Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ty coś się za bardzo do mnie upodabniasz, niedobrze na tym wyjdziesz, wiesz? 😜

ech bo mi zaś na ambicje jedzie że ona nie jest taka najfajniejsza...głupol ze mnie:/

• Mamusia
Ale kazdy pewnie kto nie jest na pierwszym miejscu tak mysli, kochamy swoje dzieci najbardziej na swiecie i wydaje nam sie ze sa najpiekniejsze i ze wszystkim musza sie podobac jak nam. A jak jest inaczej to nerw. He he, nie martw sie to samo bym miala. Zobacz dzis 6 dzien konkursu a jest ok 280 glosow co daje ok 47 glosow dziennie. To malo? Badz dumna!
Czyli jesli sie to utrzyma do 31 marca to minimum powinno byc 1457 glosow 🙂

no...musze się oswoić z tą myślą 🙂
ale wkurza mnie to bo miesiąc taki długi a ja się nadal dwoje i troje zęby zdobywać punkty,a gdzie tam koniec....

dzien doberek
glosik oddany o 1:00 w nocy 🙂 a Aga na pocieszenie otworzylam strone konkursowa i pokazalam mojemu (nie wiedzial jak wyglada ewa) i zapytalam sie go na ktore zdjecie by zaglosowal i odrazu pokazal na to z ewcia mowi ze super fotka a ja do niego ze to dziewczyna adasia 🙂
powiedzala ze bedzie glosowac codziennie z pracy 🙂
a moje chlopaki poszly na spacer 🙂

• Mamusia
Krystian też powiedział, że jak by nie wiedział czyje to dzieci itd to by na Ewę zagłosował bo twierdzi, że to zdjęcie coś mówi. Że jest bardzo śmieszne, a nie że leży tylko dziecko i tyle. Wróiliśmy z Pepco. Robię dla was zdjęcia łupów 😁

• Mamusia
Za 30 zł tam dla dziewczynek to są cuda. Dla chłopaków jest mniej rzeczy. Ale np bardzo ładne body z hello kitty tam były. Czerwone na długi rękaw i biały kitty za chyba 19,90. I dużo innych rzeczy np do domu. Trzy pary nożyc za 6,99 kupiłam. A Krystian bokserki za 6,99. Wiadomo, że jakość nie jest powalająca, ale kurde...Dzieciaki tak szybko rosną, że nie opłaca się kupować jednego pajaca za 32,90zł-tyle średnio u mnie kosztuje zwykły pajac. A w Pepco 9,90 😮 Zaraz dodam zdjęcia. A ściągam sterowniki do telefonu bo chciałam coś jeszcze wam pokazać 😜 I mam pifffko ☺️ Krystian mi kupił z okazji, że wyjeżdża hehehehe 😁

znalazlam jedno pepco w warszawie ale dosyc daleko ode mnie 😞 wiem ze napewno jest tam gdzie moi rodzice mieszkaja wiec napewno sie tam wybiore 🙂

EJJ super ciuszki!
no tylko czy ja wiem czy tak tanio mi wyjdziejak pojade do tego pepco do piekar, bo mam daleko...
ale mam dośc dzisiejszego dnia 😞

Agaa napisał(a):
EJJ super ciuszki!
no tylko czy ja wiem czy tak tanio mi wyjdziejak pojade do tego pepco do piekar, bo mam daleko...
ale mam dośc dzisiejszego dnia 😞

😞