie juz przyzwyczailysmy ale na poczatku bylo to lekko drazniace, czy to sa platne pewnie reklamy ?
płatne, jak każde. Z czegoś muszę finansować te techno-nowinki 🙂 ale co do reklam pomiędzy postami jeszcze się zastanowię.

• Mamusia
Hmmm no wsumie wydaje mi sie ze mozna bylo by sprubowac 🙂
I puzniej zrobic jakas sade 🙂 i by sie okazalo ile brzuszków korzysta z tej uslugi 🙂

Ale fajnie by bylo gdyby sie zrobily osobny TEMAT-WATEK = gdzie mozna by bylo wpisywac dziewczyny ktore urodzily i gratulacje 🙂
Bo to mi sie wydaje niepotrzebne zeby obciazac tak serwery i zapychac niepotrzebnymi stronami brzuszek puzniej watek ciezko usunac!
Nie warto zrobic pozadku ?

• Mamusia
admin napisał(a):
Loli napisał(a):
A i mam jeszcze jedno pytanie czy te reklamy pomiedzy postami sa potrzebne ? wsumie sie juz przyzwyczailysmy ale na poczatku bylo to lekko drazniace, czy to sa platne pewnie reklamy ?
płatne, jak każde. Z czegoś muszę finansować te techno-nowinki 🙂 ale co do reklam pomiędzy postami jeszcze się zastanowię.

Ahaa tak myslalam 🙂
Chcialam sie tylko upewnic 🙂

Loli napisał(a):
Hmmm no wsumie wydaje mi sie ze mozna bylo by sprubowac 🙂
I puzniej zrobic jakas sade 🙂 i by sie okazalo ile brzuszków korzysta z tej uslugi 🙂
Ale fajnie by bylo gdyby sie zrobily osobny TEMAT-WATEK = gdzie mozna by bylo wpisywac dziewczyny ktore urodzily i gratulacje 🙂
Bo to mi sie wydaje niepotrzebne zeby obciazac tak serwery i zapychac niepotrzebnymi stronami brzuszek puzniej watek ciezko usunac!
Nie warto zrobic pozadku ?

Co do serwerów, to spoko - wytrzymają jeszcze baaaardzo dużo 🙂 A jeśli chodzi o ilość treści, to myślę, że im więcej treści, tym więcej odnośników w Googlach do Brzuszka. Co do porządku, to faktycznie, jest bajzel ale i na to przyjdzie czas.

• Mamusia
hej, hoł i czołem 🙂
moje uzależnienie od brzucha wygrało i kupiłam "palec" z internetem taki zeby ladowac. Strasznie wolno chodzi ale nie wiem czy to net czy komp mi tak siadl.
A widze ze Loli znowu z adminem swiruje hehe

Loli 😘 co tam?

• Mamusia
A wogole ze tak moge spytac 🙂
Jakim celem bylo otworzenie dla Pana takiego forum ? jest Admin moze lekarzem :> ??? ze takie zainteresowanie wobec dzieci,ciazy,kobiet itp ?

A bajzel sie posprzata 😁 niech Admin nam da jakies hasla 😁 to wrzesioweczki tutaj zrobia pozadeczek 😁 raz dwa odkupimy od Admina serwer 😁 jaka cena : ??? hahahah