Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ej laski kupilam farbe bo szamponetek nie bylo :

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/51R%252BBChu5HL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/Clairol-NicenEasy-Colourant-Natural-Burgundy/dp/B001RYOMN4&usg=__hodl8v7D8j9PX7csmfme1gPeiRI=&h=300&w=300&sz=17&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=SHzq27gW1g7NvM:&tbnh=143&tbnw=141&ei=l5h0Te_bBYuwhQf_jck8&prev=/images%3Fq%3Dclairol%2Bdark%2Bburgund%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:10%2C342&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1012&vpy=37&dur=723&hovh=225&hovw=225&tx=159&ty=150&oei=l5h0Te_bBYuwhQf_jck8&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:20,s:0&biw=1280&bih=589

taki kolor farbowac? bo jak cos to ide zaraz do lazienki 😁
Bo moj dzis w domu....

haha Ela to może ten komendant zagłosuje na Ewe? 🙂 🙂 🙂
PAMIĘTACIE PRZEMKA Z czata? 😁 kiedy to było w sobotę? 😁

Loli bo Ty głosy przynosisz 😁

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Loli rób 😜 Odrosną...A jak się nie spodoba to leć po szampon przeciwłupieżowy 😁

Myslisz? tez mi sie masakrycznie podoba ten kolorek 😁
A dlaczego szampon przeciw lozpiezowy ?
Dziala to jakos na farbe stala ?
Niby kolezanka mi mowila, ze jej kolezanka tez farbuje tymi farbami bo ma juz troche siwe wlosy tylko ze ona na jakis ciemny blad farbuje to mowi ze po 3 miesiacach musi farbowac bo jej schodzi ta farba...

wiem żę Asia byłą ze mną na pewno, druga to Ania??
siedzimy na czacie u nas i wchodzi gosc, okazało sie że to ten facet co szuka swojej żony, bo coś na niego podobno pisze na forum 🤪 i mi na Ew zagłosował przy okazji 🙂

• Mamusia
Każda farba blaknie. A szampon p. łupieżowy ją jak by ściąga. A psy znaleźliśmy na poboczu i kłóciliśmy się z jednym pałkarzem debilem aż jebłam mu słuchawką bo powiedziałam,że jest nienormalny i bez łaski poszukam pomocy gdzie indziej. To potem komendant innego posterunku zadzwonił i mi udzielił informacji 😁 A ja robię kolejny bazarek żeby zebrać pieniążki dla psiaków 🙂

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Każda farba blaknie. A szampon p. łupieżowy ją jak by ściąga. A psy znaleźliśmy na poboczu i kłóciliśmy się z jednym pałkarzem debilem aż jebłam mu słuchawką bo powiedziałam,że jest nienormalny i bez łaski poszukam pomocy gdzie indziej. To potem komendant innego posterunku zadzwonił i mi udzielił informacji 😁 A ja robię kolejny bazarek żeby zebrać pieniążki dla psiaków 🙂

Elu hedenszolders 😁 moze byc w wszelki wypadek 😁