Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej 🙂
Ela dla Franusia duzo buziakow na piaty miesiac. Od dzis bedzie bardzo grzeczniutki hehe 🙂
Ja od rana postanowilam nie wlaczac brzucha tylko porobic co mam do roboty zeby sie wyrobic, bo znow nie porobie jak wlacze. Wiec ja do porzadku doprowadzona-po ciezkiej kaszlącej nocy, obiadek zrobiony, posprzatane, poprane wiec bede mogla spokojnie popracowac.
Młody właśnie wstał i wygina sie na kocyku i probuje dosiegnac grzechotki. Specjalnie kłade mu troszke dalej zeby nie mogl siegnac i tak kombinuje ze w koncu na tym brzuchu sie przesunie i jej dosiegnie. Ale za to jaki szczesli wy potem ze ja ma hehe 🙂
A po kapieli to u nas roznie teraz. Mlody nigdy nie plakal jak go ubieralam, chociaz ostatnio jak sie poprzestawial z ta kapiela to troszke poplakiwal a jak mu dalam smoka to spokojnie lezal i czekal az go ubiore. Na szczescie teraz juz nie ryczy w kapieli wiec wraca do normy.
A mi dzis snila sie Ewunia, jak to z Kuba szli na spacer hehe. Powaznie, tacy malusiency ale chodzic umieli no i randkowali hehe tylko ze sie kurde obudzilam przez ten kaszel. Ale mam nadzieje ze kiedys to dosnie, bo fajniusi sen i czulam jak sie przez sen usmiecham.
A i wczoraj z telefoni wygralam voucher na zakupy na 15 funtow w bodyschop hehe wiec poszaleje 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwwwa niezły sen 🙂 moze proroczy, kto wie 🙂

Loli to sekunda, już szukam

Dosik a Ty coś w takim dobrym humorze znowu? 🙂

Ewka postanowiła nie spać...perdoli to wszystko 🙂 i sobie ryczy....niuc nie zrobie, ma sucho, jest najedzona i ryczy...trudnoooo 🙂

Elu nie wiem, może, ale pić nie chciała z butelki teraz herbatki...więc może, kto wie...
ale miałam nerwa, bo szłam do niej z tą herbatą i uderzyłam palcem u nogi o stół...pewnie wiecie co to za ból...jeszcze w ten mały palec! już któryś raz! 😞 złamie sobie go kiedyś. i uhh a potem ona nie chciała pić...masakra, ale przeszło mi. to nei jej wina przecież 🥴

Ela to czekamy na foto relację 🙂

Dosik no nie takie rano bo już przed 12 także jest postęp 😁

ech to jest to foto co loli prosiła, hebanowa czerń 🙂
wybaczcie że zamazane ale nielubie tego foto, mam na nim uśmiech jak głupek i syfa na czole, którego też zakryłam hehe 🙂 🙂
[URL=http://img197.imageshack.us/i/img0494aaaa.jpg/][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/6707/img0494aaaa.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]