Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no wiesz właściwie tak...o satysfakcje 🙂
no nie wiem co z tymi mailami, posłałam do wsyzstkich kontaktów jakie mam w mailowej skrzynce co nawet poszło do jakiejś firmy która mi automatem odpisala:
DZIEKUJEMY ZA ZAINTERESOWANIE SIĘ NASZA OFERTA PRACY. SKONTAKTUJEMY SIE TYLKO Z WYBRANYMI OSOBAMI
🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ja jak opadam z sil a maly ryczy i nie moge go uspokoic to klade go w bezpieczne miejsce i na minute wychodze do drugiego pokoju, zeby nie przejmowal neerwa i ode mnie. Maluchy placza bo cos jest nie tak. Moze Olenka widzi ze jestes zdenerwowana i przejmije to od Ciebie i dlatego placze.
Ja sobie obiecalam jeszcze dlugo przed ciaza ze nigdy ale to przenigdy chocby nie wiem co sie dzialo nie uderze swojego dziecka. Ja bylam non stop bita wiec wiem co to znaczy. I tego sie trzymam

dwoma 🙂

każda z nas na pewno zna ten moment kiedy nerwy puszczaja, a Ty jesteś do tego wkurzona na B, to się nie dziwie. mi też się zdarzy krzyknąć na Ewę 'CICHO' 🙂 NO I ? dalej robi swoje 🙂 nie kuma i tyle 🙂
jak mi tak marudzi mocno, to biore jej zmieniam miejsce, np teraz, była w swoim gniezdzie z zabawkami i marudzi, no to już leży pod matą...

• Mamusia
aaaaaaaaaaaaale sie znowu wkurwilaaaammm 😠 😠 mieszkanie zajebiste w huj!!!!!!!! atesciu kreci kurwa znowu ze za wysoko ze za goraco latem.. e on nie przyjdzie do nas yle ze mamy poczekac sobie 2 lata az wybuduja 😮 😮 😮 😮

to niech nie przychodzi kurwaaaaaaaa

no patrzcie bede ryczec jak karol sie nie zgodzi.. kuchnia zostahje
http://www.najdom.pl/ogloszenie/sprzedaz-52-rawicz-3142503
blisko przedszkole szkola jeziorko sklepy rynke.. nosz kurwaaaaaaa

• Mamusia
Loli to daj jej cos. Zainteresuj ja. Napewno cos ja zaciekawi. Moj tez wiecznie by tel chcial i czasem tez marudzi bo mu nie daje. Ale staram sie go czym innym zaciekawic. Ostatnio jak chcial tel i marudzil to dalam mu jednorazowke-reklamoweczke i mial robote bo mu sie spodobala.

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
aaaaaaaaaaaaale sie znowu wkurwilaaaammm 😠 😠 mieszkanie zajebiste w huj!!!!!!!! atesciu kreci kurwa znowu ze za wysoko ze za goraco latem.. e on nie przyjdzie do nas yle ze mamy poczekac sobie 2 lata az wybuduja 😮 😮 😮 😮

to niech nie przychodzi kurwaaaaaaaa

no patrzcie bede ryczec jak karol sie nie zgodzi.. kuchnia zostahje
http://www.najdom.pl/ogloszenie/sprzedaz-52-rawicz-3142503
blisko przedszkole szkola jeziorko sklepy rynke.. nosz kurwaaaaaaa

Kurwa Anulka takie mieszkanie 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 no wez nie pierdol tylko lec je bukuj ! bo puzniej ciezko ci bedzie cos takiego znalesc w takim standardzie mowie ci ! ja zajebalam z moim bo bysmy juz dawno mieszkanie sobie w nowym mieszkaniu :/

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Loli to daj jej cos. Zainteresuj ja. Napewno cos ja zaciekawi. Moj tez wiecznie by tel chcial i czasem tez marudzi bo mu nie daje. Ale staram sie go czym innym zaciekawic. Ostatnio jak chcial tel i marudzil to dalam mu jednorazowke-reklamoweczke i mial robote bo mu sie spodobala.

tak jednorazowka zawsze sie spr..
naspacer chyba nie ide...

boszszee jaka jestewm do dupyyy.. okres wisi nade mna