Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ela ta Twoja szkoła...masakra, ale jednak to oddech od codzienności...może bym i chciała?;/

Asiu huh...no to nieźle 😞 ale taka szybka reakcja by była?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa napisał(a):
Ela ta Twoja szkoła...masakra, ale jednak to oddech od codzienności...może bym i chciała?;/

Asiu huh...no to nieźle 😞 ale taka szybka reakcja by była?

no tez sie zdziwilam ale od wczoraj mogl juz to strawic wiec wszystko mozliwe a nic innego mu nie dalam wiec to chyba ten szpinak 😞

Agaa napisał(a):
nosz kurwa gdzie ta tabelka????????????????????????????????
zaraz się wkurze!
ide ziemniaki obierać!
bo mnie rozniesie!
kurzyć~!
fuck!
😜

moje sie juz gotują 😁
ide przygotowac wsio.

Agaa napisał(a):
nosz kurwa gdzie ta tabelka????????????????????????????????
zaraz się wkurze!
ide ziemniaki obierać!
bo mnie rozniesie!
kurzyć~!
fuck!
😜

jeszcze raz przepraszam ale taki mi poprawiasz humor tymi wscieklymi postami ze placze ze smiechu 🙂 wiem dziwna jestem 😜
wyobrazam sobie ciebie jak sie wsciekasz 🙂

ja wiem co dzisiaj wieczorem zrobie...napije się alkohlu. obojętnie jakiego. ostatni raz odstresowałam się w środe tydzień temu! i chyba tego mi trzeba...chyba 🥴
łooo jak mi padło 😞

Agaa napisał(a):
ja wiem co dzisiaj wieczorem zrobie...napije się alkohlu. obojętnie jakiego. ostatni raz odstresowałam się w środe tydzień temu! i chyba tego mi trzeba...chyba 🥴
łooo jak mi padło 😞

takkkkk ja dzisiaj pije bo znajomi wpadaja pomysle o tobie i wypijemy razem 😘 😘 😘

• Mamusia
agus zapraszam do mnie na naleweczke :P
ja zadnej tab z zebami nie widzialam ;( ale wiecie co, moja nie ma zeba :P kiedys wam mowilam ze ma ale to byl ząb widmo, bylo biale twarde i tak jakby 3 na dole ale juz tego nie ma. cholera wie co to bylo :P bylam w szoku jjak to odkrylam. takze moja jest bezzebna dalej ale juz chyba nie dlugo bo wszystko mi gryzie i slinotok straszny

• Mamusia
Uwierz mi, że ta jest serio ohydna. Jakąś starą margaryne mi sprzedali. Nie dość, że się zważyła to śmierdzi 🤢 bleee...Czekam na pierwszą miłość, a Krystek na zakupy pojechał. Mówię do niego, że ma nie jechać na tą piłkę. A on, że no ja wiem...Że ty chora jesteś, że ciągle sama, że mam ci pomóc itd 🤪 No jaki mądry 😜 I jeszcze do mnie, że zrobiłam pyszne kluski. Że o niebo lepsze od jego matki....

• Mamusia
Ania ja tez mialam to samo. Chwalilam sie tu ze Kuba ma zeba i ze dziwne ze trojka i bylo miale wystajace przez kilka dni i ostre i wsiorbalo to. Ja nie wiem co to bylo. Wiec narazie tez jestesmy szczerbaci 🙂
Elka mi sie tak karpatki chce ze bym nawet stara zezarla. Dzisiaj w ogole mam jakis zarloczny dzien. Co chwile bym cos w gebie mietolila. 🤪
Brzuch mi spadl i zostala pomarszczona skora. Tzn jest jeszcze oponka ale duzo mniejsza a ta skora eh... czy tam ech... wsio mi ryba
Alka no widzisz kurde mole jakiego masz fajnego prawie meza hehe

• Mamusia
Jaaaaaaaaaaa.....Mówię wam. Marysia z pierwszej miłości w ciąży pewnie jest 🤪 Och to moje życie seriale, internet i marudzenie...Stara babcia jestem 😁
Laski to pijta, pijta....Za moje zdrówko, żeby gile odejszyły w zapomnienia z mego nosa hehehe 😜

• Mamusia
iwwwa to były zęby widmo 😁 śmieszne :P moja ola juz tak zuca zabawkami ze padam, specjalnie wsyzstko wywala a ty sie matka schylaj i podawaj bo jak nie to darcie, no ale te dzieciaki maja zabawy, na prwade smieszne :P tesciowa przyszla ja popilnowac , powiedzialm ze ide pisac prace mgr 😁 a siedze na forum LOL 😁

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Jaaaaaaaaaaa.....Mówię wam. Marysia z pierwszej miłości w ciąży pewnie jest 🤪 Och to moje życie seriale, internet i marudzenie...Stara babcia jestem 😁
Laski to pijta, pijta....Za moje zdrówko, żeby gile odejszyły w zapomnienia z mego nosa hehehe 😜

Ela 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 o tym samym pomyslalam jak powiedziala Kindze ze juz nie moze gadac 😁

Loli wiem, głosuje też 😁

haha no właśnie chciałam Wam pisać że ona w ciąży na bank jest 😁 pewnie cała polska tak pomyślała 🙂

qrwa padam na twarz, to co ona wyprawiała to się w głowie nie mieści...na sam koniec po ściągnięciu jej pampersa, bo już ni emiałam innyc pomysłów na polepszenie jej humoru...posiurała się na kołdrę eM i tyle 😜 teraz leży w łóżeczku i bawi się kołdrą. swoją, suchą 🙂

filmik będę miała dla Was 😁