Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Marta? Iwa nie maarta 🙂 ale opisane rzeczywiście bosko 😁

wróciłyśmy zes zczepienia. mała ok. waży 7,6kg i mierzy...73cm! jeszcze metr i będzie taka jak mamusia 😜
jęknęła przy drugiej i przy trzeciej szczepionce, po tej ostatniej w oku pojawiła się łza, ale dzielnie jej z niego nei wypuściła 🙂

dostałyśmy też bebilon pepti 2 🙂

aaa i powiedziała żeby ABSOLUTNIE nie dawać mleka z kartonika!....jak już to takie z bebilona czy inne, ale łaciate odpada kompletnie bo to sam syf! no i że skazy nie ma, skoro jej się po danonku nic nie zrobiło...ale mam uważać i eksperymentować i właśnie powoli działać z tym mlekiem normalnym. ale bardzo powoli....

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
A ogoreczki z Polszy hehe,
jak jechalismy samochodem to wzielismy pare sloiczkow z domu. Moja mama robi juz takie gotowe potarkowane do sloikow. Pycha. A moja siostra kupuje ogorki kiszone w polskim sklepie.
A schaba ostatnio kupilam na the bowlu (chyba tak sie pisze), macie tez cos takiego? W niedziele u nas taki jakby pchli targ i tam staje rzeznik ze swiezym mieskiem. I wyczail ze my Polaki i do nas lamanym polskim "szwinie mam, szwinie mam" i za duzego kuraka i 1,5 kilo schabu plus 4 steki mi dorzucil zaplacilam 10 funciakow. Wiec co niedziele bede tam kupowac. A tam pieszo mam okolo pol godzinki 🙂

nie nie mam czegos takiego.

• Mamusia
Ja to nigdy nie dam Oli mleka angielskiego bleee.... takie paskudztwo , a tak smierdzi ze szkoda gadac !

tak samo z mieskiem 😞 masakra jakas.. ja sie jej boje dawac tutejsze miesto bo to gowno takie ze szok !

I sie wlasnie zastanawiam z kad jej wziasc jakas ladka kurke.. zeby zjadla

• Mamusia
Loli no ja dlatego kupuje u rzeznika mieso. Musisz obczaic bo to sklepowe to smierdzi. A baran jak smierdzi strasznie. Nie wiem jak ja go Kubie dam. A juz napewno nie lyzeczka hehe bo sama bede smierdziec jak kroliki smierdza. Tak mi sie kojarzy.
No mleka tez mu nie dam takiego, ja w pl sklepie kupuje, bo masakra jakas. No ale laciate wiec maly na mleko troche poczeka. Nie bede mu teraz dawac.
A co sie czepiacie. Marta to ladne imie 🙂

a dlaczego ja napisalam marta juz sie tlumacze ☺️
gadalam z kolezanka marta przez tel i chyba tak mi sie skojarzylo przepraszam iwwa z pomylke 😘

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Loli no ja dlatego kupuje u rzeznika mieso. Musisz obczaic bo to sklepowe to smierdzi. A baran jak smierdzi strasznie. Nie wiem jak ja go Kubie dam. A juz napewno nie lyzeczka hehe bo sama bede smierdziec jak kroliki smierdza. Tak mi sie kojarzy.
No mleka tez mu nie dam takiego, ja w pl sklepie kupuje, bo masakra jakas. No ale laciate wiec maly na mleko troche poczeka. Nie bede mu teraz dawac.
A co sie czepiacie. Marta to ladne imie 🙂

DZIEKI IWWWA WLASNIE JEM PIERSI ZE SAINSBUREGO :p COS MI ZASMIERDZIALO :]

iwwwa napisał(a):
Asia, Marta moze byc, bardziej mi sie podoba 🙂
I ciagle ktos mi oklaski moje ujemne zabiera zamiast dodawac 😞

to od dzisja dla mnie jestes marta haha

• Mamusia
Ela a macie szczepienie jakos na czasie?
Wiesz co jak dostaniesz te kropelki to mu na spiochy czy w co tam ubrany pokrop. Ja mu rano zakropilam i efekty juz widac. Jeszcze troche leci ale duzo mniej. One sa od 3 miesiaca. Nie te normalne tylko takie pomaranczowe opakowanie.
No i kropie mu nasivin krople do nosa.

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No Loli pisalam dzisiaj tu ze konkurs jest! Kto ma najwiecej oklaskow ujemnych ten wygrywa. Narazie prowadze. Tylko nie zamieniajcie swoich na ujemne bo przegram 😞

aha , no to sory bo ja ci raz dalam zielonego kciuka dzis 🤨 wybacz 🤔 od dzis bede dawala czerwone 😁
A z kim ten uklad masz? i konkurs ? kto jeszcze w nim utrzestniczy ?

Z/w Faja ? iwaa? idziesz? bo ja lece?